Strona 4 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Opcje tematu
#808875 - 24/12/2006 07:40 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Baqu]
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Na początek pragnę podziekować wszystkim tym ktorzy zgłosili moją kandydaturę do nominacji - rownie gorąco tym którzy oddali swoje głosy w konkursie finałowym.
Dzięki Wam zdobylem aż "trzy statuetki" - i pomimo, że Oskary 2006 - traktowałem jako zabawę - przyniosło mi to sporo radości i zadowolenia, że jednak komuś moje wypociny sie podobały
Po cichu liczyłem, że może powalczę w kategorii zimowej - ale takich wyników sie nie spodziewałem?
W nawiązaniu do tych wyników - pragę złożyć gratulacje dla tych którzy ze mną współuczestniczyli w kategoriach których byłem nominowany - tak również wszystkim zwyciężcom innym kategorii.
Korzystając z okazji
Pogodnych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,
Niech ich okres - wypełnionia radość i zadowolenie,
Niech przyniosą spokój i odpoczynek Wielu z Wam

Życzy
KRAJAN
(Mariusz z Lublina)

Do góry
Bonus: Unibet
#808878 - 24/12/2006 08:06 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: KRAJAN]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Wielklim błędem było nie do puszczenie do sondy ludzi spoza forum. Myślę, że wtedy głosowanie wyglądało by inaczej bo głosowali by ludzi spoza forum bukmacherskiego mecz.pl. Na pewno głosy oddali by na ludzi, którzy dla forum robią dużo. Te wyniki to dla mnie śmiech na sali. Dlatego prosze mnie już nigdy na tym forum nie nominować do żadnych sond czy głosowań bo miaja się to z celem. Wszyscy wiedzą kto jaką pracę wykonał na tym forum i gdyby nie kilka osób jak ja, Szczypior, Prem, Biszop, Kerogh, rene, jinx, mtudor, drofus, valverde, Bzyku, kobo, DJ Sosna, aker, Bezdomny, bcn1899, Szewczenko, platynowy007, 19marcin08, Formic, konstruktor1, micha$. Są to użytkonicy, którzy kreują wizerunek Stadionu Piłkarskiego. Naprawdę polecam obejrzeć dokłądnie mój dział i poszukać ostatnich postów zwycięscy. Kończe już tą dyskusje bo mija się to z celem głosujcie na kogo chcecie tylko pamietajcie niech to będzie zabawa, która oddajce rzeczywistość a nie przyjaźnie.

Pozdrawiam Ignorator

Do góry
#808879 - 24/12/2006 08:15 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Ignorator]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Ignorator dla kontrastu najlepszy typer kortu tenisowego czyli Emrod też nie podał tam żadnego typu ;). Podobnie jak Riva podawał jednak typy w Elite Private Picks cały rok. Widocznie ten dział ma większą oglądalność niż poszczególne działy tematyczne.

Do góry
#808883 - 24/12/2006 08:21 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Goget]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Goget mam też temat w private picks zysk około 120J w przeciągu pięciu miesiący. Więc na tym polu też gorszy się nie czuje. Kończe gratuluej Rivie wygranej tylko teraz niech udowodni swoją pracą na forum, że jego wygrana była w pełni zasłużona. Czekamy więc na dobre typy. Wesołych Świąt!

Pozdrawiam Ignorator

Do góry
#808885 - 24/12/2006 08:25 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Ignorator]
Svart_Ulv Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/01/2006
jak zwykle wtrącę się....mądrze napisał Ingonartor że te wyniki to żałość. Przypomina mi to kampanię wyborczą samoobrony i tzw POPULIZM. nie wygrali Ci co powinni, ale Ci co byli najbardziej popularni. jaka jest skuteczność rzekomych triumfatorów? o Emrodzie się nie będe wypowiadał bo niestety prawda jest brutalna ale ktoś kto ma 0.5 % zysku w ciągu roku a gra na chybił trafił "bo tu mamy większy kurs to se zagramy" nie bardzo mi pasuje na zwycięzce tenisowego oskara \:\)

Do góry
#808925 - 24/12/2006 09:46 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Svart_Ulv]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
No dokladnie. Zgadzam sie z Ignoratorem jak i wiekszoscia z Was. Te wyniki sa nienormalne. Jeszcze to ze wygral Riva to spoko luz, bo akurat ja nie zagladam az tak czesto do dzialu Stadion Pilkarski, ale i tak sadze ze Ignorator przynajmniej w tym roku robil tam o wiele lepsza robote od Rivy. Lekki bezsens.

Ale i tak hit sezonu to wygrana Emroda. Jego analizy w stylu "a moze tu sobie zagramy bo jest ladny kurs" sa po prostu smieszne tak jak i typy. Widze i typy takich osob jak Fro_Lech i Goget to po prostu majstersztyk w 100%. Goget regularnie typuje, odnosi spore zyski, kazdy mecz dokladnie analizuje i naprawde czesto trafia. Fro w moich oczach jest expertem od czesci technicznej tenisa. Wie kto jak gra, szczegolnie pomocne byly jego dobre rady w turniejach chalengerowych. No ale wygrywa Emrod... cos tu chyba jest nie tak...

Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za to 37 głosow

Do góry
#808974 - 24/12/2006 10:54 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: shane]
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
Dziękuje za wszystkie 34 oddane na mnie głosy

Do góry
#808976 - 24/12/2006 10:55 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: shane]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Dajta sobie już spokój \:D
Szkoda że nie potrafita zrozumieć, że to tylko zabawa

Nominacje były takie jaki były, głosy też. I nie umierać mi tu ;\)

Gratki jeszcze raz dla wszystkich wygranych: Rivaldinho, Emrod, sebkos, Krajan, tomo, Vendetta, Experto, Nirtz, RAFTER ;), terrorist, Misiek, Niki Pedersen, hpc

Ode mnie wielkie dzienki za wszystkie głosy, naprawdę doceniam to \:\)

Wszystkim życzę więcej luzu, trochę samokrytyki i .... do roboty panowie ! 2007 już tuż \:\)

bless)

Do góry
#808984 - 24/12/2006 11:04 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: [T]-error]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
zabawa zabawą ale rok temu wyniki byly duzo bardziej jasniejsze i nie bylo takiego zamieszania jak teraz
Jestem ciekaw jak bedzie za rok, wcale sie nie zdziwie jak te same osoby zdobeda sobie popracie bez jakiejkolwiek pracy na forum
Jestem zdania, albo zmienic reguly albo olac sobie te nominacje

Do góry
#809006 - 24/12/2006 11:21 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: HAGIi]
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/01/2006
Ta.... wyniki byly by jasniejsze gdyby Hagii wygral lodowisko a Ignorator stadion.... Goget z Fro_Lech jakos nie placzą a tez mogli by pisac ze to niesprawiedliwe itd itp.... kazdy ma swoje subiektywne zdanie i to normalne ze w tego typu konkursach ludzie kieruje sie takze sympatiami( Ameryki nie odkryliscie) ... rok temu tez tak bylo... i 2 lata ... i trzy ( jesli wtedy byly przyznawane oskary ;\) )
Wrzuccie na luz sa swieta.... kazdy przeciez moze miec swoich wygranych :)Mnie normalnei smieszą te posty ze wyniki to zarty i w ogole........przeciez "sami tak zdecydowaliscie " \:D Dobrze napisal Bzyku ( widac że ze Szczecina) i Terror i pod ich postami moge sie podpisac.
Wesolych Swiat zycze wszystkim...przestanmy sie w koncu klocic .... jest to idealny czas na pojednanie bo forum zaczyna sie robic smieszne i zbliza sie poziomem do innych mniej popularnych - wiecej tu gadki na inne tematy niz analiz :).
Jeszcze raz zycze Wam wszystkiego najlepszego... takze moim wrogom...moze kiedys wybaczycie mi to Koln ;\)
Pozdrawiam!!!!!!!

Do góry
#809016 - 24/12/2006 11:29 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Vendetta]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Tak jak powiedziałem prosze mnie nie nominować do tak śmieszny oskarów. Jeśli zmienią się reguły i jasno każdy z głosujących podda dlaczego głosuje na danego typera to wtedy chętnie będe w tym uczestniczył a w czymś takim co było w tym roku to wielka szkoda być nawet nominowanym. Ja robie dalej moją robotę bo okazała się dobra i przyniosła ludzią satysfakcję. Jak nie dałem typu na ligę słowacką to odrazu osoby pisał co się dzieje. Widać, że warto ciężko pracować bo pomaga to wielu naszym użytkowniką przy okazji ich typowania. Zachęcam wszystkich także do jak największego udziały w poszczególnych działach. Zwłaszcza na moim Stadionie Piłkarskim. Trzymajcie się Wesołych Świąt i mnóstwa prezentów pod choinką

Pozdrawiam Ignorator

Do góry
#809051 - 24/12/2006 11:48 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Ignorator]
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
To tak jak z tym płaczem, że Kaczyński jest prezydentem ;\)
No bo do ***** ktoś go wybrał \:D

Wesołych ...

Do góry
#809058 - 24/12/2006 11:54 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: [T]-error]
tangerine Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/10/2002
za rok będzie łatwo w kategorii złota malina --> nagroda zbiorowa dla zwycięzców Oscarów 2006

Do góry
#809082 - 24/12/2006 12:07 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: tangerine]
tangerine Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/10/2002
a tak zupełnie na poważnie to szkoda, że wszystkie te rankingi kompletnie nie były wzięte pod uwagę...

Do góry
#809095 - 24/12/2006 12:13 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Ignorator]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Czytam, czytam i nie moge uwierzyc w to co piszecie.
Wychodzi mi na to ze srednia wieku osob narzekajacych jest zatrwazajaco niska.
Przyklad pierwszy z brzegu, Ignorator wbrew swojemu nickowi przejal sie tymi oskarami jak widac dosc mocno bo juz chyba 5 raz wspomina zeby go nie nominowac w nastepnych, widac chlopaka boli strasznie ze przegral z Rivaldinho:]
Fakt Riva nie udzielal sie praktycznie na stadionie i tez mnie troche zdziwila wygrana ale nie mozna jej negowac bo tak wybrala wiekszosc, dlaczego tak sie stalo?? bo tak wybraliscie:)

Badzmy uczciwi, wg mnie ok 8-10 osob ze wszystkich tu nominowanych ma sensowny zysk, nie jakies tam popierdolki tylko zysk z prawdziwego zdarzenia i to osiagniety i utrzymywany w dluzszym okresie czasu.
O kilku wiem to na pewno, a co do reszty to tak to oceniam.
Pozostali graja dla grania, pare stowek na koncie i jakos sobie tam obracaja, bawiac sie tym wszystkim, powazni gracze sa na forum, jest ich znacznie wiecej niz mogloby sie wydawac lecz dawno sie przestali udzielac bo teraz nastala era "mlodych wilkow" ktorzy stawiaja na kuponach 1 i 1x dotyczace tego samego meczu

To jest wlasnie sedno tej sprawy, wiekszosc sie bawi ale jesli przyjdzie okazja do zabawy w Oskary to nie potrafia tego zrozumiec ze to tylko zabawa i uczestnicy nie beda ani obiektywni ani nie beda potrafili rzetelnie ocenic calosci:)

Ja ze swojej strony gratuluje wszystkim nominowanym i tym ktorzy wygrali
Podziekowac nalezy takze Terrorowi ktory to wszystko trzymal w kupie bo ja na jego miejscu przy podejsciu niektorych olalbym to zanim bym zaczal;-)

Zdrowych i spokojnych wszystkim zycze \:\)

Do góry
#809131 - 24/12/2006 12:34 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: tangerine]
Izajasza53 Offline
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3

Meldunek: 11/07/2005
Originally Posted By: veride
a tak zupełnie na poważnie to szkoda, że wszystkie te rankingi kompletnie nie były wzięte pod uwagę...

Jakby tak było to może wygrałbym.
Ale chyba mało kto mnie nie lubi

Więc jak coś chętny nadal do pojedynku w dziale "Inne Konkursy" (bo pewnie większość tam mało co zaglądała)?

Wiem wiem prowokacja, ale nie bede sie piepszył.

Do góry
#809135 - 24/12/2006 12:35 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Biszop]
Svart_Ulv Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/01/2006
ja życzę wszystkim zestawu Bond: woda po goleniu, przed goleniem, w czasie golenia, pianka do golenia pach, mydełko, wazelinka, dez-odórant a to wszystko za jedyne 4.50zł :>>

Do góry
#809157 - 24/12/2006 12:41 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Biszop]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Biszop mam 23 lata i bukmacherkę traktuje bardzo poważnie. Z resztą sam powinnieś z tego sobie zdawać sprawe bo śledzisz działalność Stadionu Piłkarskiego. Nie ma sensu już dyskutować bo do niczego to nie prowadzi. Zostali wybrani najlepsi. Gratulacje dla nich a my wracamy do normalnej pracy bo na forum jest co robić. Miejmy nadzieję, że więcej osób w tym roku będzie się udzielało. Tyle!

Pozdrawiam Ignorator

Do góry
#809212 - 24/12/2006 13:06 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Ignorator]
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
Ignorator, piszesz, że to tylko zabawa, a przeżywasz jak małe dziecko. Obrażasz się "proszę mnie nie nominować" jakbyś był pępkiem świata i wielki nietakt się stał, że Ciebie nie wybrali do Oskara.

Shane, może i analizy Emroda są śmieszne, ale ja bardzo dużo z nich skorzystam. Mi np. najbardziej pomaga Emrod, bo ja działałem często na takie zasadzie, że najpierw sam analizowałem mecze, potem wchodziłem do tematu Emroda i to, co on zagrał na odwrót to automatycznie (w 90% przypadków) wykreślałem. Bo on się poprostu zna i nie musi do tego pisać wielkich analiz. Źle na takim działaniu nie wyszedłem, a kilka razy naprawdę uniknąłem wtopy na śmiesznym kursie.

Sphinx, piszesz, jakby Ci to było obojętne, a i tak wszyscy widzą, że pewnie byś się spuścił ze szczęścia, jakby się okazało, że Cię nominowali i wybrali typerem roku.

Biszpo, wielkie za te słowa i podpisuję się pod nimi obiema ręcamy i nogamy ;\)

Do góry
#809218 - 24/12/2006 13:11 Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE [Re: Radek_89]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
Sphinx juz nie placz tak. A ten pojedynek to Ci potrzebny do tego zeby udowodnic ze to Ty jestes debesciak, czyz nie? Bez odbioru.

Do góry
Strona 4 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >

Moderator:  Biszop, rafal08