#846828 - 09/01/2007 17:24
Re: NAJLEPSZA DYKOTEKA W POLSCE WASZYM ZDANIEM
[Re: ajdam]
|
podwórkowy attaché
Meldunek: 23/11/2004
|
Jaswily
przychodzisz z siekiera a co najmniej sztacheta po karetke nie dzowinisz tylko wychodzisz przed lokal, tak samo z psami samochod zostaw dwie wsie wczesniej
bylem tam kilka razy, to sie nazywa GRUUBY I OSTRY BALET czy nadal są tam te krzaki , które dostają drgań w weekendy ?
|
Do góry
|
|
|
|
#847223 - 09/01/2007 18:43
[Re: Piecia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Zbigniew! gdzie szalałeś w tym Ruciane Nida ? ..tak to sa mazury, 16 km od mojego miasta, zawsze w wakacje jeździlismy tamz kumplami na dyski do Warmianki, ewentualnie jak, ktos był wystarczająco pijany i nie mógł nic tam zarwać to szedł do Ziutka na dancing, albo na jeżeli coś się wówczas tam działo, 3 lata temu był tam disco polo festiwal (toples, boys, skaner i inni) ..cała śmietanka się zjechała, mieliśmy z kumplami jechać, ale nie wypaliło, tak poza tym co roku odbywa się tam 2-3 dniowy hip-hop camp festiwal czy jakos tak  ...ogolnie miasto to taka większa wieś, ale bardzo turystycznie nastawione, w zime tam praktycznie nie amżycia, ale latem, jets tam tyle turystów, że się w pale nie mieści ..na prawde polecam 
|
Do góry
|
|
|
|
#847435 - 09/01/2007 19:07
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Nie szalałem, bo miałem 12 lat wtedy  Gdzieś pod ta miejscowością w lesie pod namiotami byłem nad samiutkim jeziorem. Nie pamiętam tylko nazwy jeziora... trudno zlokalizować  takich miejsc jest tam conajmniej z 10 w promieniu 1km 
|
Do góry
|
|
|
|
#848111 - 09/01/2007 21:08
[Re: Izajasza53]
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
Ja tam w tą sobote ruszam najprawdopodobnie na Protector w Woli Krzysztoporskiej (http://protectorclub.com/?dz=mklub) chyba z 15raz jak nic. A tak to nie ma to jak remizy i sztachet party. Jesteś może gdzieś z okolicx Łodzi. Też się w tą sobotę wybieramy, ale jak zawsze będzie problem z autami. Ostatnio kumpel wracał, który nie miał prawka bo był jedyny trzeźwy, ogólnie bardzo dużo fajnych panienek w miniówkach i całkiem miło jest.
|
Do góry
|
|
|
|
#848134 - 09/01/2007 21:13
[Re: lukboj]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
Wszystkie wymienione tutaj speluny to jakies wiejskie potancowki - taka jest brutalna prawda  Generalnie zgadzam sie z lukbojem co do RMI TE (bileciki juz mam zakupione), aczkolwiek wolalbym zamiast takich masowych eventow gdzie przychodzi mnostwo jakiegos dziwnego elementu i odpicowanych dziwek nie majacych pojecia o tej muzyce (poza Tiesto - Traffic oczywiscie), aby ci dj-e przyjezdzali do PL grac w klubach na powiedzmy 800 osob. Niestety jest to raczej niemozliwe, bowiem na samo slowo "trance" drzwi w dobrych klubach zamykaja sie. Wraz z sukcesem Tiesto muzyka ta trafila "pod strzechy" i to mowiac doslownie, wiec nie dziwie sie ze wlasciciele pozadnych klubow nie chca robic imprez dla fanow Kalwi&Remiza, nacpanych koksow i kurew spod miasta. Taka prawda. PS Dobry lineup zapowiada sie rowniez 08.04 w Spodku na Trance Connection - John O'Callaghan i Sean Tyas A co do autora tematu, to najlepsze dyskoteki to sa u niego w szkole jak sadze
|
Do góry
|
|
|
|
#848229 - 09/01/2007 21:44
[Re: Pierniczek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
A co myślicie o Sunrise with Ekwador?! Wybieram się tam najprawdopodobniej w tym roku. Był tam już ktoś? Jak wrażenia?! lukboj zapewne bedzie ci zachwalal  ok kazdy moze miec swoje zdanie Dla mnie Sunrise to smierdzi lajnem z tej prostej przyczyny ze wywodzi sie to w bezposredniej linii ze slynnych na cala Polske Manieczek i wrzaskow niejakiego Krisa: "JAAAAAZDAAAAA!!!". Zenada i tyle. No, ale teraz Kris sie ucywilizowal (dokladnie jak Lepper) i juz tak nie krzyczy, a nawet trance probuje grac bo modny sie stal i pieniadz mozna zarobic, a i gwizdki i rekawiczki zabieraja zdziwionym "klubowiczom" To tak jak w tych knajpach gdzie nie wpuszczaja w obuwiu sportowym, wiec wszystkie chamy wskakuja w lakierki tudziez mokasyny i juz chamami nie sa. No, ale jak dla kogos najwazniejszy jest wysoki odsetek odjebanych labadziarek to tak, sunrise jest ok.
|
Do góry
|
|
|
|
#848790 - 10/01/2007 01:26
[Re: siwy212]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/12/2006
|
Rutka-Tartak 25 km na północny-wschód od Suwałk. Gruba impreza. Kiedyś było nawet ostro do tej pory w okolicznych płotach nie ma sztachet. Ale nawet teraz nie musisz sie bardzo starać żeby było ostro  . Zawsze w soboty od 19 do 3 jazdaaaaaaaa. No bez przesady... parę sztachet zostało. Impreza do końca aż się właścicielowi znudzi albo policja rozgoni. Klimat rajskiej speluny, trochę krwi na krawężnikach, furmanki, BMW i te sprawy...  Jest bosko...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|