Strona 12 z 14 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 >
Opcje tematu
#779811 - 11/12/2006 22:46 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: HAGIi]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Jak dla mnie oficjalny telefon do niej to nie zbyt dobry pomysł. Wydaje mi się, ze ona może nie jest już zainteresowana znajomością. Najlepiej by było gdybyście się spotkali ale nie tak oficjalnie tylko np gdzieś na ulicy...

Do góry
Bonus: Unibet
#779817 - 11/12/2006 22:50 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
hmm nie wiem, zakrecilem sie juz strasznie
po cholere pisala 3 dni temu to wszystko i teraz nie mialaby juz byc zainteresowana jak miedzy czasie spotkalismy sie raz i wszystko bylo okej?
***"

Do góry
#779820 - 11/12/2006 22:53 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: HAGIi]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Pierniczek Priv:)

Do góry
#779823 - 11/12/2006 22:54 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: HAGIi]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Nie znam odpowiedzi na to pytanie. Mozliwe, ze mogła zasięgnąć opinii o Tobie u kogoś innego i może ktoś przedstawił Cię w złym świetle...powodów moze byc bardzo wiele i nie chcę zgadywać. Jak dla mnie o najlepiej będzie zadzwonić z budki lub zaangażować "przypadkowe spotkanie" gdzieś na mieście. Wtedy wszystko bedzie jasne...i wtedy będzie można podjąć jakieś kroki w celu zmiany jej zdania na Twój temat badź zacieśnieniu Waszej znajomości.

Do góry
#779829 - 11/12/2006 23:00 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

okej, zobaczymy co kolejne dni przyniosa.
Jutro imprezka w klubie akademickim, szansa jest, ze spotkam ją albo Jej kolezanki
Moze sobie wyjasnimy kilka rzeczy
Dzieki Pierniczek za rady, chodz dzis juz tak lateo nie szla rozmowa jak wczoraj, ale do czegos doszlismy:)
Chodz znajac zycie cos spieprze zapewne

Do góry
#779842 - 11/12/2006 23:05 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: HAGIi]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Nie wolno Ci tak myśleć. Każdy człowiek ma w sobie coś czym wyróżnia się od pozostałych. Podczas ewentualnej rozmowy z Nią badz spokojny i opanowany. Patrz jej w oczy cały czas i nie patrz wzrokiem po ścianach. Jeżeli rozmowa zacznie lekko "iskrzyć" to zastosuj trójkąt bermudzki, o którym pisałem już wcześniej. Będzie ok. pzdr

Do góry
#779847 - 11/12/2006 23:06 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

hehe wlasnie Pierniczek jak wygladal ten trojkat bo zapomnialem?

Do góry
#779861 - 11/12/2006 23:14 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: HAGIi]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

oko prawe-->-->--oko lewe
\ /
\ /
\ /
\ /
\ /
usta

To jest "twarz" kobiety. Trójkąt bermudzki polega na tym, ze swoim wzrokiem tworzysz trójkąt na twarzy kobiety. Oczy i usta są wierzchołkami tego trójkąta. Patrzysz zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Ruch Twoich oczu nie może być zbyt szybki. Ma być dosyć wolny ale za to jednostajny. Robiąc trójkąt ruszasz tylko gałkami ocznymi, a nie głową(to bardzo ważne)! to bardzo dobry trik zalotny, który rozbudza podświadomość kobiety. pzdr i miłego użytkowania

Do góry
#779864 - 11/12/2006 23:16 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Kurde coś nie wyszedł mój rysunek. Alete ukośniki miały tworzyć boki trójkąta.

Do góry
#779881 - 11/12/2006 23:23 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

dzieki Pierniczek
laska wlasie pojawila sie na chwile na gg wiec zyje:)
Czekamy do jutra, zobaczymy co sie wydarzy
Dam znac
Pozdrawiam

Do góry
#779882 - 11/12/2006 23:23 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
Originally Posted By: Pierniczek
nOcnY wpisz na googlach "mowa ciała" i wyskoczy kilka ciekawych stronek i wszystko jest tam bardzo ładnie i krótko opisane łącznie ze zdjęciami poszczególnych gestów. Nie ma tam wszystkiego ale sporo podstaw jest. Nie to, ze Cię zbywam ale to co jest w internecie jest o wile łatwiejsze do przyswojenia niż to co bym tutaj napisał. Obiecałem, ze w wolnej chwili napiszę o kilku mykach związanych z podrywaniem więc napiszę. Najprawdopodobniej jutro, bo będę miał wolny wieczór. pzdr
Mógłbyś jeszcze o tych mykach coś napisać? Strasznie jestem ciekawy, jak to wygląda \:\)

Do góry
#779891 - 11/12/2006 23:30 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
własnie, co do tego trójkata to ostatnio jak byłem w Wawie to przeprowadziłem crash-testy na mojej kolezance i współlokatorkach i koleznkach mojej siorki z Wawy i stwierdzam, że rzeczywiście łatwiej jest się aptrzec tylko w jedno oko niz w oba, kiedy to ja mówiłem to czasami odlatywałem wzrokiem, bo poprostu nei mogłem, ale słuchając to już 100% \:\) ..ciekawe czy to je w jakis posób wkur**ało, że sie tylko na jedno oko patrzę \:\) ..poza tym: kurcze, ale w Rogaśu i Sarnie w Wawie są ładne dziewczyny, kiedy ja tam znowu pojadęęęęęęęęę \:\) hehe

Do góry
#779894 - 11/12/2006 23:31 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: gnacik]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

pierniczek jeszcze jeden priv, przepraszam ze truje "dupe" ale rozumiesz chyba to

Do góry
#779898 - 11/12/2006 23:33 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Radek_89]
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
Troche mnie przytłacza to wszystko co Pierniczek piszesz, musialbym stac sie chyba zupelnie innym czlowiekiem zeby byc dobrym w te klocki ;\)

A... A 'chcialbym byc soba jeszcze' \:p

Gesty - lipa,

Postawa - przez rozwalone kolano i drobną skoliozę + hm, szczupły jestem, przez co strasznie łatwo sie 'wyginam' (:D) - mam b. czesto jedno ramie sporo nizej od drugiego, jest to najwygodniejsza i najbardziej lubiana przeze mnie pozycja (przbrana sylwetka), ale jak czasem sie widze w lustrze/na fotkach to jestem tragicznie krzywy momentami

Patrzenie w oczy - czerwony pysk mi sie robi jak sie 'bawie' w takie cos, choc bardzo lubie ;p a jestem spokojny dopiero jesli kogos dobrze znam, wtedy się tak nie peszę strasznie choć i to się zdarza

Ogolnie 'peszenie sie' wystapieniami publicznymi (na studiach jak mam cos gadac dluzszego, to od razu mokre dlonie + czerwony pysk)

Głos - wiecznie zmulony, nie jestem zbyt rozmowną osobą, staram sie sporo żartować używając 'skrótow myslowych' super rozumienaych przez bliskich znajomych, ziomkow, rodzinę itd. - ale jak rozmawiam z nieznajomymi i staram sie unikac tekstow, ktorych moga nie sczaic, to zaczynam sie zastanawiac nad kazdym slowem, spinam sie, jestem nienaturalny i sztywny, bez sensu jakos wychodzi.

A spokojny i w 10000% pewny siebie jestem tylko i wyłącznie za kierownicą, tam czuję się jak ryba w wodzie, pan i władca tego świata ;\)

Teoretycznie calkiem spoko mi ze sobą, ale widze ze miliard rzeczy jest do poprawy jesli chodzi o stosunki z kobietami (no i nie tylko, to chyba ogolnie tyczy sie stosunkow miedzyludzkich) i wypadaloby to zmienic. Tylko jak, zeby pozostać soba ? :/

Do góry
#779906 - 11/12/2006 23:36 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: muppet]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
właśnie, muppet, myślałem o Tobie (bez skojarzeń ). wychodzisz na prostą, czy cały czas jeszcze jesteś na ostrym wirażu?

Do góry
#779924 - 12/12/2006 00:03 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Llama]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

muppet napiszę Ci jutro więcej na ten temat, bo szykuje mi się dłuższa wypowiedz, a dzisiaj to mi się już spać chce. Miałem też napisać coś o tych trikach ale tak jakoś wyszło...jutro postaram sie chociaż część z nich opisać. pzdr Panowie

Do góry
#779931 - 12/12/2006 00:10 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
nOcnY Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2004
pierniczek jaka jest geneza Twojego nicka \:D

tak mi sie jakos skojarzylo po tylu Twoich obszernych wypowiedziach

Do góry
#781180 - 12/12/2006 18:38 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: muppet]
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
Originally Posted By: muppet
Troche mnie przytłacza to wszystko co Pierniczek piszesz, musialbym stac sie chyba zupelnie innym czlowiekiem zeby byc dobrym w te klocki ;\)

A... A 'chcialbym byc soba jeszcze' \:p

Gesty - lipa,

Postawa - przez rozwalone kolano i drobną skoliozę + hm, szczupły jestem, przez co strasznie łatwo sie 'wyginam' (:D) - mam b. czesto jedno ramie sporo nizej od drugiego, jest to najwygodniejsza i najbardziej lubiana przeze mnie pozycja (przbrana sylwetka), ale jak czasem sie widze w lustrze/na fotkach to jestem tragicznie krzywy momentami

Patrzenie w oczy - czerwony pysk mi sie robi jak sie 'bawie' w takie cos, choc bardzo lubie ;p a jestem spokojny dopiero jesli kogos dobrze znam, wtedy się tak nie peszę strasznie choć i to się zdarza

Ogolnie 'peszenie sie' wystapieniami publicznymi (na studiach jak mam cos gadac dluzszego, to od razu mokre dlonie + czerwony pysk)

Głos - wiecznie zmulony, nie jestem zbyt rozmowną osobą, staram sie sporo żartować używając 'skrótow myslowych' super rozumienaych przez bliskich znajomych, ziomkow, rodzinę itd. - ale jak rozmawiam z nieznajomymi i staram sie unikac tekstow, ktorych moga nie sczaic, to zaczynam sie zastanawiac nad kazdym slowem, spinam sie, jestem nienaturalny i sztywny, bez sensu jakos wychodzi.

A spokojny i w 10000% pewny siebie jestem tylko i wyłącznie za kierownicą, tam czuję się jak ryba w wodzie, pan i władca tego świata ;\)

Teoretycznie calkiem spoko mi ze sobą, ale widze ze miliard rzeczy jest do poprawy jesli chodzi o stosunki z kobietami (no i nie tylko, to chyba ogolnie tyczy sie stosunkow miedzyludzkich) i wypadaloby to zmienic. Tylko jak, zeby pozostać soba ? :/

a jak sobie wypijesz to caly stres znika?

Do góry
#781235 - 12/12/2006 19:00 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Adammm]
GaloGalo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/04/2006
W moim przypadku alko mi nie pomogło hehe. Tzn. podobało mi się jedna niunia i no paralizu distawałem przy niej, jakby mi ktoś kij od szczoty w dupe zapodał. Dlatego wypiłem troszkę na odwagę i co??? Ano to, że zagadałem z nią, potem nawet tańczyliśmy a potem to się obudziłem w domu :).
Pierwsze co dzwonie do kuzyna co się stało. On mi na to: a co się miało stać, udało ci się z nią umówić. Ja strzeliłem karpia :). Se myśle jak i kiedy, ale patrzę w telefonie faktycznie numer telefonu mam jej - znak że musiała mi dać go. Szkoda że nie pamiętam hehe. Teraz kwestią było na kiedy i na którą sie umówiłem. Po godzinie myślenia miałem tylko opuchliznę mózgu i nic więcej. Ale tak zacząłem sie bawić swoim telem jeszcze razi lookam w edytowane a tu mam zapisane czysto na jasnym: "jutro, 18sta, koło ratusza". Patrzę a tu kur.. 16sta z minutami :).

Na szczęscie zdąrzyłem. Ale teraz do sedna sprawy. Marcin przyjeżdża. Ona odjebana że no masakra, ślinotok na wejściu miałem hehe. Ale co???????? Ale znów kij od szczoty!!!!! Wiecie, dałem se luz z nią :), chyba towar nie dla mnie ;). Inne mnie tak nie paraliżują hehe.

Do góry
#781292 - 12/12/2006 19:24 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: GaloGalo]
Kenny Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/01/2005
GaloGalo trzeba było sobie walnąć jakiegoś kielicha albo np ćwiartke przed spotkaniem, uwierz mi po kilku spotkaniach by ci ślinotok przeszedł a mógłby się przenieść poniżej pasa \:\)

Do góry
Strona 12 z 14 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 >

Moderator:  Biszop, rafal08