widzę, że ze statystyk oraz kursów mecz układa się pod książkowy over 3.5
zapewne tak te kursy zostały pod tą linię zrównane i pewnie po Bożemu taki over w tym meczu zostanie wykonany przez co obie drużyny bez grzechu pójdą po meczu do domu z czystym sumieniem i skromną przedświąteczną premią którą osobiście wypracują w tych ciężkich covidowych czasach
Akagi by Ci powiedział że jest 2467 innych meczów do zagrania a Ty od 2 dni nie spisz i rozkminasz
Dosłownie czytasz w myślach Holenderko
miałem iść wcześnie spać jak to mam w zwyczaju w piątek a tu 00:30 i rozkminiam jak w latach 90 w romansidłach rwąc listek kwiatu w stylu "kocha-nie kocha" over 3.5-over 5.5
czasy się zmieniły teraz tindery, badoo i sympatie
zamiast rozkminiać nad partnerem czy kocha-niekocha i rwąc listki w kwiacie to teraz zamiast "kocha-nie kocha" to "klik, następny", "klik, następny", "klik... o ten"
Jest wysyp zakażeń, no i piłkarzy nie obeszło więc odwołują pojedyncze mecze, ale moim zdaniem nie ma szans żeby zawiesili rozgrywki. Obostrzenia są takie jak wszędzie, czyli maski i gdzieniegdzie paszporty. Na ten moment nie ma porównania z tym co było rok temu.
prosty pozytywny utwór, prosty tekst bez jakichś tam rozbieranek
teraz w jednym teledysku śpiew o 5 wątkach i 5 akcji gdzie finalnie nie wie co się obejrzało
książkowy przykład takiej sanah która w tych tekstach robi z siebie ofiarę jak co druga obecna nastolatka którą jakiś randomowy typek z tindera tylko przeleci a ona już myślała, że po pierwszej randce weźmie z nim ślub
wracając do teledysku ten afterek od 2:56 wręcz klasa
szkoda, że życie tej dziewczyny dobiegło końca - z wyglądu średnia ale widać, że bardzo sympatyczna
martwi mnie trochę Grosik u Ciebie i fecha, nie mogłem sobie pozwolić na jego transfer mając już trójkę z Pogoni, zaszalałem z kapitanem tym razem poszedłem w pierwszy pomysł najlepszy, bo jak zmieniałem wcześniej to zawsze wychodziło gorzej