#808878 - 24/12/2006 08:06
Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE
[Re: KRAJAN]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Wielklim błędem było nie do puszczenie do sondy ludzi spoza forum. Myślę, że wtedy głosowanie wyglądało by inaczej bo głosowali by ludzi spoza forum bukmacherskiego mecz.pl. Na pewno głosy oddali by na ludzi, którzy dla forum robią dużo. Te wyniki to dla mnie śmiech na sali. Dlatego prosze mnie już nigdy na tym forum nie nominować do żadnych sond czy głosowań bo miaja się to z celem. Wszyscy wiedzą kto jaką pracę wykonał na tym forum i gdyby nie kilka osób jak ja, Szczypior, Prem, Biszop, Kerogh, rene, jinx, mtudor, drofus, valverde, Bzyku, kobo, DJ Sosna, aker, Bezdomny, bcn1899, Szewczenko, platynowy007, 19marcin08, Formic, konstruktor1, micha$. Są to użytkonicy, którzy kreują wizerunek Stadionu Piłkarskiego. Naprawdę polecam obejrzeć dokłądnie mój dział i poszukać ostatnich postów zwycięscy. Kończe już tą dyskusje bo mija się to z celem głosujcie na kogo chcecie tylko pamietajcie niech to będzie zabawa, która oddajce rzeczywistość a nie przyjaźnie. Pozdrawiam Ignorator 
|
Do góry
|
|
|
|
#808925 - 24/12/2006 09:46
[Re: Svart_Ulv]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
No dokladnie. Zgadzam sie z Ignoratorem jak i wiekszoscia z Was. Te wyniki sa nienormalne. Jeszcze to ze wygral Riva to spoko luz, bo akurat ja nie zagladam az tak czesto do dzialu Stadion Pilkarski, ale i tak sadze ze Ignorator przynajmniej w tym roku robil tam o wiele lepsza robote od Rivy. Lekki bezsens. Ale i tak hit sezonu to wygrana Emroda. Jego analizy w stylu "a moze tu sobie zagramy bo jest ladny kurs" sa po prostu smieszne tak jak i typy. Widze i typy takich osob jak Fro_Lech i Goget to po prostu majstersztyk w 100%. Goget regularnie typuje, odnosi spore zyski, kazdy mecz dokladnie analizuje i naprawde czesto trafia. Fro w moich oczach jest expertem od czesci technicznej tenisa. Wie kto jak gra, szczegolnie pomocne byly jego dobre rady w turniejach chalengerowych. No ale wygrywa Emrod... cos tu chyba jest nie tak... Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za to 37 głosow 
|
Do góry
|
|
|
|
#808976 - 24/12/2006 10:55
[Re: shane]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Dajta sobie już spokój  Szkoda że nie potrafita zrozumieć, że to tylko zabawa  Nominacje były takie jaki były, głosy też. I nie umierać mi tu  Gratki jeszcze raz dla wszystkich wygranych: Rivaldinho, Emrod, sebkos, Krajan, tomo, Vendetta, Experto, Nirtz, RAFTER ;), terrorist, Misiek, Niki Pedersen, hpc  Ode mnie wielkie dzienki za wszystkie głosy, naprawdę doceniam to  Wszystkim życzę więcej luzu, trochę samokrytyki i .... do roboty panowie ! 2007 już tuż  bless)
|
Do góry
|
|
|
|
#809006 - 24/12/2006 11:21
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Ta.... wyniki byly by jasniejsze gdyby Hagii wygral lodowisko a Ignorator stadion.... Goget z Fro_Lech jakos nie placzą a tez mogli by pisac ze to niesprawiedliwe itd itp.... kazdy ma swoje subiektywne zdanie i to normalne ze w tego typu konkursach ludzie kieruje sie takze sympatiami( Ameryki nie odkryliscie) ... rok temu tez tak bylo... i 2 lata ... i trzy ( jesli wtedy byly przyznawane oskary  ) Wrzuccie na luz sa swieta.... kazdy przeciez moze miec swoich wygranych :)Mnie normalnei smieszą te posty ze wyniki to zarty i w ogole........przeciez "sami tak zdecydowaliscie "  Dobrze napisal Bzyku ( widac że ze Szczecina) i Terror i pod ich postami moge sie podpisac. Wesolych Swiat zycze wszystkim...przestanmy sie w koncu klocic .... jest to idealny czas na pojednanie bo forum zaczyna sie robic smieszne i zbliza sie poziomem do innych mniej popularnych - wiecej tu gadki na inne tematy niz analiz :). Jeszcze raz zycze Wam wszystkiego najlepszego... takze moim wrogom...moze kiedys wybaczycie mi to Koln Pozdrawiam!!!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#809058 - 24/12/2006 11:54
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
za rok będzie łatwo w kategorii złota malina --> nagroda zbiorowa dla zwycięzców Oscarów 2006
|
Do góry
|
|
|
|
#809082 - 24/12/2006 12:07
[Re: tangerine]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
a tak zupełnie na poważnie to szkoda, że wszystkie te rankingi kompletnie nie były wzięte pod uwagę...
|
Do góry
|
|
|
|
#809095 - 24/12/2006 12:13
[Re: Ignorator]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Czytam, czytam i nie moge uwierzyc w to co piszecie. Wychodzi mi na to ze srednia wieku osob narzekajacych jest zatrwazajaco niska. Przyklad pierwszy z brzegu, Ignorator wbrew swojemu nickowi przejal sie tymi oskarami jak widac dosc mocno bo juz chyba 5 raz wspomina zeby go nie nominowac w nastepnych, widac chlopaka boli strasznie ze przegral z Rivaldinho:] Fakt Riva nie udzielal sie praktycznie na stadionie i tez mnie troche zdziwila wygrana ale nie mozna jej negowac bo tak wybrala wiekszosc, dlaczego tak sie stalo?? bo tak wybraliscie:) Badzmy uczciwi, wg mnie ok 8-10 osob ze wszystkich tu nominowanych ma sensowny zysk, nie jakies tam popierdolki tylko zysk z prawdziwego zdarzenia i to osiagniety i utrzymywany w dluzszym okresie czasu. O kilku wiem to na pewno, a co do reszty to tak to oceniam. Pozostali graja dla grania, pare stowek na koncie i jakos sobie tam obracaja, bawiac sie tym wszystkim, powazni gracze sa na forum, jest ich znacznie wiecej niz mogloby sie wydawac lecz dawno sie przestali udzielac bo teraz nastala era "mlodych wilkow" ktorzy stawiaja na kuponach 1 i 1x dotyczace tego samego meczu  To jest wlasnie sedno tej sprawy, wiekszosc sie bawi ale jesli przyjdzie okazja do zabawy w Oskary to nie potrafia tego zrozumiec ze to tylko zabawa i uczestnicy nie beda ani obiektywni ani nie beda potrafili rzetelnie ocenic calosci:) Ja ze swojej strony gratuluje wszystkim nominowanym i tym ktorzy wygrali  Podziekowac nalezy takze Terrorowi ktory to wszystko trzymal w kupie bo ja na jego miejscu przy podejsciu niektorych olalbym to zanim bym zaczal;-)  Zdrowych i spokojnych wszystkim zycze 
|
Do góry
|
|
|
|
#809131 - 24/12/2006 12:34
[Re: tangerine]
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Meldunek: 11/07/2005
|
a tak zupełnie na poważnie to szkoda, że wszystkie te rankingi kompletnie nie były wzięte pod uwagę... Jakby tak było to może wygrałbym.  Ale chyba mało kto mnie nie lubi Więc jak coś chętny nadal do pojedynku w dziale "Inne Konkursy" (bo pewnie większość tam mało co zaglądała)? Wiem wiem prowokacja, ale nie bede sie piepszył.
|
Do góry
|
|
|
|
#809135 - 24/12/2006 12:35
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/01/2006
|
ja życzę wszystkim zestawu Bond: woda po goleniu, przed goleniem, w czasie golenia, pianka do golenia pach, mydełko, wazelinka, dez-odórant a to wszystko za jedyne 4.50zł :>>
|
Do góry
|
|
|
|
#809212 - 24/12/2006 13:06
[Re: Ignorator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Ignorator, piszesz, że to tylko zabawa, a przeżywasz jak małe dziecko. Obrażasz się "proszę mnie nie nominować" jakbyś był pępkiem świata i wielki nietakt się stał, że Ciebie nie wybrali do Oskara. Shane, może i analizy Emroda są śmieszne, ale ja bardzo dużo z nich skorzystam. Mi np. najbardziej pomaga Emrod, bo ja działałem często na takie zasadzie, że najpierw sam analizowałem mecze, potem wchodziłem do tematu Emroda i to, co on zagrał na odwrót to automatycznie (w 90% przypadków) wykreślałem. Bo on się poprostu zna i nie musi do tego pisać wielkich analiz. Źle na takim działaniu nie wyszedłem, a kilka razy naprawdę uniknąłem wtopy na śmiesznym kursie. Sphinx, piszesz, jakby Ci to było obojętne, a i tak wszyscy widzą, że pewnie byś się spuścił ze szczęścia, jakby się okazało, że Cię nominowali i wybrali typerem roku. Biszpo, wielkie  za te słowa i podpisuję się pod nimi obiema ręcamy i nogamy 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|