#7721730 - 11/12/2022 12:16
Re: Prosba o pomoc
[Re: Akhu]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
social media tez dobra opcja
fb, twitter, insta zawsze mozna podawac dalej i moze rozciagnac sie poza granice kraju
|
Do góry
|
|
|
|
#7721737 - 11/12/2022 12:32
[Re: Ojro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2004
|
siepomaga.pl Aker chciałem tutaj i na innych ale jak żona zobaczyła ile tam jest chorych dzieci proszących o pomoc zakazała mi tam proszenia o pomoc a nie chce ją jeszcze dodatkowo denerwować bo jeszcze jest w stanie obsługiwać neta Sprzedaje bardziej drogocenne rzeczy które posiadam ale wątpię że tyle uzbieramy
|
Do góry
|
|
|
|
#7721738 - 11/12/2022 12:38
[Re: aker]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
siepomaga.pl Aker chciałem tutaj i na innych ale jak żona zobaczyła ile tam jest chorych dzieci proszących o pomoc zakazała mi tam proszenia o pomoc a nie chce ją jeszcze dodatkowo denerwować bo jeszcze jest w stanie obsługiwać neta Sprzedaje bardziej drogocenne rzeczy które posiadam ale wątpię że tyle uzbieramy Wy też macie dzieci! czasami trzeba być egoistami
|
Do góry
|
|
|
|
#7721741 - 11/12/2022 13:12
[Re: Ojro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2004
|
siepomaga.pl Aker chciałem tutaj i na innych ale jak żona zobaczyła ile tam jest chorych dzieci proszących o pomoc zakazała mi tam proszenia o pomoc a nie chce ją jeszcze dodatkowo denerwować bo jeszcze jest w stanie obsługiwać neta Sprzedaje bardziej drogocenne rzeczy które posiadam ale wątpię że tyle uzbieramy Wy też macie dzieci! czasami trzeba być egoistami Wiem Ojro i też to jej powtarzam, że jak jest nadzieja to trzeba się chwytać każdej deski ale nie znasz mojej żony. Musi być tak jak się uprze a nie mam odwagi robić coś bez jej zgody nawet w takiej sprawie bo nerwy tutaj mogą jeszcze pogorszyć sytuację. W każdym razie dzięki Panowie i Panie za odzew i troskę
|
Do góry
|
|
|
|
#7721822 - 11/12/2022 23:11
[Re: aker]
|
xxx
Meldunek: 02/08/2001
|
siepomaga.pl Aker chciałem tutaj i na innych ale jak żona zobaczyła ile tam jest chorych dzieci proszących o pomoc zakazała mi tam proszenia o pomoc tutaj absolutnie nie można tak podchodzić do sprawy.. bo jest wiele dzieci, które oddałyby wszystko WŁAŚNIE dla mamy bo jest wiele mężów, którzy nie mają dzieci, i WŁAŚNIE dla żony oddaliby wszystko bo są ludzie, którzy - z różnych powodów - dla dziecka jakiegoś (choć może to zabrzmi wrednie, ale to nie tak) wolą nie oddać nic.. nie można tak podchodzić do sprawy!.. nikt nikogo do niczego nie zmusza.. a będa i tacy, co dadzą i na dziecko, i na Twoją Żonę! trzeba sie chwytać brzytwy, Aker, bo gra idzie o coś, co nie ma ceny.. "niewiele Ci mogę dać, niewiele Ci mogę dać, bo sam niewiele mam" ale razem można wiele.. zminimalizować "nie mogę, nie zrobię".. i robić absolutnie wszystko, co można daj jakieś nr konta, linki, zbiórki na FB, żeby rozpropagować itd czas płynie.. działajmy!.. damy radę!
|
Do góry
|
|
|
|
#7721825 - 11/12/2022 23:27
[Re: arth]
|
xxx
|
@Rafał @Piostar @Conrad tyle lat razem, tyle bukmacherów znacie.. może pomogą?.. czy tylko, zyski.. niech to nawet przekują w swoją promocję, że pomagają.. niech % zysków przekażą!.. niech sie tym szczycą, poprawiając swój PR.. niech cokolwiek zrobią.. niech zrobią darowiznę, odliczą od kosztów czy coś.. nie znam sie.. ale zapewne mogliby wiele.. tylko niech sie dowiedzą, że MOGĄ pomóc! kurwa, MECZ.PL naprawdę prosi o pomoc!.. w imieniu Akera.. 18 lat na FORUM chłopak!.. skoro my, Foruowicze, możemy próbować zrobić swoje - i zrobimy - to WY możecie też.. i pokażcie, że warto tutaj być.. ale to może być koniec tego Forum, jeśli nie będzie z Waszej strony żadnej reakcji.. a jeśli nie możecie nic, to warto byłoby to napisać, żebyśmy wiedzieli.. i dlaczego.. pamiętajcie, Władcy Forum, że bez Nas - nie będzie Was!.. i POMÓŻCIE, jakkolwiek możecie..
|
Do góry
|
|
|
|
#7721830 - 12/12/2022 00:05
|
xxx
|
Aker.. z całym szacunkiem, ale modlić się nie będe.. trzymam kciuki.. ogarnij zbiórki na odpowiednich forach.. takie oficjalne, legalne, wiarygodne.. wtedy największe szanse, że te 3-4 mln się uda zebrać.. tak chyba wystarczą jakieś dokumenty medyczne i tyle.. w sytuacji, w jakiej jesteś, nie przejmowałbym się na Twoim miejscu żadnymi innymi osobami.. swoje napisałem w poprzednich postach - daj teraz temu paliwo podając kolejne argumenty, żeby to mogło "ruszyć".. Polacy piękny naród, pomoże zawsze!.. .. tylko ludzie kurwy! czekamy na update jak sie sprawa rozwija..
|
Do góry
|
|
|
|
#7721883 - 12/12/2022 16:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/05/2001
|
Aker trzymaj się i dużo zdrowia dla żony! Tak coś czułem że jak dłużej Cie nie ma to coś jest nietak. Pamietaj że w grupie siła i mogę tylko dodać, że tak jak chłopaki i Holka piszą wyżej może dlatego jednak warto założyć te konta na portalach jeśli to ma pomóc, a każdy z nas zajmie się rozpropagowaniem tego dalej. Dobrze że napisales o tej sytuacji, bo też czasem trzeba się wygadać, a nie każdy ma komu. Jesteśmy z Tobą!
|
Do góry
|
|
|
|
#7721885 - 12/12/2022 16:50
|
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
|
Aker, przepraszam Cię bardzo, może to źle zabrzmi, ale...co Ty pierdolisz ?! Jakie będziesz miał wyrzuty sumienia ?? Że zrobiłeś wszystko co możliwe, czy że nie zrobiłeś, bo....nie podjąłeś żadnych możliwych do wykonania kroków by ruszyć z niejako oficjalną zbiórką środków na leczenie żony... Bo... obraziłeś się, na wszystko, gdy ktoś zakwestionował czystość Twoich intencji...no kurwa mać ! Wiem, że w pewnych sytuacjach działa się irracjonalnie, ale stary..tutaj trzeba wszystkie "pierdoły" odrzucić w kąt !! Musisz podjąć decyzję, za żonę również, a później ją przekonać do tego !
Tylko oficjalne działanie może przynieść jakiś wymierny skutek, jak ruszy machina to jest jakaś szansa.. Nie potrzebujesz kilku tysięcy na bilet do Nowego Jorku, tylko milionów, a tyle...to ciężko uzbierać po całej rodzinie nawet..
Działaj, kurwa mać !
|
Do góry
|
|
|
|
|
|