Jeszcze jedno Panie Wszechwiedzacy, pokaz mi przyklad gdzie moderator pisze cos co mogloby wskazywac ze pisze "pod buka" w sensie zmylenia grajacych zeby wtopili swoje pieniadze:]
Drogi Biszopie widze ze temat Cie poruszył no ale cóz prawda w oczy kole

Chcesz dowodów, to bardzo prosze.
Co do Twojej Wielmoznosci to rzucila mi sie nastepujaca sytuacja.
7 października 2006 nasza reprezentacja grała mecz wyjazdowy z tego co pamietam na Kazachstanie.
W tym samym dniu Warta Poznan grała u siebie mecz z Lechem II.
Z racji tego ze I liga nie grała kilku zawodników z pierwszego składu Lecha wzmocniło rezerwy.
Kurs na Lecha II oscylował wokół 7.
Wszyscy na forum byli zgodni ze to typ godny zagrania lecz jedna osoba była odmiennego zdania.
Kto??? Tak tak Ty drogi Biszopie.
Oczywiscie forum dyskusyjne jest po to oby wyrazac swoje opinie które nie zawsze musza byc zgodne z ogółem ale Twoja opinia co do tego meczu była delikatnie mówiac dziwna

Cytuje:
"Rezerwy Lecha powinny dzis dosc gladko przegrac, Warta zmotywowana na ten mecz bardzo, ze strony Lecha nie ma takiej presji oni sa skazani na pozarcie na ta chwile bo jak wspomniales obecny trener jest malo lubiany, sklad mocno niezgrany, graja na "ogrodku" gdzie doping dla gospodarzy bedzie naprwde spory, gdyby nie marna pogoda zaryzykowalbym stwierdzenie ze zabraknie biletow;-)
Ze smieszniejszych ciekawostek, kibice Warty to w wiekszosci wiekowe dziadki z okolicznej Wildy i Debca, z pobliskich ogrodkow dzialkowych, niby powolni i spokojni ale na tym meczu dostana takich sil do "opierdalania" sedziego i pilkarzy ze nie jeden sie zdziwi
Wspolczuje Bzyku bo zaklad na 90% przegrany, 10% zostawiam na remis bo moze sedzia bedzie przyjazny no i to tylko 3 liga wiec tam wszystko moze sie zdarzyc "
(dział.3liga-strona 13)
Czyzby to był tylko przypadek albo zbieg okolicznosci???

Ocene zostawiam innym.
Oczywiscie drogi Biszopie zapewne wymyslisz teraz jakąs ciekawa teorie spiskowa albo wymowke a mnie zapewne wyzwiesz od smarkaczy itp. ale fakty pozostaja faktami.
Pozdr