#860854 - 14/01/2007 10:30
Biszop podaje wtopy:]
|
stranger
Meldunek: 11/12/2006
|
dzisiaj gram grubo mecz:
Uniao Leiria - Cf Estrela Amadora na zwyciewstwo gospodarzy.
mam informacje ze mecz jest ustawiony, wiec kto chce niech skorzysta. Polecam wszystkim
betway kurs 1.91
pozdrowienia
Edited by Biszop (15/01/2007 23:22)
|
Do góry
|
|
|
|
#861286 - 14/01/2007 14:04
Re: Portugalia - Primeira Liga 2006/07
[Re: wszech..wiedzacy]
|
stranger
Meldunek: 11/12/2006
|
jescze jeden mecz na podobnej zasadzie... Vitoria Setubal - Ass Naval na zwyciewstwo gospodarzy! napawde warto oby dwa mecze zagrac! kurs Bet-at-home 2.40
|
Do góry
|
|
|
|
#861312 - 14/01/2007 14:14
[Re: wszech..wiedzacy]
|
stranger
Meldunek: 07/01/2007
|
wszechwiedzacy a skad masz takie info? ze mecz jest ustawiony?
|
Do góry
|
|
|
|
#863335 - 15/01/2007 12:41
[Re: jackm]
|
stranger
Meldunek: 07/01/2007
|
wszehwiedzacy ..chyba sam ustrawiasz te mecze i rzucasz kostką buahahaha pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#863655 - 15/01/2007 16:35
[Re: kinali]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/09/2003
|
no to błysnął na sam początek pobytu na forum FT Uniao Leiria 0 - 0 Amadora FT Vitoria Setubal 0 - 3 Associacao Naval Gieniu...to Ty? 
|
Do góry
|
|
|
|
#863812 - 15/01/2007 18:04
[Re: grajek1987]
|
member
Meldunek: 03/01/2007
|
Ale palant umoczyłem przez niego kasy ,skad miałem wiedzieć , ze on jest nietutejszy , forum za duże , zeby się pokapować czy on jest niesmigany czy poważny , a ksywkę miał taką , ze panie no uwierzyłem ... no ,,, .. jakby powiedzieał ze balacerwoicz musi odejść też bym uwierzył,,, Serio umoczyłem prez niego ważną kase ale sewilla też tego dnia sie popisala ,,, coż ,,, kto jeszcze ???
|
Do góry
|
|
|
|
#864080 - 15/01/2007 19:41
[Re: TCJ23]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2004
|
Ale palant umoczyłem przez niego kasy ,skad miałem wiedzieć , ze on jest nietutejszy , forum za duże , zeby się pokapować czy on jest niesmigany czy poważny , a ksywkę miał taką , ze panie no uwierzyłem ... no ,,, .. jakby powiedzieał ze balacerwoicz musi odejść też bym uwierzył,,, Serio umoczyłem prez niego ważną kase ale sewilla też tego dnia sie popisala ,,, coż ,,, kto jeszcze ??? Jak mozna grac typy goscia który po pierwsze ma tu trzy posty a po drugie pisze ze mecze są ustawione  Jezeli ktos naprawde zna ustawione mecze to zapewne nie poda ich tutaj do ogolnej wiadomosci  Buki tez inwigiluja te forum a zapewne wiekszosc tutejszych modów dostaje niezłą kase od buków za "dobre wiadomosci" i wprowadzaniem ludzi w blad zeby buki nie poszły z torbami. Niestety taka jest prawda wiec drogi kolego musisz miec to na uwadze. Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#864355 - 15/01/2007 20:43
[Re: GSE]
|
Carpal Tunnel
|
"...a zapewne wiekszosc tutejszych modów dostaje niezłą kase od buków za "dobre wiadomosci" i wprowadzaniem ludzi w blad..."
Aker dla takich "złotych myśli" jest jedna rada: daj sobie spokój z tym forum i więcej się tu nie wypowiadaj. Na koniec powiedz mi tylko jedno: jesteś tak głupi z natury czy płacą Tobie za to? Wiesz z reguły na głupote nie odpowiadam ale w Twoim przypadku zrobie wyjatek. Albo rzadko tu przebywasz albo nie umiesz czytac bo to co napisałem to nie sa "złote mysli" ale fakty. Moze z czasem dojdziesz do podobnych wnioskow. Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#864427 - 15/01/2007 21:05
Biszop podaje wtopy:]
[Re: aker]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Jak mozna grac typy goscia który po pierwsze ma tu trzy posty a po drugie pisze ze mecze są ustawione  Jezeli ktos naprawde zna ustawione mecze to zapewne nie poda ich tutaj do ogolnej wiadomosci  Buki tez inwigiluja te forum a zapewne wiekszosc tutejszych modów dostaje niezłą kase od buków za "dobre wiadomosci" i wprowadzaniem ludzi w blad zeby buki nie poszły z torbami. Niestety taka jest prawda wiec drogi kolego musisz miec to na uwadze. Pozdr LOL, Musze zdementowac bo kolega ma marne info, po pierwsze nie kase tylko gratisy w roznych postaciach, np ja ostatnio wylecialem sobie z cala rodzina, babcie dziadkowie, rodzice, dzieci nawet psa zabralem, na Belize, dwa tygodnie niezlego odpoczynku, malo ostatnio bylo wprowadzania w blad userow wlasnie przez te wakacje ale obiecuje ze sie poprawie:D
Wczesniej dostawalem rozne gadzety typu, mikser, mlynek nawet pralka sie trafila. Jeden buk ostatnio zaproponowal mi sokowirowke taka wypasiona ktora sama obiera i myje owoce i chyba sie zdecyduje, stawia dosc ciezkie warunki bo oczekuje ze "ustawie" 8 spotkan w najblizszym tygodniu  Chyba sie zdecyduje bo mikserow mam juz 6, a sokowirowki ani jednej;]
Tak wiec pozdrawiam serdecznie i spodziewajcie sie w najblizszym czasie super pewniakow  aker?? ile masz lat, prosze odpowiedz powaznie, bo martwie sie ze w tak mlodym wieku sufit Ci sie na glowe zwalil, a swoja droga tekty takich cwaniaczkow jak Ty zniechecaja dobrych userow do pisania chocby kilku slow i przestalo jakos mnie to dziwic.
Edited by Biszop (15/01/2007 23:21)
|
Do góry
|
|
|
|
#864544 - 15/01/2007 21:39
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
|
[quote=aker]
aker?? ile masz lat, prosze odpowiedz powaznie, bo martwie sie ze w tak mlodym wieku sufit Ci sie na glowe zwalil, a swoja droga tekty takich cwaniaczkow jak Ty zniechecaja dobrych userow do pisania chocby kilku slow i przestalo jakos mnie to dziwic. Hehe powiem szczerze ze czekalem Biszop na Twoja wypowiedz i zawarta w niej tresc i co do jej jakosci niewiele sie myliłem. Najlepsza obrona jest atak i odwracanie kota ogonem. Co do wieku drogi Biszopie to mysle ze jestem starszy od Ciebie, no moze niewiele mlodszy. Co do tresci postu to Twoj styl przypomina mi polityke naszego obecnego rzadu czyli zero samokrytyki, zero obiektywizmu i zgnoic wszystko co przeciwko nam. Jezeli masz ochote pogadac z takim mlodym cwaniakiem  jak ja to mozemy to uczyc na gg. pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#864647 - 15/01/2007 22:22
[Re: MIDA$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#864671 - 15/01/2007 22:30
|
Carpal Tunnel
|
Jeszcze jedno Panie Wszechwiedzacy, pokaz mi przyklad gdzie moderator pisze cos co mogloby wskazywac ze pisze "pod buka" w sensie zmylenia grajacych zeby wtopili swoje pieniadze:] Drogi Biszopie widze ze temat Cie poruszył no ale cóz prawda w oczy kole  Chcesz dowodów, to bardzo prosze. Co do Twojej Wielmoznosci to rzucila mi sie nastepujaca sytuacja. 7 października 2006 nasza reprezentacja grała mecz wyjazdowy z tego co pamietam na Kazachstanie. W tym samym dniu Warta Poznan grała u siebie mecz z Lechem II. Z racji tego ze I liga nie grała kilku zawodników z pierwszego składu Lecha wzmocniło rezerwy. Kurs na Lecha II oscylował wokół 7. Wszyscy na forum byli zgodni ze to typ godny zagrania lecz jedna osoba była odmiennego zdania. Kto??? Tak tak Ty drogi Biszopie. Oczywiscie forum dyskusyjne jest po to oby wyrazac swoje opinie które nie zawsze musza byc zgodne z ogółem ale Twoja opinia co do tego meczu była delikatnie mówiac dziwna  Cytuje: "Rezerwy Lecha powinny dzis dosc gladko przegrac, Warta zmotywowana na ten mecz bardzo, ze strony Lecha nie ma takiej presji oni sa skazani na pozarcie na ta chwile bo jak wspomniales obecny trener jest malo lubiany, sklad mocno niezgrany, graja na "ogrodku" gdzie doping dla gospodarzy bedzie naprwde spory, gdyby nie marna pogoda zaryzykowalbym stwierdzenie ze zabraknie biletow;-) Ze smieszniejszych ciekawostek, kibice Warty to w wiekszosci wiekowe dziadki z okolicznej Wildy i Debca, z pobliskich ogrodkow dzialkowych, niby powolni i spokojni ale na tym meczu dostana takich sil do "opierdalania" sedziego i pilkarzy ze nie jeden sie zdziwi Wspolczuje Bzyku bo zaklad na 90% przegrany, 10% zostawiam na remis bo moze sedzia bedzie przyjazny no i to tylko 3 liga wiec tam wszystko moze sie zdarzyc " (dział.3liga-strona 13) Czyzby to był tylko przypadek albo zbieg okolicznosci???  Ocene zostawiam innym. Oczywiscie drogi Biszopie zapewne wymyslisz teraz jakąs ciekawa teorie spiskowa albo wymowke a mnie zapewne wyzwiesz od smarkaczy itp. ale fakty pozostaja faktami. Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#864683 - 15/01/2007 22:35
[Re: MIDA$]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2005
|
jeszcze jedno mi się nasuneło gdybym podał info że mi R.Rembiszewski powiedział że w losowaniu ML kulka nr 8 bedzie lzejsza i dlatego maszyna napewno ja wylosuje to czy wszyscy zagrali by to po kursie 3,0 przeciez to sa jakies zarty.... taką samą wartośc ma info że U.Leira wygra ja na tym konczę Podobno -to bardzo wazna info ze wszystkie kulki sa identycznej wagi!jakis instytyk fizyki waszawski to badał.to bardzo wana informacja jak i wszystkie wyzej zwiazane z tematem portugalskim:)
|
Do góry
|
|
|
|
#864722 - 15/01/2007 22:47
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
Haha, rozkladasz mnie na lopatki:] Opinia wynika jak juz z mojego nie doinformowania jak juz, widze ze jestes wyjatkowo bystry lecz rowniez bystrosc jest wyjatkowo wybiorcza bo jak nazwac fakt ze napisalem to tuz przed samym meczem?? Przeciez jesli robilbym to w celach zarobkowych czyli majac na celu wprowadzenie w blad graczy to podalbym swoja opinie duzo wczesniej przed meczem, a nie tuz przed, czyz nie?? Przeciez wiecej czasu przed meczem wiecej utopionych graczy. Swoja droga zalatwilem kolege moderatora bo zapewne polcial do buka i szybko kontorwal za gruby pieniadz, mial wyjsc wrecz z zyskiem ale go utopilem bo to byla kara ze nie chcial wspolpracowac i w przeciwienstwie do mnie nie polaszczyl sie na sokowirowke  Mlody czy stary wg mnie jestes dosc ograniczony, wiek nie ma tu nic do rzeczy. To forum w duzej mierze przez takich jak Ty przestalo byc miejscem jakie ja pamietam, wlasnie takie chytre cwaniaczki ktore sami nic nie wnosza ale duzo szczekaja zniechecily wielu wartosciowych userow. Koncze ze swojej strony, jak jeszcze znajdziesz cos ciekawego gdzie napisalem cos "pod buka" to wklejaj smialo, niech kazdy przeczyta ze Biszop sie sprzedal  Koncze, a Ty poszukaj jeszcze kilku przykladow bo ten jeden to malo 
|
Do góry
|
|
|
|
#864728 - 15/01/2007 22:50
[Re: micha$]
|
|
Tego się nie spodziewałem... TEN TEMAT, JAK SAMA NAZWA WSKAZUJE, JEST O PORTUGALII, PIERWSZEJ LIDZE W SEZONIE 2006/2007.
DLACZEGO WIĘC MODZI NIE ZROBIĄ TEGO, CO POWINNI (CZYT. UPRZĄTNĘLI TEMAT Z 15 BEZSENSOWNYCH POSTÓW) TYLKO CIĄGNĄ TO GŁĘBIEJ? Bo nie bedzie nikt mi zarzucal czegos czego nie zrobilem oskarzenie latwo rzucic tylko dowiesc e ma sie racje juz jest trudniej. Temat zostanie sprzatniety, bez obaw, niech sie tylko kolega cwany sie wyszumi zeby nie mogl mi zarzucic ze cos skasowalem bo prade napisal i mnie to w oczy kluje:]
|
Do góry
|
|
|
|
#864783 - 15/01/2007 23:06
|
Carpal Tunnel
|
No tego sie spodziewałem po Tobie Biszop. Zadnej merytoryki tylko obrazanie i wysmiewanie. Proponuje Ci zaczac kariere polityka bo tam bedziesz sie czuł jak ryba w wodzie  Po pierwsze jak taki "byszczak" jak Ty mogł byc niedoinformowany, przeciez wystarczyło poczytac kilka postów wyzej  Po drugie sam sobie przeczysz bo Twoj post był polemika do postu Bzyka wiec chyba wyczytałes o planowanych wzmocieniach Lecha II. No chyba ze Ciebie przeceniłem i czytanie nie jest Twoja mocna strona  Na zakonczenie mam proste pytanie. Czy ta Twoja przytoczona wypowiedz z października 2006 jest wprowadzeniem w bład graczy czy nie, bo domagałes sie faktów i dowodów w jednym z powyzszych postów. Jak dla mnie odpowiedz brzmi TAK
|
Do góry
|
|
|
|
#864850 - 15/01/2007 23:24
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Buki tez inwigiluja te forum a zapewne wiekszosc tutejszych modów dostaje niezłą kase od buków za "dobre wiadomosci" i wprowadzaniem ludzi w blad zeby buki nie poszły z torbami.
Mnie placa od 4 tys. zl. do 12 w zaleznosci od wynikow  Ile Ty Biszop wyciagasz?
|
Do góry
|
|
|
|
#864880 - 15/01/2007 23:34
[Re: connor]
|
|
Kilkadziesiat tysiecy w ciagu ostatniego miesiaca, cala rodzina + pies na Belizie, to juz sa spore kwoty. W tym miejscu chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy wtopili na ustawianych przeze mnie meczach, zwlaszcza na III ligowym meczu ktory jak wiadomo mozna grac u kazdego buka bez ograniczen i w ta pulapke wpadly miliony Waszych pieniedzy. Dziekuje 
|
Do góry
|
|
|
|
#865056 - 16/01/2007 00:19
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
Nie prowokuj bursztyk  Biszop poczuł się urażony .. I miał powody. Jednak nie będe nic pisał odnośnie calej tej zenującej sytuacji nie , nie serio , nie rozumiem.. ktoś się podpierdala że niby moderatorzy podają specjalnie błędne typy? O to idzie? O kur.wa  ale lol  Panowie , to na cholere gracie nie swoje typy? Tylko i wyłącznie do siebie pretensja! A forum jest po to by wymieniać opinie?! Tak czy nie? I Biszop miał prawo napisać o meczu Zdecha z Ch... Wartą co tylko chciał! Puknijcie się w łeb zanim coś podobnego wymyślicie 
|
Do góry
|
|
|
|
#865065 - 16/01/2007 00:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
Smieszysz mnie strasznie, nie masz pojecia o czym piszesz, a mimoto sie z tym zmagasz. Najgorsze jest to ze napiszesz bzdure, a pozniej sie tego trzymasz. Ale juz kilka razy pokazales jaki jestes sprytny i cwany wiec nie zamierzam tego drazyc, ostatnie, jesli masz jakikolwiek, najmniejszy ale namacalny dowod swoich slow to przedstaw, jesli nie to zamilcz zeby sie dalej nie osmieszac bo wyrzadzasz krzywde osobom ktorym jeszcze sie cokolwiek chce i w swoja prace wkladaja duzo czasu nie po to zeby taki cwaniaczek jak Ty mogl pisac takie bzdury. absolutnie nic dodać, nic ująć. Prosze o zamknięcie tematu !!
|
Do góry
|
|
|
|
#865747 - 16/01/2007 07:55
[Re: Master.com back]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Hehe ale jazda i to nie ja spowodowalem tym wiekszy ubaw  Aker skoro modzi biora kase od bukow za lewe typy to jaki problem grac odwrotnie ich typy? Nie wiem czy zauwazyles ale jest tu tez paru takich orlow co grajac odwrotnie zarobilbys fortune lub nawet i dwie - przejrzyj sobie archiwum typow Stoina czy LARTa na ten przyklad Problem w tym ze jesli oni wszyscy maja cynki to co zrobisz jesli 'pojada promocyjna seria' i dajmy na to przez dwa tygodnie nie beda wtapiac, zeby wyrobic sobie pozytywna marke dajmy na to na poczatku roku a potem robic za jezdzcow Apokalipsy? No i chyba za wiele na to nie poradzisz. Zaleta forum jest to, ze zawsze mozesz podpatrzec masowke i zagrac wiesz jak...Tylko po co w tej sytuacji atakowac forum?? Ze podaja info na talerzu, ktore rozgryzles doszczetnie? Gdzie tu logika?
|
Do góry
|
|
|
|
#867314 - 16/01/2007 14:40
[Re: grajek1987]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2005
|
To i ja podziele się swoimi spostrzeżeniami. Nikogo nie oskarżam bo dowodów nie mam. Zauważyłem jednak pewne rzucające się w oczy podobieństwo o którym chciałbym wspomnieć. Znani na tym forum userzy podają tak jak kolega wyżej zauważył znakomite typy,które w 90% wchodzą. Trwa to dwa-trzy tygodnie, niekiedy dłużej.Wiele osób grających właśnie te typy wpisuje się w temat dziękując za nie .Jednak po 2-3 tygodniach sytuacja się diametralnie odmienia. Nic kompletnie nic nie wchodzi.Typy wydają się wogóle nie przemyślane.Pojawiają się niekiedy masówki chociaż wcześniej takich typów w danych tematach nie było.No cóż rozumiem każdy ma swoje wzloty i upadki. Ale rozumiem jesli raz się to zdarzy albo dwa,ale nie wielokrotnie.Ten kto przegląda forum wnikliwe z pewnością to zauważył w tematach znanych i "cenionych" typerów.Dla mnie jest to dziwne zjawisko. Gdyby raz ,dwa czy trzy razy się to zdarzało ale nie cały czas i to u wielu znakomitych wydawać się można było typerów,którzy każdy typ znakomicie analizują i nie grają nic pochopnie.Mają wyrobioną renome. Jeszcze śmieszniejsze lub tragiczniejsze jest to,że niekiedy w tematach tych typerów pojawia się taki wpis: "Słuchajcie mam info od kumpli że ten mecz ma zakończyć się wygraną zespołu X."Sami potem tłumaczą że każdy wie,że o ustawkach wie bardzo niewiele osób.Tak,więc dlaczego piszą coś takiego jak wyżej w swoich tematach?Nie musze mówić,że to same wtopy. Rozumiem,że każdy podejmuje decyzje sam czy zagrać to czy nie i jest to oczywiste. Jednak jak wielu z Was dobrze zdaje sobie sprawe ,wielu niedoświadczonych typerów gra typy nie swoje.Widząc tak znakomitą serie zaczynają grać razem ze znanym typerem co prowadzi do klęski w większości przypadków.Potem nagle taki znany typer znika na kilka miesęcy. Pojawia się ktoś inny... a on wraca po tych kilku miesiącach z nowym tematem. Oczyiście zasada ta powtarza się o której napisałem wyżej. Można to łatwo zobaczyć w tematach,które jak sądze niestety zostały usunięte z Nowym Rokiem.Dlatego dla mnie jest to bardzo dziwne,a nie wierze w taki przypadek. To są tylko moje spostrzeżenia i nikogo nie zamierzam na forum oskarżać,ale mam prawo do wyrażenia swojego zdania. Wiele osób jednak w kilku tematach przesdstawiło kulturalnie swoje zdanie na ten temat,który ostatnio stał się głośny.Odrazu pojawia się mod który chamskim komentarze czy ironią szybko wyśmiewa danego usera który przedstawił swoje zdanie(patrz wyżej!)obrażając go. " ile masz lat, prosze odpowiedz powaznie, bo martwie sie ze w tak mlodym wieku sufit Ci sie na glowe zwalil, a swoja droga tekty takich cwaniaczkow jak Ty zniechecaja dobrych userow do pisania chocby kilku slow i przestalo jakos mnie to dziwic"
Nasuwa się pytanie czy takie zachowanie przystoi na moda???? Przecież nikt nie musi pełnić tej funkcji i nikt nikogo do tego nie zmusza.Rozumiem że ktoś może nie zapanować nad sobą i raz czy dwa może coś takiego napisać. Niestety w takich sytuacjach każdy post wygląda tak samo niestety. Potem dziwicie się,że nowi userzy tak na Was spoglądają....
|
Do góry
|
|
|
|
#867404 - 16/01/2007 15:34
[Re: TCJ23]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2006
|
Ale palant umoczyłem przez niego kasy ,skad miałem wiedzieć , ze on jest nietutejszy , forum za duże , zeby się pokapować czy on jest niesmigany czy poważny , a ksywkę miał taką , ze panie no uwierzyłem ... no ,,, .. jakby powiedzieał ze balacerwoicz musi odejść też bym uwierzył,,, Serio umoczyłem prez niego ważną kase ale sewilla też tego dnia sie popisala ,,, coż ,,, kto jeszcze ??? hahahaha, przepraszam może troche nie na temat, ale nie moge sie powstrzymać  Ziomek jak dla mnie jestes no.1 na najbardziej idiotyczny post 2007  (nie obraz sie no ale sam przyznaj że sie z deczko sfrajerzyłeś
|
Do góry
|
|
|
|
#872083 - 17/01/2007 21:46
[Re: Lord Devastator]
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Aker skoro modzi biora kase od bukow za lewe typy to jaki problem grac odwrotnie ich typy? Nie wiem czy zauwazyles ale jest tu tez paru takich orlow co grajac odwrotnie zarobilbys fortune lub nawet i dwie - przejrzyj sobie archiwum typow Stoina czy LARTa na ten przyklad
Ależ się uczepił.Stary ci wchodził do wyra żeś taki nieprzyjemny ?
|
Do góry
|
|
|
|
#872367 - 17/01/2007 23:25
[Re: Poetik]
|
Carpal Tunnel
|
Zakopujac topór wojenny chciałem wyjasnic jedna kluczowa rzecz. Otóz celem napisania postu który wywołał taka burze (szczerze to liczyłem na kulturalna wymiane zdan) nie była chec obrazenia któregokolwiek z modów. To ze ta polemika wygladała tak a nie inaczej to tylko i wylacznie zasługa Biszopa któremu wydaje sie ze moze obrazac wszystkich ale jezeli o Nim sie cos nieprzychylnego napisze to najlepiej zgnoić i wyzwac od debili albo pogrozic wyrzucenie. Niestety albo stety mam taki charakter ze na agresje odpowiadam agresja. Dobra ale do rzeczy. Celem mojego postu było uswiadomienie nowym forumowiczom ze nie "wszystko złoto co sie swieci". Wiele osob wchodzi na to forum by znalezc "latwe typy" a jak juz zapewne widza ze typ pochodzi od moda to nic tylko grac. Inspiracją byly posty z ligii portugalskiej w których najpierw jeden mistrzu pisze ze mecz x i y bedzie ustawiony i poleca go zagrac, a nastepnie post rozzalonego forumowicza ze zagrał te typy grubiej i nie weszło. Zeby cos wygrac trzeba tez czasami sie wysilic i dac cos od siebie a nie żerowac wyłacznie na typach innych. Co do ingerencji buków w te forum to nie wierze ze takowe zjawisko tu nie wystepuje i na tym poprzestane  Co złego to nie ja. Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
|
|