us sports
#3 +18j

nba:
#14 -20

Z racji tego, że w tygodniu nie mam za bardzo czasu na bukmacherkę, czego obrazem jest bilans z ostatnich 7 dni, zdecydowałem się dzisiaj na dość ryzykowny krok, a mianowicie zagranie kuponu AKO z NFL za 50j. Robię to dlatego, że dzisaj miałem wolną niedzielę (pierwszą od bardzo dawna) i mogłem zastanowić się nad typami odpowiednią ilość czasu.
Ponad to rozgrywki NFL wchodzą w decydującą fazę i niektórym drużynom powinno szczególnie zależeć na utrzymaniu dobrej pozycji przed play-off lub wywalczeniu takiej która pozwoliłą by na grę po sezonie zasadniczym. Właśnie dlatego dobieram stawkę 50j. Zdaję sobie sprawę z tego że jest to wbrew taktyce jaką narzuciłem sobie zakładając ten temat jednak w sytuacji, w jakiej się znalazłem - bardzo mało czasu w tygodniu z powodu studiów - jest to jedyny możliwość na zminimalizowanie strat.
Typy które tu podaję, gram w rzeczywistości i stan konta w tym temacie jest rzeczywisym stanem moich wyników.
Biorąc to wszystko pod uwagę postanowiłem zaryzykować i zagrać za 50j. Co do bilansu tematu ewentualną stratę lub zysk zaksięguję normalnie, jednak typów nie będę mógł wliczyć do statystyk ponieważ ich poszczególne kursy są za niskie żeby wyciągnąć z nich jakieś wnioski.
Podsumowując - chciałbym zarobic dzisiaj troche kaski

hehehhe
Oto co wymyśliłem:
kupon ako
New England Patriots - Houston Texans 1/1,15
New Orleans Saints - Washington Redskins 1/1,2
Green Bay Packers - Detroit Lions 1/1,37
Chicago Bears - Tampa Bay Buccaneers 1/1,1
kurs: 2.08
stawka: 50j
Pozdrawiam