Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#840703 - 07/01/2007 11:11 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: jaszur]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
Originally Posted By: jaszur
Jak może osoba, przeciwko której toczy się proces, być nominowana do najlepszych sportowców ? Mordercom STOP

a jak osoba ktora miala zostac prymasem byla agentem - odpoqwiedz sobie sam !

Do góry
Bonus: Unibet
#840709 - 07/01/2007 11:14 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: breugel]
jaszur Offline
enthusiast

Meldunek: 05/05/2005
A jedyna morderczyni ? to też rodzynek. Tyle że te dwa rodzynki są na samym szczycie tego kiepskiego tortu.

Do góry
#840718 - 07/01/2007 11:19 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: jaszur]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

A jedyna morderczyni ? to też rodzynek. Tyle że te dwa rodzynki są na samym szczycie tego kiepskiego tortu.

tak mysle ze w tym roku powinni sobie jednak darowac! w koncu toczy sie proces nie w sprawie a przeciwko! zostal juz postawiony akt oskarzenia- tyle tylko ze "sportowiec roku" to nie funkcja tylko jakies tam wyroznienie ! trudna sprawa i tyle-ale z drugiej strony prowadzenie nagonki na Otylie nie da nic dobrego

Do góry
#840720 - 07/01/2007 11:19 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: gremlin]
jaszur Offline
enthusiast

Originally Posted By: gremlin
Jak może osoba, przeciwko której toczy się proces, być nominowana do najlepszych sportowców ? Mordercom STOP

Ale przynajmniej dzisiaj zrezygnował ze stanowistka a taka pani J. może dalej startowac i zdobywać medale , ale powinna wycofać się z rozgłosu medialnego i dać sobie spokój z wszelkimi rodzajami plebistytami czy konkursami, jeszcze głupio się śmieje przy odbiorze statuetki, a ma krew na rękach....

Do góry
#840723 - 07/01/2007 11:21 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: jaszur]
jaszur Offline
enthusiast

Nagonka nic nie da to prawda, ale trzeba mieć swój honor, a nie wciaż udawac głupią blondynkę.

Do góry
#840733 - 07/01/2007 11:26 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: jaszur]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: gremlin

Ale przynajmniej dzisiaj zrezygnował ze stanowistka a taka pani J. może dalej startowac i zdobywać medale , ale powinna wycofać się z rozgłosu medialnego i dać sobie spokój z wszelkimi rodzajami plebistytami czy konkursami, jeszcze głupio się śmieje przy odbiorze statuetki, a ma krew na rękach....

wspomnicie moje slowa w wplnych chwilach wystapi w "w tancu z gwiazdami" moge przyjmowac zaklady!!

Do góry
#840899 - 07/01/2007 12:07 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: gremlin]
mateusz2201 Offline
Impossible is nothing

Meldunek: 02/10/2005
dla mnie osobiscie Otylia nie byla najlepszym sportowcem roku 2006 \:p

Do góry
#841099 - 07/01/2007 12:57 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: breugel]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Originally Posted By: breugel
Uwazam ze dobrze iz tak sie stalo byc moze pomoze jej to w jakims stopniu uniknac odpowiedzialnosci karnej za sprawe z przed kilku lat o ktorej chyba wszyscy wiedza.Ze wzgledu na unikatowosc takich osobistosci w polskim sporcie powinna zostac wedlug mnie uniewinniona od reki ,jednak zawisc ludzka nie ma litosci niestety.

Ja nie wiem czy to ma byc nedzna prowokacja czy naprawde tak myslisz. Czyli rozumiem ze slawa, pieniadze, jakies osiagniecie powoduja ze jest sie poza prawem?? Politycy, aktorzy, piosenkarze, sportowcy moga robic co chca, zabijac, gwalcic krasc tylko dlatego ze sa slawni?? Prawo jest dla wszystkich. Spowodowala wypadek ze skutkiem smiertelnym i powinna pojsc za to siedziec bez wzgledu na to czy nazywa sie Jedrzejczak, Nowak czy Kowalski.

Do góry
#841143 - 07/01/2007 13:06 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: mateusz2201]
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Niektorzy sa zabawni :). Kubica w ogole w pierwszej 10 nie powinien byc, bo jego "dorobek" to tyle co nic w porownaniu z Dziadura, Korzeniowskim, Jedrzejczak czy Adamkiem lub Koleckim, ktory o dziwo sie w 10 nie znalazl, a mogl smialo zastapic na tym 2 miejscu kubice. Zamiast Jedrzejczak rownie dobrze Korzeniowski moglby byc.

Osobiscie uwazam, ze jesli kubica wystapi we wszystkich wyscigach w tym roku i pare razy bedzie na pudle, to nie bedzie najlepszym sportowcem 2007 roku. Przyklad Adamek. W tamtym roku byl 2 ale slusznie, bo Jedrzejczak natrzaskala medali na MS. Ludziki teraz sie kubica zachlysneli i za rok nie bedzie to juz ich obchodzilo, ze jezdzil w F1, ale wazne bedzie to co wyjezdzil...
Ogolnie szopka i zenada, a nie plebiscyt na Najlepszego Sportowca.

Do góry
#841189 - 07/01/2007 13:21 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: Logan]
breugel Offline
enthusiast

Meldunek: 06/11/2005
Originally Posted By: Logan
Originally Posted By: breugel
Uwazam ze dobrze iz tak sie stalo byc moze pomoze jej to w jakims stopniu uniknac odpowiedzialnosci karnej za sprawe z przed kilku lat o ktorej chyba wszyscy wiedza.Ze wzgledu na unikatowosc takich osobistosci w polskim sporcie powinna zostac wedlug mnie uniewinniona od reki ,jednak zawisc ludzka nie ma litosci niestety.

Ja nie wiem czy to ma byc nedzna prowokacja czy naprawde tak myslisz. Czyli rozumiem ze slawa, pieniadze, jakies osiagniecie powoduja ze jest sie poza prawem?? Politycy, aktorzy, piosenkarze, sportowcy moga robic co chca, zabijac, gwalcic krasc tylko dlatego ze sa slawni?? Prawo jest dla wszystkich. Spowodowala wypadek ze skutkiem smiertelnym i powinna pojsc za to siedziec bez wzgledu na to czy nazywa sie Jedrzejczak, Nowak czy Kowalski.
To bylo nieumyslne spowodowanie smierci w dodatku zginela jej bliska osoba ,to juz jest okrutne dla niej samo to zdazenie.Ona tego nie chciala.Kiedy sprzyjalo jej szczescie wszyscy krzyczeli jestesmy z toba,kiedy przytrafil sie jej dramat zycia to nagle znajduje tysiace sprawiedliwych.To sie moze zdazyc kazdemu.A ze nie jest pierwsza lepsza osoba z ulicy to tylko i wylacznie jej zasluga.Tak chce zeby startowala dla mojego kraju i zdobywala medale dla mojego kraju.Nie potrzebuje jej zniszczenie zeby mi sie wydawalo ze w kraju jest sprawiedliwosc bo nigdzie jej nie znajdziesz.

Do góry
#841284 - 07/01/2007 13:50 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: breugel]
jaszur Offline
enthusiast

Quote:
To bylo nieumyslne spowodowanie smierci w dodatku zginela jej bliska osoba ,to juz jest okrutne dla niej samo to zdazenie.Ona tego nie chciala.
Jezeli 180 km / h i wyprzedza się kolumne pojazdów i przy takiej pogodzie jaka wtedy byla to o czym to świadczy ? Byłbyś Ty lub ja na jej miejscu, od razu byśmy siedzieli. A jeszcze wybiera się ją na najlepszego sportowca ... Żenada i tyle. Jakby miała swój honor to by zrzekła się udziału w tym plebiscycie. Ale niech robi co potrafi - niech pływa dalej, szkoda że oprócz tego myśleć nie potrafi ...

Do góry
#841342 - 07/01/2007 14:04 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: jaszur]
breugel Offline
enthusiast

To nie do konca wiadomo ile miala na lczniku roznie podawaja.Byla to jednak brawura ale co tam mi nie zrobila nic zlego jesli jej sie uda niech sie wywinie,zycze jej tego.Po co ma gnic w pierdlu osobiscie nie czuje sie zagrozony jej obecnoscia na wolnosci,wspolczuje jej nawet.Prawo powinno slozyc ludzia a nie stanowic formulke.Ja wiem ze gdyby to mnie spotkalo juz bym kiblowal,ale akurat to czy ja wsadza czy nie niczego w moim zyciu nie zmieni a z regoly zycze wszystkim dobrze.

Do góry
#841370 - 07/01/2007 14:16 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: breugel]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Czyli kazdy anonimowy Kowalski ktory zabije kogos "niechcacy", a jesli zabije kogos bliskiego to juz w szczegolnosci, powinien byc uniewinniony. Spoko

Do góry
#841376 - 07/01/2007 14:18 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: Logan]
breugel Offline
enthusiast

LEW RYWIN kibluje wystarczy?Juz wierzysz w sprawiedliwosc?

Do góry
#841407 - 07/01/2007 14:30 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: breugel]
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
przecież wyszedł ;\)

Do góry
#841408 - 07/01/2007 14:31 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: Bzyku]
breugel Offline
enthusiast

Mozliwe nie sledze tego uwaznie ale wiem ze kiblowal co z reszta niczego nie zminilo

Do góry
#841470 - 07/01/2007 14:44 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: breugel]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Otylia nie musi sie bac, pamietacie sprawe Dudki? Zabil czlowieka jadac po pijaku i gra sobie spokojnie w reprezentacji i klubie.

Do góry
#841840 - 07/01/2007 16:00 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: connor]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Wybor na najlepszego sportowca roku zdecydowanie stal sie zenujacym konkursem, w ktorym tak naprawde sukcesy nic nie znacza.

Tu sie natomiast utworzyly 2 tematy, na ktore sie dyskutuje, jeden to wiezienie dla Otylii,a drugie to to, ze Kubica powinien wygrac w cuglach, bo costam.

Jesli chodzi o temat pierwszy, to z tego, co moj leb costam kiedys opanowal jest ustawa mowiaca o tym, ze Otylia J. rozslawiajaca imie kraju akurat w tym przypadku moze zostac uniewinniony, natomiast Stasiu iksinski zapierdalajacy samochodzikiem tatusia 180 i studiujacy zaocznie na "najlepszej" prywatnej uczelni takiego uniewinnienia spodziewac sie nie moze, chyba, ze kochanka tatusia jest pani prokurator.

Jesli chodzi o punkt drugi to smieszy mnie bardzo pozycja Kubicy, smieszy mnie bardzo pozycja Smolarka, obecnosc Swiderskiego i pozycja Wlodarczyka. Wlodarczyk jak juz tu ktos wspomnial walki o MŚ nie wygral, tytul zawdziecza miejscu odbycia sie walki, Smolarek z uporem walczy o miejsce w skladzie sredniego klubu w sredniej lidze i kilka bramek w reprezentacji absolutnie nie powinno byc przepustka do pierwszej 10-tki. Swiderski mnie smieszy dlatego, ze w meczach o "cos" na MŚ byl najslabszym punktem ekipy. Co nie znaczy, ze siatkarz, moim zdaniem Zagumny powinien sie znalezc, ale w 10-tce.

Jesli chodzi o Kubice, to nie ma o czym gadac, niewiele osiagnal i tyle. Jesli chodzi o F1 to raczej fakt braku Polaka trzeba rozumiec nie z aspektu sportowego a z innej perspektywy, gwarantuje Ci Breugel, ze jesli polski sponsor zdecydowalby sie sponsorowac cokolwiek w F1 to polski kierowca by tam byl i 20 lat temu. W Poolsce nie ma najlepszych warunkow do uprawiania sportow motoryzacyjnych, ale jesli kazdemu Gienkowi z ulicy zaproponowanoby podobne warunki, co Kubicy zaproponowal stary, to Kubicow byloby conajmniej kilkudziesieciu. Wszystko sie rozbija o naklady...Kubica dostal sie do sredniego teamu i sie w nim nie wybija za bardzo, nie sprawil cudow, BMW dalej jechalo tam, gdzie bolid bylo na to stac...obecnie jest na podobnym poziomie do Heidfelda, tyle ze jest mlodszy.

Jesli chodzi o sam wybor to dla kogos, kto sie plywaniem zupelnie nie interesuje pozycja Otylii moze byc zaskoczeniem, bo jest w koncu slogan, ze to tylko ME, tylko, ze on zupelnie w tym wypadku nie pasuje, chociazby dlatego, ze Otylia wygrala 200 m dow. czasem, ktory spokojnie by dal zloty medal na MŚ, sklad finalu na 200 m dow. roznilby sie moze w porywach o 2 osoby, na 200 m delf. czas nie byl super hiper, ale spokojnie wystarczyl do zwyciestwa w sredniej stawce, do tego wypada chyba wspomniec o rekordach na krotkiej plywalni, badz co badz ME odbyly sie w zeszlym roku...do tego ME na krotkiej plywalni, choc nie zawsze maja mocna obsade sa i tak powazniej traktowane niz MŚ na krotkiej plywalni.

Mierzenie sukcesow Jedrzejczak iloscia plywakow jest conajwyzej chorym pomyslem, dlaczego? NA MŚ w Melbourne (marcowe) zglosilo sie juz 170 krajow, w F1 jezdzi 20 kierowcow, wiec chyba jasne jest, ze Polakow nie moze byc 15 czy 17 tak jak w kadzre plywania.

Zenujacy jest brak Koleckiego, ktory jako pierwszy w historii ciezarowiec siegnal po medal mistrzowskiej imprezy po tak ciezkiej operacji kregoslupa, zenuajcy jest brak Kowalczyk, w koncu na ZIO mamy raptem kilka medali w stuletniej historii itd. itd.

Do góry
#842060 - 07/01/2007 16:43 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: polskignom]
breugel Offline
enthusiast

Originally Posted By: polskignom

Jesli chodzi o Kubice, to nie ma o czym gadac, niewiele osiagnal i tyle. Jesli chodzi o F1 to raczej fakt braku Polaka trzeba rozumiec nie z aspektu sportowego a z innej perspektywy, gwarantuje Ci Breugel, ze jesli polski sponsor zdecydowalby sie sponsorowac cokolwiek w F1 to polski kierowca by tam byl i 20 lat temu. W Poolsce nie ma najlepszych warunkow do uprawiania sportow motoryzacyjnych,.

Tak kubica siedzial w fotelu ogladal telewizor a od razu dzwonek do drzwi,otwiera... a tam stoi sponsor i sie prosi zeby kubica wystartowal w F1.Kubica jezdzic nie umie wiec na Monza byl tylko trzeci i do dzis zaluje ze nie zapisal sie na basen no ale coz sponsor powiedzial wyraznie -albo F1 albo nic ,wiec sztanga tez odpadla.Ech inni to maja szczescie...

Do góry
#842088 - 07/01/2007 16:50 Re: Najlepszy sportowiec roku 2006 [Re: breugel]
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Polskignom w 100% popieram wszystko co napisales. A co do Koleckiego, to naprawde szkoda i tak jak juz pisalem powinen byc ( wg mnie ) na miejscu Kubicy, a Kubica poza 10. Tyle ode mnie.

Do góry
Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >

Moderator:  Biszop, rafal08