Dużo zależy od tego jaką masz kartę. Ja np. posiadam kartę "Solo" z HSBC i z doświadczenia wiem, że bardzo cięzko jest dokonać nią wpłaty ponieważ jest to karta, która przysługuje także osobą neiletnim no i stąd problemy. Np. w Betfair trzeba zweryfikować swoją pełnoletność poprzes przeróżne skany dowodów, rachunków itp. i dopiero wtedy można użyć tej karty. Gdzie indziej z kolei był problem adresu zamieszkania tj. karta zostałą zarejestrowana na adres angielski natomiast konto u bukmachgera na polski i to też uniemożliwiało wpłatę. To, że o wpłate jest ciężko nie oznacza, że jest to niemożliwe, ponieważ udało mi się zdeponować pieniąze przy użyciu tej karty, lecz nie pamiętam gdzie :/ Prawdopodobnie Gamebookers, ale głowy nie dam

Jeśli posiadasz kartę kredytową HSBC (chyba tam jest mastercard) no to nie będzie żadnych problemów, jeśli natomiast posiadasz tą najzwyklejszą kartę do konta "basic" (bez żadnych znaczków typu "solo", "Mastercard" itp.) no to niestety nic nie poradzisz bo jest to karta, która służy tylko i wyłącznie do wypłacania pieniędzy w bankomatach. No i jeśli nei masz usługi konta internetowego to w inny sposób niż wizyta w banku pinu nie odzyskasz, chociaż wiem że w Polsce jest jakiś tam oddział HSBC, bodajże w Warszawie, więc może zdziałasz coś tą drogą, choć szczerze wątpie