Córka posłanki PiS sypia z mężczyznami z całego świata. Kasia Pieluszka to córka posłanki PiS Beaty Mateusiak-Pieluchy. 34-latka mieszka na Bali. Przeprowadzając się tam, zmieniła swoje życie, co opisała w książce Bali Tinder. Wolność i relacje. Po trwających łącznie siedem lat trzech nieudanych związkach spakowała rzeczy i wyjechała na Bali. Kasia Pieluszka miała wówczas niespełna 30 lat i ruszyła w podróż, dzięki której przewartościowała całe swoje życie
Moja znajoma, która przyjechała na wyspę, będąc w szczęśliwym związku, powiedziała, że posiadanie chłopaka na Bali jest złym pomysłem. Chodzi o to, że ludzie tutaj są tak fajni, wyluzowani i często atrakcyjni, że szkoda nie skorzystać (śmiech). Na Bali mieszka też więcej facetów niż kobiet
Dziś, gdy wchodzę w różnego typu relacje, a czasem prowadzę kilka jednocześnie, szczerość jest dla mnie najważniejsza. Mężczyźni, z którymi się spotykam, zawsze wiedzą, że nie mogą liczyć na moją wyłączność i wierność. Komunikuję im to na samym początku
Chętnie bym.ją poznał