ale Haczyk chyba kiedys pisal do niego maila, jesli sie nie mylę.. to moze wiedziec wiecej jak to sie organizuje.. chyba ze cos pomyliłem
Pisałem.
Dostałem wyczerpującą odpowiedź od Przemka.
Jest też fragment o Białym i typach na próbę.
Witaj serdecznie.
Możesz ze mną grać . 2 dni gry 50 zl. Tydzień 80 zl. Miesiąc 150 zl. Gra na okres 6 miesiący 300 zl. Aktualnie gram z graczami którzy dokonali wpłaty i wysyłam im typy. Wysyłam typy które sam analizuje , opracowuje. Poświęcam temu dużo czasu. Dany zakład analizuje nawet 4 godzin aby wytypować poprawnie mecz. Nie daje typów na próbę !!! Ponieważ nie będę dawał komuś typu na próbę gdzie poświęciłem swojej pracy 15 lat oraz nie byłoby to sprawiedliwe wobec osób które zapłaciły i już grają ze mną ! Dowód mego profesjonalizmu jest w filmach oraz na mojej stronie www. Jeśli jesteś zainteresowany grą. Zapraszam do współpracy. Ze mną masz szanse ugrać. Wspolpracuje z graczami z calej Europy. Pracuje też jako analityk sportowy w firmie bukmacherskiej. Jestem powiązany z najlepszymi firmami bukmacherskimi w Europie. Zakladom sportowym poświęciłem ponad 15 lat. Kiedyś gra ze mną kosztowała dużo więcej. Teraz z luzem do tego podchodze. Wplaty wyłacznie paysafecard, skrill bądź bank. Jeśli Ci zależy na zyskach w bukmacherce to zapraszam do gry z moją osobą . Ponad pół miliona osób obejrzało mój kanał na YouTube. Tylko 113 flmòw. Jeśli jesteś zainteresowany wygrywaniem proszę o kontakt. Pozdrawiam.