#965522 - 16/02/2007 10:44
Re: Horse Racing in UK IV
[Re: skunks]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/06/2002
|
Witam, Na dzisiaj WOLVERHAMPTON ( moje typy i prognozy): 1.40- Niby wyścig pary HOLLYWOOD GEORGE i PUT IN THE CARD, spróbuje ich rozdzielić DRESSED TO DANCE. typ:DRESSED TO DANCE - place (2,52 Betfair)
2.10- Trudny wyścig do typowania,gra rozkłada się równomiernie z mocniej typowanym HITS ONLY CASH,na płatnym msc może się zameldować CAPITAL LASS (place- 4,3 Betfair) typ: no bet
2.45- Handicap C4 na sprinterskim dystansie, bez zdecydowanego faworytu,uwagę moją zwraca ZARZU (place-2,16 Betfair) typ:no bet
3.20- mocniej grane TREASON TRIAL;ATLANTIC GAMBLE i FINISHED ARTICLE, posciga się z nimiZAFFEU typ: ZAFFEU - place (2,38 Betfair)
3.55- Może to być wyścig BLUE HILLS a do niego SEA MAP i POCKET TOO typ: BLUE HILLS - win ( 5,6 Betfair)
4.30- Dla wielu koń dnia BOSCOBEL odpierać będzie ataki STORYBOOK i STRAFITA ,czarnym koniem biegu może okazać się NEW WORLD ORDER typ:no bet
5.05- Wyróżniają się, MAN OF VISION ; RECIPROCATION i SILKWOOD (pochodzenie) lecz nie można odmówić szansy sprawienia niespodzianki innym. typ: no bet
5.35- Pierwsza gra TYRONE SAM ( Ryan,Callan)zmierzy się z BURNLEY AL i GLAMARAAZI. typ: GLAMARAAZI - place (5,2 Betfair)
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#967999 - 17/02/2007 09:50
|
Carpal Tunnel
|
Witam, Na dzisiaj w LINGFIELD moje prognozy i typy: 1.35- Zapowiada się wyścig jednego aktora - BARNEY MCGREW, z reszty stawki może się pokazać CERTAIN JUSTICE. typ:no bet
2.05- Mimo słabej obsady zapowiada się dość ciekawy bieg,Czy najwyżej oceniany RED SPELL poradzi sobie z resztą stawki,na dużą niespodziankę stać świetnie płatnego HUMUNGOUS (25 Betfair!!!), mniejsze szanse tym razem daję PARTY BOSS. typ: no bet
2.40- Stawka 16-sto konna, wyróżniłbym QUINCE i ATLANTIC QUEST i powracającego po długiej pauzie ECONOMIC,swoich zwolenników mieć będą SGT SCHULTZ i VALANCE. typ: QUINCE - WIN (6,8 Betfair)
3.15- Po wycofaniu Racing Times,zapowiada się wyścig dla DESERT MASTER, ten scenariusz spróbują zburzyć GRAND SYMPHONY i ELLCON typ:no bet
3.50- Pierwszą grą zdecydowanie jest TURN ON THE STYLE , zupelnie tego biegu nie czuję. typ: no bet
4.25- Jako zwolennik szukania niespodzianek w tym biegu upatruję następujące roztrzygnięcie: 1 msc BALDOVINA (Callan); 2 msc INTERSKY SPORTS ( K.A.Ryan -Callan jeździ u niego na pierwszą rękę); 3 msc SWEET WORLD (faworyt biegu) typ: BALDOVINA - WIN (4,9 Betfair)
5.00- Wyścig mało bieganych koni, ZAR SOLITARIO wygląda najsolidniej, do niego MAWAARED i BAAHER (debiut od M.P.Tregoning'a), niespodziankę może sprawić LOUGH NEAGH. typ: ZAR SOLITARIO - WIN (3,8 Betfair)
pozdrawiam typ
|
Do góry
|
|
|
|
#972983 - 19/02/2007 09:44
|
member
Meldunek: 19/02/2007
|
witam serdecznie!jestem tylko obserwatorem tego forum(od ok.6 miesięcy),gram opierając się na Waszych typach (alkiego, skunksa i do niedawna antytalenta)- ze zmiennym szczęściem.Powiem szczerze że trochę smutno zrobiło się bez antytalenta i jego typów (szczególnie tych wyłuskanych po wysokich kursach...) antytalent wróć!!!! Podziwiam i chylę czoło przed Wami...
|
Do góry
|
|
|
|
#974577 - 19/02/2007 20:03
|
addict
Meldunek: 12/06/2001
|
Najwyzsza pora pogodzic sie z rzeczywistoscia i podac dane za obecny miesiac
13.30 Lingfield - Simplified , przegrany 15.05 Lingfield - Seneschal , przegrany 2.40 SOUTHWELL - Mademoiselle, przegrany 4.40 SOUTHWELL - Comeintothespac, przegrany
LUTY '07 6 win; 16 lost; overall 22; SR 27%, zysk +9.18, ROI 41% seria:LLLWWLLLWWLLLWLLWLLLL
2.20 Wol - Mustammer , przegrany 1.50 Southwel - Mind Alert, przegrany 3.50 Lingfield - Tancredi, przegrany 4.35 Mr Chocolate Drop, przegrany
3.15 Grand Symphony, wygrany place 1.9 3.50 Classic Encounter, przegrany 4.25 Baldovina, przegrany 5.00 Multicultural, drugi place 2.3
2.20 Lin- Louisiade, przegrany 4.35 Lin- Just Bond, przegrany 5.10 Lin- Daddy Cool, przegrany
LUTY '07 8 win; 25 lost; overall 33; SR 24%, zysk +2.38, ROI 7%
seria:LLLWWLLLWWLLLWLLWLLLLLLLLWLLWLLL
Luty przywiał czarne chmury - makabra.
Bartec99, jesli grasz publikowane typy jest to dla ciebie nie miłe doświadczenie, osobiscie odrazam wybiorczego grania typow podawanych przeze mnie jak i przez Skunksa, tylko dokładne podążanie wytyczoną ścieżką może przynieść zysk. Nie wykluczam chwilowych momentow obecności bycia na minusie.
Pozdrawiam licząc na jak najszybszą odmianę.
|
Do góry
|
|
|
|
#975065 - 20/02/2007 04:46
[Re: alki]
|
Carpal Tunnel
|
Witam, W dniu dzisiejszym na SOUTHWELL (moje typy i prognozy)bez uwzględnienia wycofanych koni:
1.30- Wyścig rownych szans i jakby nie do gry,wspomnieć można o BOLCKOW ; HISTORY PRIZE i MAGIC AMIGO typ: no bet
2.00- Powrocił mistrz młodszego pokolenia dżokei Jamie Spencer i od razu ma kilka wartościowych dosiadów tutaj na TYRONE SAM do niego SOBA JONES typ: no bet
2.30- Bity faworyt RANN NA CILLE,osobiście mnie nie przekonuje,ale że stawka wyjątkowo mierna to może przekroczyć "słup" na 1 msc, do niej IMPRIMIS TAGULA typ: no bet
3.00- Dla mnie najpewniejszy kandydat do wygrania w dniu dzisiejszym: SISTER ETIENNE ale słabo płatny więc do zagrania tylko w jakichś makabrycznych zakładach combo.
3.30- Szczerze to dopatruję się tutaj dużej niespodzianki w postawie OPERA WRITER i mam nadzieję,że szczerze zawalczy z faworyzowanymi BELDON HILL i JAZRAWY typ: OPERA WRITER - PLACE (3,9 Betfair)
4.00- Towarzystwo wyjątkowo nieciekawe,może NIMELLO,może FUTOO ale z grubsza nie do gry typ: no bet
4.30- Bardzo wyrównana stawka,z rzędu pierwszą grą będzie GIFTED GAMBLE (J.Spencer) ale może się dużo miksować liczę na GLENBUCK (Joe Fanning) typ: GLENBUCK - PLACE (3,25 Betfair)
5.00- Niepokonana ROSA DE MI CORAZON jako gwiazda programu, mnie niepokoi fakt,że w ostatnim starcie osiągneła mizerny czas na 7f - 1.29.10s co prawda wygrała pewnie w ręku. typ: no bet pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#975155 - 20/02/2007 09:20
|
veteran
Meldunek: 23/04/2003
|
Witam.
Ciężko się rozstać z wyścigami. Ostatnio próbuję swoich sił w piłce nożnej ale i tu nie jest łatwo. Wyczytałem , że jednak nasze typy są jednak komuś przydatne, więc postanowiłem od czasu do czasu podrzucić tu na forum jakieś swoje typy, ale już bez żadnych statystyk i podsumowań oraz bez ogólnych faworytów.
Dzisiaj nasunąły mi się następujące:
Sedgefield: 16:20 OSCAR THE BOXER (9-2,98); PIRAEUS (11-3,6);
Taunton: 18:10 SARATOGANE (6,8-2,18).
Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#977586 - 20/02/2007 21:52
|
member
Meldunek: 19/02/2007
|
Witam i gratuluję Alkiemu,tym bardziej iż zagrałem dzisiaj jego typ.Co do grania wyrywkowego Waszych typów to Alki chyba ma rację,trzeba się na coś zdecydowac-szczególnie patrząc na jego statystykę i wyniki na gg.com(na dzień dzisiejszy 14 miejsce!!!).Na razie jednak spróbuję mieszać typy polskie(czyt.Wasze) i typy ang.(gg,rpost,atherace itp.)i zobaczę co z tego wyjdzie.Dzisiaj typowałem typ Antytalenta(dobrze że jest)Saratogane-lost i swój typ Top Cloud-win(15.20 Sedge.).Skunks ma na koncie ostatnich 5 lost-ów więc już pora zagrać jego typy bo ma smykałkę i wiedzę potrzebną do gry.Wydaje mi się iż na tym forum jest więcej anonimowych(nieujawniających się) obserwatorów korzystających z Waszej wiedzy i doświadczenia-(zielonych w koniach tak jak ja)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|