Mnie najbardziej odpowiada fixed limit, 0,5-1$, 0,25-0,5$, 0,10-0,25$ Gram głównie dla satysfakcji i jakiś oszałamiających wygranych nigdy nie mialem. Raz wygrałem 100$, ale niektórzy tutaj pewnie troszke się uśmiechną
Jak zaczynałem grać w pokera liczyłem na duży zysk i na początku myślałem, że odkryłem maszynkę do zarabiania pieniędzy. Nawet brałem sobie wolne w robocie, żeby pograć w pokerka. Skoro w 3 godziny zarabia się tyle, co przez dwa dni w pracy ...
Niestety po pewnym czasie czas mojej gry sie wydłużał, a bankroll nie wzrastał i powoli malał. Wchodziłem w celu odkucia się na wyższe stoły i oczywiści... przegrywałem więcej.
Wiem, że gdybym jeszcze grał w ten sposób przez 2-3 miesiące to róznie mogłoby się to skończyć ... Dlatego teraz gram głównie dla satysfakcji na stołach wyżej wymienionych, natomiast poker roomy w których grałem to:
bo dog poker - tak się zaczęła moja przygoda, ciekawie się gra z amerykańcami, czasami odnosiłem wrażenie, że wolą stracić powiedzmy 5$ żeby się dowiedzieć co miałem na ręce. Sami osobiście nie mając nic.
Bwin poker- dla mnie żenada, co 3 rozdanie ktoś ma kolor, a najbardziej śmieszne, to dwie osoby mają kolor przy stoliku 6 osobowym.
centrebet poker- dobry poker, ale nie miałem tam szczęścia. Poziom gry przeciwników dobry.
Sportingbet- dobry, lecz bez rewelacji.
Titan- to samo co powyższy i mój ulubiony: EXPEKT POKER- co prawda, grając fixed limit trudno o przeciwników przy stołach, ale po 23 coś się zaczyna dziać.
A tak właśnie mam pytanie do Was: Jak traktujecie grę w pokera? Czy jako dobrą zabawę, sposób na zarabianie pieniędzy, zabicie czasu, czy wszystko po trochu. Chociaż zarabianie pieniędzy z dobrą zabawą raczej się wyklucza, bo trudno mówić o dobrej zabawie jak się przegra jakiś tam wkład.
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych ....