#796411 - 18/12/2006 20:12
Śmieszne [38]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#796516 - 18/12/2006 20:56
Re: Śmieszne [38]
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/10/2005
|
*Bravo Girl - Best of da Best*
Drogie Bravo! Mam na imie Kasia i mam 14 lat. Piszę do Was bo mam duży problem. Od jakiegoś czasu masturbuje się świeczką. Powiedziałam o tym swojej najlepszej przyjaciółce. A ta mi powiedziała, że od tego można zajść w ciążę. Czy to prawda Pomóżcie!
Darek, 16: Może wyda Ci się to dziwne, ale chodzę z trzynastoletnią dziewczyną. Bardzo się kochamy i mamy wiele wspólnych zainteresowań. Jestem w takim wieku, że chciałbym już współżyć. Kilka razy próbowałem zbliżyć się do Marty, ale ona wciąż tłumaczy, że nie ma ochoty. Myślę, że poprostu nie chce jeszcze rozpocząć życia seksualnego. Nierozumiem dlaczego tak postępuje, zwłaszcza, że jest już dojżałą i ma miesiączkę. Nie chce jej rzucać dla innej dziewczyny, bo naprawde ją kocham. Jak ją przekonać, by chciała tego samego co ja?
KAROL 18 Długo zastanawiałem sie aby napisac ten list do Wasej Redakcji , ale śadze ,że możecie pomóc rozwiązać mi mój problem. Otóż w wakacje poznałem pewną cudowną dziewczyne Monike , jest w moim wieku i jest już doświadczona. Po tygodniu zaproponowała mi abyśmy zaczeli sie kochać , ale ja sie boje i przed tym "pierwszym razem" mam pytanie czy mój członek może utkwić w jej pochwie ? I co mam zrobić i jak sie zachować jeśli tak sie stanie i nie będe mógł go wyjąć. Prosze o szybką odpowiedz , bo jesli nadal bede bał sie tego zrobić to ona przestanie mnie kochać.
MISS 16 -Droga redakcjo!Byłam u przyjaciółki na prywatce i poznałam cudownego chłopaka! Nazywał sie damian i był taki słodki!Wszystkie koleżanki mi zazdrościły! Zaproponował mi wspołżycie lecz ja odmówiłam!Teraz sie do mnie nie odzywa i puszcza plotki po szkole!Czy dobrze zrobiłam??Może gdybym sie zgodziła to kochałby mnie tak ja jego!??POMÓŻCIE!zrozpaczona czytalniczka!
Aneta 15lat: Droga redakcjo nigdy do was niepisalam ale zdarzylo sie cos okropnego kiedy rozmawialam z kolezanka doradzila mi zebym sie zmasturowala i kiedy to robilam poczulam przebicie sie blony czy to oznacza ze niejestem juz dziewica??czekam na odpowiedz
Olek 17lat: Mój problem polega natym ze po nocach sni mi sie ze uprawiam seks ze swoim mlodszym bratem. Sen ten powtarza sie dosyc czest czy to oznacza ze jestem gejem??
Marcin 18lat Koledzy smieja sie ze mnie ze jeszcze niepilem alkocholu ani nie calowalem sie z dziewczyna co mam iim odpowiadac POMOCY
Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w zyciu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali.Po paru dniach wezwano mnie na komende,dowiedziałam się,że Konrad,którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem czy coś takiego..nie wiem co mam o tym mysleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać??
Drogie Bravo mam 17 lat i straszny problem.Ostatnio koleżanka powiedziala mi ze przez pocałunek można zajść w ciązę.Czy to prawda?? I czy chodzi tylko o taki w usta czy w policzek też? Prosze o szybką odpowiedź wierna czytelniczka Małgosia z Pcina Dolnego
Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!!
A teraz najlepsze:
Drogie BRAVO!!! Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę.POMOCY
|
Do góry
|
|
|
|
#796607 - 18/12/2006 21:31
[Re: gobel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#796619 - 18/12/2006 21:35
[Re: Master Flamaster]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#796623 - 18/12/2006 21:36
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#796778 - 18/12/2006 23:42
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#796779 - 18/12/2006 23:42
[Re: Kylo]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Ktos?  Pol Polski o tym slyszalo Kylo wyluzuj trochę. To już chyba Twój setny post w Śmieszne, w którym komuś zwracasz uwagę, że już było. Nie każdy przecież siedzi w To i Owo 23 godziny na dobę.
|
Do góry
|
|
|
|
#796785 - 18/12/2006 23:53
[Re: Goget]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/09/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#796788 - 18/12/2006 23:56
[Re: bkbk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#796791 - 19/12/2006 00:02
[Re: micha$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#796809 - 19/12/2006 00:18
[Re: gnacik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#797272 - 19/12/2006 12:57
[Re: Szewa]
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
TARNOBRZEG. Sędzia tarnobrzeskiego Sądu Okręgowego Zbigniew Jajdelski rozbił auto uciekając przed policją. Dzień wcześniej został złapany na... kradzieży kiełbasy wartej 6,90 złotych w markecie „Biedronka”. Sędzia jest od ponad roku zawieszony, bo czeka na proces za jazdę po pijanemu.
To skandal! Mieszkający w Stalowej Woli sędzia Sądu Okręgowego w Tarnobrzegu Zbigniew Jajdelski, kpi sobie z prawa. Gdy ponad rok temu wpadł w Chełmie kierując po pijanemu autem, wydawało się, że to będzie dla niego sroga lekcja. Ale gdzież tam - w ostatnie dni prawnik pokazał, że stać go jeszcze na wiele.
KIEŁBASA Z „BIEDRONKI”
W czwartek zawieszony sędzia wybrał się do „Biedronki” w Stalowej Woli. Wziął z półki kiełbasę i próbował wynieść z marketu, nie płacąc za wędlinę. Kradzież została zarejestrowana przez kamery monitoringu. Ochroniarze zatrzymali sędziego próbującego wyjść ze sklepu z łupem wartym niespełna... siedem złotych.
- Potwierdzam, zgłoszono nam taką kradzież. Ochroniarze zatrzymali podejrzanego o dokonanie tej kradzieży Zbigniewa J. - mówi nadkomisarz Grzegorz Śmiech, komendant policji w Stalowej Woli.
Sędzia najadł się wstydu, ale nie kiełbasy. Może dlatego postanowił utopić smutki w kieliszku. Jest bardzo prawdopodobne, że pił następnego dnia rano, zanim usiadł za kierownicą swojego samochodu. Warto dodać, że nie miał prawa jazdy, bo to zostało mu zatrzymane wraz z przedstawieniem przez chełmską prokuraturę zarzutu... jazdy pod wpływem alkoholu. Wcześniej, przez ponad rok sędziego chronił immunitet i ani policja, ani prokuratura nic mu zrobić nie mogła.
LĄDOWANIE W BŁOCIE
W piątek około godziny 9 rano tarnobrzeska policja otrzymała sygnał od jednego z kierowców, że od strony Stalowej Woli jedzie wężykiem samochód. Auto dostrzegł patrol policji stojący nieopodal kopalni siarki w Jeziórku, na trasie Stalowa Wola - Tarnobrzeg. Radiowóz ruszył za volkswagenem passatem, włączył sygnały świetlne i dźwiękowe.
- Kierowca nie zatrzymał się, zaczął uciekać - mówi komisarz Mariusz Skiba, rzecznik komendanta wojewódzkiego policji w Rzeszowie.
Nie uciekł zbyt daleko. Kilkaset metrów dalej na łuku drogi auto „wystrzeliło” na pobocze, potem do rowu, aż wreszcie wbiło się w zwał brunatnej pulpy - wydobytej podczas prac rekultywacyjnych na terenie kopalni.
NIE CHCIAŁ DMUCHAĆ
Policjanci wyskoczyli z radiowozu i po obezwładnieniu agresywnie zachowującego się kierowcy, zakuli go w kajdanki. Cali się przy tym umazali w brunatnej mazi. - Istniało podejrzenie, że kierowca jest pod wpływem alkoholu. Nie chciał jednak dobrowolnie zbadać się na alkomacie, dlatego został przewieziony do szpitala, gdzie pobrano mu krew na zbadanie obecności alkoholu - dodaje komisarz Skiba. - Kierowca ten nie miał uprawnień do kierowania samochodem.
Zarówno o kradzieży kiełbasy, jak i o zdarzeniu drogowym, policja powiadomiła prezesa Sądu Okręgowego w Tarnobrzegu, jako zwierzchnika sędziego Jajdelskiego.
- Odnośnie kradzieży, sprawa zostanie skierowana do rzecznika dyscyplinarnego. Sędzia za wykroczenie nie odpowiada przed sądem, a jedynie dyscyplinarnie - wyjaśnia Józef Dyl, wiceprezes Sądu Okręgowego w Tarnobrzegu. - Jeśli chodzi o drugą sprawę, to - jeśli oczywiście zarzuty się potwierdzą - zanim prawnik stanie przed sądem karnym, musi zostać uchylony jego immunitet.
Zbigniew Jajdelski wciąż jest bowiem sędzią. Jego immunitet uchylony został do „sprawy chełmskiej”, ale w innych przypadkach wciąż go chroni. Dlatego też ewentualne uchylenie poprzedzi formalne postępowanie w tym zakresie. Poprzednie trwało prawie rok.
Próbowaliśmy się wczoraj skontaktować z sędzią Jajdelskim. Jego telefon stacjonarny i komórkowy milczał.
|
Do góry
|
|
|
|
#797367 - 19/12/2006 15:07
[Re: Tom182]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/04/2003