Ola Padre
Juve nigdy nie grzeszylo w ilosci strzelanych bramek, jesli juz strzelali cos wiecej niz musieli to wynikalo to z przebiegu meczu, rywal tracil otwieral sie i jakos pozniej szlo;-)
Faktycznie kurs na Bologne calkiem niezly ale uwazalbym ze stawka, ja sklaniam sie mimo wszystko w kierunku gosci, maja kilka powodow zeby dzis wygrac, mam na mysli motywacje, ostatnie dni jak i caly dluzszy okres jest dla nich malo sympatyczny, czas zaczac zmieniac rzeczywistosc.
Do tego 3 ostatnie wyjazdy to remisy i wyniki 1-1, troche wspomnien z wyjazdowych spotkan z dzisiejsza druzyna:
12/12-04 Serie A FC Bologna vs. Juventus Turin 0:1
22/02-04 Serie A FC Bologna vs. Juventus Turin 0:1
13/04-03 Serie A FC Bologna vs. Juventus Turin 2:2
20/10-01 Serie A FC Bologna vs. Juventus Turin 0:0
20/05-01 Serie A FC Bologna vs. Juventus Turin 1:4
09/04-00 Serie A FC Bologna vs. Juventus Turin 0:2
29/11-98 Serie A FC Bologna vs. Juventus Turin 3:0
18/01-98 Serie A FC Bologna vs. Juventus Turin 1:3
20/04-97 Serie A FC Bologna vs. Juventus Turin 0:1
Jak widac jedna przegrana i to w ubieglym wieku,
jak dla mnie zbyt malo przeslanek do grania jedynki, choc samego typu nie neguje jako takiego.
Jesli mialaby byc niespodzianka to wole zgrac over z kursem dobrze powyzej 2.
Jesli gospodarze maja strzelic to Juve musi strzelic 2 jesli ma wejsc czysta 2, czyli znow widze over
Kurs na wygrana gosci:
Fc Bologna - Juventus Turyn 2 kurs 1,95 2/10
Fc Bologna - Juventus Turyn over 2,5 kurs 2,20 3,5/10 wejdzie over i stratny nie bede, wynik 1x2 mnie wtedy bedzie malo interesowal
Zastanowilbym sie nad handi -1 na Juve ale to juz w czysto teoretycznie bo cos czuje ze dzis na boisku powinnismy zobaczyc silny Juventus.