#771155 - 05/12/2006 23:28
Unibet [20]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
|
Do góry
|
|
|
|
#771159 - 06/12/2006 10:22
Re: Unibet [20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2005
|
Quote:
lleyt1 nie wiem ja wpłaciłem 120 zł myślałem ze drugie sto dopisza a dopisali 60zł, więc teraz juz neiwiem może jakaś inna promocja mnie objeła..
Jezeli jest to twoja pierwsza wplata do Unibetu to nie mogles byc objety zadna inna promocja. Napisz albo zadzwon do nich, bo na ich stronie jest jak wol napisane ze 100% od 1 wplaty do 100 PLN bonusa przyznja.Wiec musiala zajsc jakas pomylka w twoim przypadku.
|
Do góry
|
|
|
|
#771165 - 06/12/2006 18:21
|
enthusiast
Meldunek: 27/07/2005
|
Quote:
jest jakis wymagany obrot, po wplacie depozytu? czy mozna od razu wyplacac?
termii z całym szacunkiem ale nie bądz smieszny ! "odrazu wypłacać" = dobry zart. Co wiecej w Unibecie aby wypłacic bonus to musisz sie nim naobracac wiecej niz Szymon Ziółkowski przy rzucie młotem!
Tu podaje Termy:
Obrót kwoty bonusowej może być dokonany wyłącznie w naszym serwisie bukmacherskim i adresowana jest wyłącznie do nowych klientów.
Jak otrzymać bonus:
1.Zarejestruj się 2.Dokonaj depozytu na swoje konta gracza 3.Bonus automatycznie zostanie dopisany do Twojego konta gracza.
Podwoimy twój depozyt nawet do kwoty 100 złotych w oka mgnieniu!
Regulamin oferty bonusowej:
Oferta dotyczy depozytów dokonanych kartami kredytowymi VISA/Mastercard należącymi do właścicieli kont gracza, depozytów, Moneybookers oraz wpłat na konto bankowe. Oferta bonusowa może być użyta tylko jeden raz na jedną osobę, domostwo/rodzinę, adres domowy i emailowy i adres IP. Nie akceptujemy zgłoszeń z osiedlowych sieci, akademików itp.
Unibet zastrzega sobie prawo do odmowy uznania zgłoszenia bonusowego w przypadku podejrzenia próby ominięcia regulaminu przez klienta(ów). Bonus i kwota depozytu (taka sama kwota jak bonus) będzie zablokowana od wypłat. Aby móc dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu musisz najpierw wykonać sześciokrotny obrót (6x) kwoty depozytu i bonusu w naszym serwisie bukmacherskim grając zakłady(1X2) po minimalnym kursie 1.40, zanim będziesz mógł dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu.
Nie akceptujemy zakładów podwójnej szansy (1x 12 x2), gdzie kurs na zwycięstwo jednej lub drugiej drużyny (zawodnika/zawodniczki) jest równy, lub wyższy niż 1.70, jak również jakichkolwiek zakładów przeciwstawnych w jednym spotkaniu. Tak zawarte zakłady nie będą akceptowane do udziału w promocji.
Pozdro & powodzonka
|
Do góry
|
|
|
|
#771167 - 06/12/2006 18:50
|
Olimpijczyk
Meldunek: 14/05/2005
|
Quote:
Quote:
jest jakis wymagany obrot, po wplacie depozytu? czy mozna od razu wyplacac?
termii z całym szacunkiem ale nie bądz smieszny ! "odrazu wypłacać" = dobry zart. Co wiecej w Unibecie aby wypłacic bonus to musisz sie nim naobracac wiecej niz Szymon Ziółkowski przy rzucie młotem!
Tu podaje Termy:
Obrót kwoty bonusowej może być dokonany wyłącznie w naszym serwisie bukmacherskim i adresowana jest wyłącznie do nowych klientów.
Jak otrzymać bonus:
1.Zarejestruj się 2.Dokonaj depozytu na swoje konta gracza 3.Bonus automatycznie zostanie dopisany do Twojego konta gracza.
Podwoimy twój depozyt nawet do kwoty 100 złotych w oka mgnieniu!
Regulamin oferty bonusowej:
Oferta dotyczy depozytów dokonanych kartami kredytowymi VISA/Mastercard należącymi do właścicieli kont gracza, depozytów, Moneybookers oraz wpłat na konto bankowe. Oferta bonusowa może być użyta tylko jeden raz na jedną osobę, domostwo/rodzinę, adres domowy i emailowy i adres IP. Nie akceptujemy zgłoszeń z osiedlowych sieci, akademików itp.
Unibet zastrzega sobie prawo do odmowy uznania zgłoszenia bonusowego w przypadku podejrzenia próby ominięcia regulaminu przez klienta(ów). Bonus i kwota depozytu (taka sama kwota jak bonus) będzie zablokowana od wypłat. Aby móc dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu musisz najpierw wykonać sześciokrotny obrót (6x) kwoty depozytu i bonusu w naszym serwisie bukmacherskim grając zakłady(1X2) po minimalnym kursie 1.40, zanim będziesz mógł dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu.
Nie akceptujemy zakładów podwójnej szansy (1x 12 x2), gdzie kurs na zwycięstwo jednej lub drugiej drużyny (zawodnika/zawodniczki) jest równy, lub wyższy niż 1.70, jak również jakichkolwiek zakładów przeciwstawnych w jednym spotkaniu. Tak zawarte zakłady nie będą akceptowane do udziału w promocji.
Pozdro & powodzonka
niezly zart? w Sportingbet, nie ma zadnego wymogu, wplacam i moge od razu wyplacac, wiec sie zapytalem tylko dla jasnosci.
Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#771169 - 06/12/2006 18:55
|
enthusiast
Meldunek: 27/07/2005
|
A to sorrki źle zrozumialem/przeczytałem. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#771171 - 06/12/2006 20:14
|
Olimpijczyk
Meldunek: 14/05/2005
|
Quote:
A jak sie nie dostanie od razu po wplacie bonusa to sie dostanie go potem?
Napisz maila to Ci powinni dopisac.W ogole maja bardzo dobry support, odpisuja szybko na maile, 20 pare minut i juz mi odpisywali 
|
Do góry
|
|
|
|
#771172 - 06/12/2006 20:53
|
Pooh-Bah
Meldunek: 06/01/2006
|
Quote:
Quote:
A jak sie nie dostanie od razu po wplacie bonusa to sie dostanie go potem?
Napisz maila to Ci powinni dopisac.W ogole maja bardzo dobry support, odpisuja szybko na maile, 20 pare minut i juz mi odpisywali
Ok tak też wykonane zostao
|
Do góry
|
|
|
|
|
|