"ZAMIENIL STRYJEK SIKIERKE NA KIJEK " to forum od strony technicznej i estetycznei jto totalna porazka i padaka ,dzieki bogu ze nie jest to najwazniejsze i mozna tutaj poczytac ciekawe zeczy.
I oto chodzi na tym forum. Co do techniki, to rzeczywiście jest inne niż wsyzstkie, ale uważam to za plus.
Ale ludzie czy to cholery nie ma innych lepszych for w necie ???
Pewnie jest i będzie dużo innych "lepszych", ale czy wśród tych lepszych jest polskie bukmacherskie?
nie mozecie zaloyc innego lepszego softu pod wzgletem tech i estetycznym???
Zakładać nowe forum to tak jak nową firmę. Musisz zaczynać wszystko od nowa. Nowa marka, nowe tematy. Mnóstwo roboty... Tylko po to żeby upodobnić forum do innych?
.Przeciez teraz to forum wyglada jak sraczka po ogorkach i tematy sie zlewaja kolory "gryza sie" oczy mecza sie 10x szybciej Zanim znajde interesujacy mnie temat to juz nie mam ochoty go czytac bo mnie oczy bola .
Zmień sobie skórkę. Mnie oczy nie bolą przy zielonej.
A EDYTOWAC jak nie bylo mozna tak nie mozna LOL i po cholere byl ten update softu ??? trzeba bylo zostawic tamta wersje jaka byla do wakacji i na wakacjach zupelnie nowe forum zalozyc no ale po co..... teraz mamy nowy ogorkowy soft prawda

Pozdro
I bardzo dobrze, że nie można edytować. Trzeba pomyśleć dwa razy zanim się coś wyśle.
Bardzo cieszy mnie ta zmiana, bo świadczy o tym, że coś się tu jeszcze dzieje. Stary wygląd powodował we mnie te same odczucia podczas czytania postów. Teraz jest ciekawiej...