#761446 - 04/12/2006 18:20
Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
|
addict
Meldunek: 23/02/2005
|
Quote:
Quote:
Panowie , pomocy.... jak rozwiązać sytuację? Chodzi za mną , wysyła smsy , puszcza strzały w nocy , na gg musze siedziec na niewidocznym bo pisze co 10 minut pewna kolezanka... Ja nie mam ochoty się z nią spotykać , ona tego nie może zrozumieć. Nie chce być wulgarny , wredny ani przykry dla niej... ale jakoś to muszę rozwiązać :/
Pomocy
na gadu napisz jej, że nie masz w tym momencie czasu aby z Nią rozmawiać, bo załatwiasz własnie bardoz wazną sprawę ...potem nagle zniknij ale zostaw jakis opis niby do jakiejś dziewczyny, pamietaj aby to był tajemnicy opis, aby nie wiedziała o co chodzi, ale by wiedziała, że coś się święci ...przy Twojej nastepnej obecności na gadu na 100% napisze o co chodzi, albo jeszcze wczesniej smsem ..i wtedy z Nia kulturalnie gadasz, ze to Twoja prywatna sprawa i jej nie będziesz mówił o Twoich sprawach odnosnie uczuc do dziewczyn itp. ...aha, a jeżeli będzie mówić pierdy odnośnie tego, że sobie coś pomyslała, że Ty i ona to jakaś głebsza znajomośc to powiedz jej, że przykro Ci ale najwodiczniej źle pomyślała ...osobiście mam nadzieje, że nie dawałes jej zadnych sygnałów wyraźnych aby mogła sobie tak pomyślec
najlepiej usun ja z listy gg i daj status tylko dla znajomych i nie bedzie Cie nękała 
|
Do góry
|
|
|
|
#761447 - 04/12/2006 18:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
Quote:
Quote:
Panowie , pomocy.... jak rozwiązać sytuację? Chodzi za mną , wysyła smsy , puszcza strzały w nocy , na gg musze siedziec na niewidocznym bo pisze co 10 minut pewna kolezanka... Ja nie mam ochoty się z nią spotykać , ona tego nie może zrozumieć. Nie chce być wulgarny , wredny ani przykry dla niej... ale jakoś to muszę rozwiązać :/
Pomocy
na gadu napisz jej, że nie masz w tym momencie czasu aby z Nią rozmawiać, bo załatwiasz własnie bardoz wazną sprawę ...potem nagle zniknij ale zostaw jakis opis niby do jakiejś dziewczyny, pamietaj aby to był tajemnicy opis, aby nie wiedziała o co chodzi, ale by wiedziała, że coś się święci ...przy Twojej nastepnej obecności na gadu na 100% napisze o co chodzi, albo jeszcze wczesniej smsem ..i wtedy z Nia kulturalnie gadasz, ze to Twoja prywatna sprawa i jej nie będziesz mówił o Twoich sprawach odnosnie uczuc do dziewczyn itp. ...aha, a jeżeli będzie mówić pierdy odnośnie tego, że sobie coś pomyslała, że Ty i ona to jakaś głebsza znajomośc to powiedz jej, że przykro Ci ale najwodiczniej źle pomyślała ...osobiście mam nadzieje, że nie dawałes jej zadnych sygnałów wyraźnych aby mogła sobie tak pomyślec
najlepiej usun ja z listy gg i daj status tylko dla znajomych i nie bedzie Cie nękała
to nic nie da, jeżeli jest głupia, będzie myslała, że albo nigdy go nei ma, albo jest niewidoczny wiecznie, co zreszta jest prawda i bedzie sie mimo wsyztsko odzywac, zreszta ma jego numer kom. i chodzi za nim , a tak to da jej raz a dobrze do zrozumienia, ze jest zajety kims innym 
|
Do góry
|
|
|
|
#761448 - 04/12/2006 18:43
|
addict
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pomocy
to nic nie da, jeżeli jest głupia, będzie myslała, że albo nigdy go nei ma, albo jest niewidoczny wiecznie, co zreszta jest prawda i bedzie sie mimo wsyztsko odzywac, zreszta ma jego numer kom. i chodzi za nim , a tak to da jej raz a dobrze do zrozumienia, ze jest zajety kims innym
no z drugiej strony masz racje ale ja bym sie bal jakby taka chodzila za mna daj opis to dziewczyna siee zniecheci 
|
Do góry
|
|
|
|
#761450 - 04/12/2006 20:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#761452 - 04/12/2006 20:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Quote:
Radek ciężka sprawa Ci powiem...ale nie ma sytuacji bez wyjścia jeszcze kilka info by mi sie przydało. Czy chodzi na imprezy, czy pije, jak często się widujecie i czy widujecie się tylko we dwoje czy w bardziej zorganizowanych grupach?! Szczerze mówiąc to jak na razie to przychodzi mi tylko jedno do głowy ale muszę to z kimś skonsultować więc odpowiem Ci jutro popołudniu jak wróce z uczelni. pzdr
A tutaj o co Ci chodziło? 
|
Do góry
|
|
|
|
#761454 - 04/12/2006 21:17
|
stranger
Meldunek: 04/12/2006
|
Ludzie to jest temat na forum o sporcie??
|
Do góry
|
|
|
|
#761460 - 04/12/2006 21:27
|
addict
|
Quote:
mogę Ci nawet kilka trików podpowiedzieć jak ją nakręcić i pobudzić, jak sprawić żeby była Tobą bardziej zainteresowana, potem jak przejąć na nia kontrolę tak żeby nie odmówiła pocałunku itp.
te triki każdemu mogą sie przydac jak taki pewny jestes swojej bajerki to wal podpowiedzia 
|
Do góry
|
|
|
|
#761464 - 04/12/2006 22:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Quote:
To co wtedy miałem na myśli nie wypaliłoby w 100%. Zresztą nie było testowane, a szkoda by było eksperymentować na Tobie i tej dziewczynie. Więc lepiej zapomnij o tym...przynajmniej na kilka dni, bo postaram się to jakoś sprawdzić. A póki co postaraj sie ją zaprosić do domu. Mówię Ci, że to będzie najlepszym pomysł, bo jak już będzie wiadomo, że przyjdzie to będzie można napisać cały scenariusz jej pobytu ze wszystkimi szczegółami. Wszystko sobie zaplanujesz, mogę Ci nawet kilka trików podpowiedzieć jak ją nakręcić i pobudzić, jak sprawić żeby była Tobą bardziej zainteresowana, potem jak przejąć na nia kontrolę tak żeby nie odmówiła pocałunku itp.
Teraz już napisz, bo mnie zaciekawiło i nie da mi spokoju. Obiecuję, że nie będę próbował 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|