#860721 - 14/01/2007 09:25
Re: Australian Open - 15-28, 2007
[Re: punter UK]
|
old hand
Meldunek: 17/01/2006
|
Witam,
Runda pierwsza zawsze lekka niewiadoma,ale moja propozycja nastepujaca:
Ljubicic - Fish typ: 1 Ogladajac Ljube w Katarskim turnieju szlo zauwazyc,ze gral troszke od niechcenia,lecz gdy dotarl do finalu pokazal klase i nie odpuscil. Fish co prawda calkiem udanie jak na niego ostatnio,ale co tu duzo mowic- roznica klas...
Soderling - F.Mayer typ: 1 Ogladajac pojedynek Szweda z Ljubiciciem w Katarze nie moglem uwiezyc,ze przegral. Szwed wedlug mnie znakomicie jest przygotowany do sezonu - zwlaszcza fizycznie,wiec nie wyobrazam sobie by pozegnal sie z turniejem juz w pierwszej rundzie! Szczerze mowiac, to moze byc niespodzianka turnieju.
Djokovic - Massu typ: 1 Djokovic juz w zeszlym sezonie prezentowal sie wyjatkowo dobrze, U naziemnych bukow mozna nawet zlapac kurs w okolicach 1,3 a to juz lekka przesada na Djokovicia. Massu najlepsze lata ma za soba, co prawda w akcji ostatni raz widzialem go w Listopadzie, ale wydaje mi sie jest zbyt anemicznym graczem w porownaniu z biegajacym Djokoviciem.
J.Blake - C.Moya typ: 1 W ten weekend obaj panowie spotkali sie w finale turnieju w Sydney i wynik mysle jednoznacznie wskazuje na Amerykanina. Mysle jednak,ze latwo nie bedzie, jakby nie bylo Moya w styczniu calkiem niezle,ale Blake wedlug mnie z roku na rok prezentuje sie coraz lepiej a dodatkowo po wczorajszym zwyciestwie z Moya w Sydney ma lekka przewage psychiczna.
Na dokladke: Murrey - A.Martin 1 Gicquel - Jones 1 Serra - Devilder 1
Pozdrawiam i czekam na wasze opinie
|
Do góry
|
|
|
|
#861050 - 14/01/2007 12:06
[Re: mirekinter]
|
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
|
a ja sobie zagrałem takie 3 kuponki w sts: 1. sharapova - pin 1,03 analiza chyba zbedna... safina - bychkova 1,1 safina 10 na swiecie aktualnie i ma aspiracje na cos wiecej, powinna tu zajsc daleko... federer - phau 1,02 analiza chyba zbedna... h2h 0-1 roddick - tsonga 1,05 przedmówcy nawet 3-0 dają, ja mam 1 i mysle ze w obecnej formie moze tu zagrac w finale... hewitt - russel 1,15 jakby kangur odpadł w 1 rundzie to by była klapa marketingowa o sportowej nie wspomne, leyton to teraz przecietny grajek ale z takim gosciem jak russel powinien wygrac... clijsters - bardina 1,05 analiza chyba zbedna...niedawny win tylko utwierdza typ... jankovic - wozniak 1.05 porazka w finale z clijsters po wyrównanej walce nie pozostawia złudzen, ta serbka moze w tym roku byc w półfinałach... ancic - soeda 1,05 tego sie boje, mario w tym roku bez rewelacji, ale to wielki talent i napewno inny kaliber niz japoniec, z kims bardziej wymagajacym w 1r. bym go odpuscił... davydenko - roitman 1,1 analiza chyba zbedna...denko powinien 3-0,3-1 odprawic argentynczyka mauresmo - perry 1,1 przed rokiem 2-0 na wimbledonie i tu raczej podobnie... stawka 100 do wygrania 176 zeta. 2 kuponik: to samo co pierwszy plus murray - a.martin 1,1 - szkot to chłopak o duzym potencjale, na takiej podłodze powinien wypunktowac przecietnego hiszpana... stawka 200 do wygrania 387 zeta 3 kuponik: sharapova, clijsters, federer, roddick + safin - becker 1,2 marat zawsze groźny w szlemie, mysle ze nie skonczy tu gry na 1 rundzie, jak ma dzien grozny dla wszystkich, niemiec inna półka... ivanovic - king 1,12 ana to troche niespełniony megatalent, nie powinna przegrac z tenisistka tej klasy co king bo poprostu w turniejach tej rangi nie wypada... ljubicic - fish 1,2 ivan po ostanim wygraniu turnieju chyba nie musi nikogo przekonywac ze jest tu duzym faworytem, jego gra nie była porywająca, snuł sie po korcie (no poza finałem oczywiscie) i wygrał, jak zagra na 100% to jest wymieniany w gronie faworytów turnieju... robredo - ramirez h. 1,1 i ferrer - pless 1,1 podobne mecze, kursy i wynik tez bedzie podobny, 3-1,3-0 dla faworytów... stawka 100 do wygrania 200 zeta zdaje sobie sprawe z poziomu analiz ale co mozna pisac o meczach w których porazka bedzie mega sesacja, takowe były, są i będą ale ja to gram, pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#861174 - 14/01/2007 13:07
[Re: Luc Nilis]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
a ja sobie zagrałem takie 3 kuponki w sts:
hewitt - russel 1,15 jakby kangur odpadł w 1 rundzie to by była klapa marketingowa o sportowej nie wspomne, leyton to teraz przecietny grajek ale z takim gosciem jak russel powinien wygrac... australijska prasa nie pisze o niczym innym tylko o problemach lleytona. perypetie z trenerem, beznadziejna forma. itp. kangury mają jeszcze molik, guccione nawet buki nie wiedzą co zrobić. kursy wystawiły tylko stan james, eurobet. bf nie liczę. w tym roku amerykanin rozjechał rywali w jakimś ogórkowym chalengerze(po 2 gemy straty na mecz). gładko przeszedł kwale AO. IMO BARDZO PRAWDOPODOBNA WTOPA.
|
Do góry
|
|
|
|
#861238 - 14/01/2007 13:43
[Re: Llama]
|
|
hewitt - russel 1,15 jakby kangur odpadł w 1 rundzie to by była klapa marketingowa o sportowej nie wspomne, leyton to teraz przecietny grajek ale z takim gosciem jak russel powinien wygrac... w takim razie stawiaj na russela i kasa twoja...ja sadze ze leyton 1 runde przebrnie. australijska prasa nie pisze o niczym innym tylko o problemach lleytona. perypetie z trenerem, beznadziejna forma. itp. kangury mają jeszcze molik, guccione nawet buki nie wiedzą co zrobić. kursy wystawiły tylko stan james, eurobet. bf nie liczę. w tym roku amerykanin rozjechał rywali w jakimś ogórkowym chalengerze(po 2 gemy straty na mecz). gładko przeszedł kwale AO. IMO BARDZO PRAWDOPODOBNA WTOPA.
|
Do góry
|
|
|
|
#861244 - 14/01/2007 13:45
[Re: Luc Nilis]
|
|
hewitt - russel 1,15 jakby kangur odpadł w 1 rundzie to by była klapa marketingowa o sportowej nie wspomne, leyton to teraz przecietny grajek ale z takim gosciem jak russel powinien wygrac... w takim razie stawiaj na russela i kasa twoja...ja sadze ze leyton 1 runde przebrnie. australijska prasa nie pisze o niczym innym tylko o problemach lleytona. perypetie z trenerem, beznadziejna forma. itp. kangury mają jeszcze molik, guccione nawet buki nie wiedzą co zrobić. kursy wystawiły tylko stan james, eurobet. bf nie liczę. w tym roku amerykanin rozjechał rywali w jakimś ogórkowym chalengerze(po 2 gemy straty na mecz). gładko przeszedł kwale AO. IMO BARDZO PRAWDOPODOBNA WTOPA. w takim razie stawiaj na russela i kasa twoja...ja sadze ze leyton 1 runde przebrnie. tak miało byc, prosze admina o usuniecie poprzedniego postu, dzieki
|
Do góry
|
|
|
|
#861255 - 14/01/2007 13:51
[Re: host]
|
stranger
Meldunek: 11/05/2006
|
Ao to mój ulubiony tuniej. Cieszę się bardzo, że już za momencik się zaczyna:)Buki mają pewnie żniwa, a gracze możliwoźć ugrania czegoś większego(raczej nieliczni:( ).Tenisem interesuję się od dawna ale to jest mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich i pozdrawiam:) Faworyt:R.Federer Czarny koń:N.Djokovic Klapa:R.Nadal
Jeśli chodzi o Nadala to warto rozważyć grę przeciwko niemu z podwajaniem stawki w każdym następnym meczu. A pierwszy mecz gra z Kendrickiem (2.GB@6,5) Moje typy na początek: Berdych T. v Lee H-T. 1.GB@1.22 Blake J. v Moya C. 1.GB@1.22 Massu N. v Djokovic N. 2.GB@1.25
Ciekawe jak zaprezentuje się Youzhny M.
|
Do góry
|
|
|
|
#861266 - 14/01/2007 13:55
[Re: tomcio12]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2006
|
Wtrące mała dygresję co do Hewitta , własnie odgrzebałem kupon z sts na niezła sumke, Hewitt z kunitsynem pogrzebał szanse na wypłate po kursie 1,15 ;-), a mecz miał wygrany kilka razy, wiec podziękuję za takie promocje.
|
Do góry
|
|
|
|
#861318 - 14/01/2007 14:16
[Re: haven]
|
enthusiast
Meldunek: 18/11/2004
|
Ja z dzisiejszych spotkań polecam spokojną rozważną ustatkowaną grę , osobiście zdecyduje się na zagranie na dokładny wynik 3-0 w meczach Federera i Roddicka kursy w granicach @1.50 moim zdaniem pewne . Roddick w wielkiej formie , Federer bedzie grał swoje , PHAU nie ma mu kompletnie nic do zaproponowania , przeciętny niemiecki graczyna , Roddick gra z Tsongą , francuskim graczem , który pojawiał się nieco na RG , ale wielkich możliwości to on nie ma . Jest wysoki ma niezły serwis nie jest regularny wiec takie cos polecam.
Federer - Phau DW 3:0 Roddick - Tsonga DW 3:0
W jakim buku sa takie kursy ?
|
Do góry
|
|
|
|
#861350 - 14/01/2007 14:24
[Re: carlos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
Ja z dzisiejszych spotkań polecam spokojną rozważną ustatkowaną grę , osobiście zdecyduje się na zagranie na dokładny wynik 3-0 w meczach Federera i Roddicka kursy w granicach @1.50 moim zdaniem pewne . Roddick w wielkiej formie , Federer bedzie grał swoje , PHAU nie ma mu kompletnie nic do zaproponowania , przeciętny niemiecki graczyna , Roddick gra z Tsongą , francuskim graczem , który pojawiał się nieco na RG , ale wielkich możliwości to on nie ma . Jest wysoki ma niezły serwis nie jest regularny wiec takie cos polecam.
Federer - Phau DW 3:0 Roddick - Tsonga DW 3:0
W jakim buku sa takie kursy ? Ja widzialem w Gamebookers, i na to i na to kurs: 1.40 ...
|
Do góry
|
|
|
|
#861381 - 14/01/2007 14:31
[Re: Gaske]
|
sottocapo
Meldunek: 02/11/2001