Strona 6 z 14 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 13 14 >
Opcje tematu
#761446 - 04/12/2006 18:20 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Kuba88 Offline
addict

Meldunek: 23/02/2005
Quote:

Quote:

Panowie , pomocy.... jak rozwiązać sytuację? Chodzi za mną , wysyła smsy , puszcza strzały w nocy , na gg musze siedziec na niewidocznym bo pisze co 10 minut pewna kolezanka... Ja nie mam ochoty się z nią spotykać , ona tego nie może zrozumieć. Nie chce być wulgarny , wredny ani przykry dla niej... ale jakoś to muszę rozwiązać :/

Pomocy

na gadu napisz jej, że nie masz w tym momencie czasu aby z Nią rozmawiać, bo załatwiasz własnie bardoz wazną sprawę ...potem nagle zniknij ale zostaw jakis opis niby do jakiejś dziewczyny, pamietaj aby to był tajemnicy opis, aby nie wiedziała o co chodzi, ale by wiedziała, że coś się święci ...przy Twojej nastepnej obecności na gadu na 100% napisze o co chodzi, albo jeszcze wczesniej smsem ..i wtedy z Nia kulturalnie gadasz, ze to Twoja prywatna sprawa i jej nie będziesz mówił o Twoich sprawach odnosnie uczuc do dziewczyn itp. ...aha, a jeżeli będzie mówić pierdy odnośnie tego, że sobie coś pomyslała, że Ty i ona to jakaś głebsza znajomośc to powiedz jej, że przykro Ci ale najwodiczniej źle pomyślała ...osobiście mam nadzieje, że nie dawałes jej zadnych sygnałów wyraźnych aby mogła sobie tak pomyślec

najlepiej usun ja z listy gg i daj status tylko dla znajomych i nie bedzie Cie nękała

Do góry
Bonus: Unibet
#761447 - 04/12/2006 18:35 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
Quote:

Quote:

Quote:

Panowie , pomocy.... jak rozwiązać sytuację? Chodzi za mną , wysyła smsy , puszcza strzały w nocy , na gg musze siedziec na niewidocznym bo pisze co 10 minut pewna kolezanka... Ja nie mam ochoty się z nią spotykać , ona tego nie może zrozumieć. Nie chce być wulgarny , wredny ani przykry dla niej... ale jakoś to muszę rozwiązać :/

Pomocy

na gadu napisz jej, że nie masz w tym momencie czasu aby z Nią rozmawiać, bo załatwiasz własnie bardoz wazną sprawę ...potem nagle zniknij ale zostaw jakis opis niby do jakiejś dziewczyny, pamietaj aby to był tajemnicy opis, aby nie wiedziała o co chodzi, ale by wiedziała, że coś się święci ...przy Twojej nastepnej obecności na gadu na 100% napisze o co chodzi, albo jeszcze wczesniej smsem ..i wtedy z Nia kulturalnie gadasz, ze to Twoja prywatna sprawa i jej nie będziesz mówił o Twoich sprawach odnosnie uczuc do dziewczyn itp. ...aha, a jeżeli będzie mówić pierdy odnośnie tego, że sobie coś pomyslała, że Ty i ona to jakaś głebsza znajomośc to powiedz jej, że przykro Ci ale najwodiczniej źle pomyślała ...osobiście mam nadzieje, że nie dawałes jej zadnych sygnałów wyraźnych aby mogła sobie tak pomyślec

najlepiej usun ja z listy gg i daj status tylko dla znajomych i nie bedzie Cie nękała

to nic nie da, jeżeli jest głupia, będzie myslała, że albo nigdy go nei ma, albo jest niewidoczny wiecznie, co zreszta jest prawda i bedzie sie mimo wsyztsko odzywac, zreszta ma jego numer kom. i chodzi za nim , a tak to da jej raz a dobrze do zrozumienia, ze jest zajety kims innym

Do góry
#761448 - 04/12/2006 18:43 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Kuba88 Offline
addict

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Pomocy

to nic nie da, jeżeli jest głupia, będzie myslała, że albo nigdy go nei ma, albo jest niewidoczny wiecznie, co zreszta jest prawda i bedzie sie mimo wsyztsko odzywac, zreszta ma jego numer kom. i chodzi za nim , a tak to da jej raz a dobrze do zrozumienia, ze jest zajety kims innym

no z drugiej strony masz racje ale ja bym sie bal jakby taka chodzila za mna daj opis to dziewczyna siee zniecheci

Do góry
#761449 - 04/12/2006 19:50 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
marzano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/10/2002
Panowie! Niedługo to my tu stworzymy całkiem niezły poradnik dot. uwodzenia i postępowania z laskami dla wszystkich grup wiekowych: od młodych ogierów po stare konie

Do góry
#761450 - 04/12/2006 20:01 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
bursztyk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2004
dobra , dzięki gnacik , tak zrobię mam nadzieję że zaskutkuje.. to tak drastycznych metod jak zasugerowałeś Zabielany , nie bede sie odwolywal , moze w ostatecznosci

Do góry
#761451 - 04/12/2006 20:49 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Dobra Radek miałem Ci coś napisać. Skoro chodzicie do jednej szkoły, a nie mieszkacie w jednym mieście wiec możliwość zorganizowania randki jest raczej utrudniona. Poza tym w ten sposób byś się zbyt szybko odkrył i by było po ptokach. Ale przecież można zrobić inny myk. Wydaje mi się, że odpowiednią zagrywką byłoby zaproszenie jej do Ciebie do domu. Ale nie takie otwarte tylko pod jakimś pretekstem, np. żeby Ci coś wytłumaczyła. Lub coś w tym stylu. Możesz tez opowiedzieć jej o jakimś tam "nadzwyczajnym"/"niezwykłym" przedmiocie jaki masz w domu i że chciałbyś jej to pokazać. Wydaje mi się, że sposób jest niezły, bo dziewczyna raczej nie odmówi. pzdr

Do góry
#761452 - 04/12/2006 20:56 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
Quote:

Radek ciężka sprawa Ci powiem...ale nie ma sytuacji bez wyjścia jeszcze kilka info by mi sie przydało. Czy chodzi na imprezy, czy pije, jak często się widujecie i czy widujecie się tylko we dwoje czy w bardziej zorganizowanych grupach?! Szczerze mówiąc to jak na razie to przychodzi mi tylko jedno do głowy ale muszę to z kimś skonsultować więc odpowiem Ci jutro popołudniu jak wróce z uczelni. pzdr

A tutaj o co Ci chodziło?

Do góry
#761453 - 04/12/2006 21:12 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

To co wtedy miałem na myśli nie wypaliłoby w 100%. Zresztą nie było testowane, a szkoda by było eksperymentować na Tobie i tej dziewczynie. Więc lepiej zapomnij o tym...przynajmniej na kilka dni, bo postaram się to jakoś sprawdzić. A póki co postaraj sie ją zaprosić do domu. Mówię Ci, że to będzie najlepszym pomysł, bo jak już będzie wiadomo, że przyjdzie to będzie można napisać cały scenariusz jej pobytu ze wszystkimi szczegółami. Wszystko sobie zaplanujesz, mogę Ci nawet kilka trików podpowiedzieć jak ją nakręcić i pobudzić, jak sprawić żeby była Tobą bardziej zainteresowana, potem jak przejąć na nia kontrolę tak żeby nie odmówiła pocałunku itp.

Do góry
#761454 - 04/12/2006 21:17 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
krzysiek74 Offline
stranger

Meldunek: 04/12/2006
Ludzie to jest temat na forum o sporcie??

Do góry
#761455 - 04/12/2006 21:20 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Panie kolego to jest dział otwarty i można tu sobie pisać o czym dusza zapragnie. Wiec bez takich tekstów. Poza tym mógłbyś kolego wejść normalnym nickiem, a nie dopiero założonym i sobie tu będziesz pokazywał co to nit Ty. Reasumując, jak nie pasi to paszoł won!!!

Do góry
#761456 - 04/12/2006 21:20 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
bursztyk Offline
Carpal Tunnel

Panowie , ktoś nas robi w ch... co chwila rejestrują się osoby , które robią jakieś głupie komentarze , beznadziejne tematy zakladaja etc. od zeszlego tygodnia to zauwazylem

Do góry
#761457 - 04/12/2006 21:20 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
bursztyk Offline
Carpal Tunnel

Pierniczek , dostałeś priva ode mnie?

Do góry
#761458 - 04/12/2006 21:21 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Wie prosta sprawa Bursztyk nie odpisujemy więcej na takie głupie komentarze, bo z tematu się zrobi śmietnik. Od teraz żadnych komentarzy na ten temat, ok Panowie?! pzdr

Do góry
#761459 - 04/12/2006 21:23 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Tak dostałem ale miałeś skrzynkę zapchaną i nie mogłem odpisać. Tak czy owak Bursztyk i ok.

Do góry
#761460 - 04/12/2006 21:27 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Kuba88 Offline
addict

Quote:

mogę Ci nawet kilka trików podpowiedzieć jak ją nakręcić i pobudzić, jak sprawić żeby była Tobą bardziej zainteresowana, potem jak przejąć na nia kontrolę tak żeby nie odmówiła pocałunku itp.

te triki każdemu mogą sie przydac jak taki pewny jestes swojej bajerki to wal podpowiedzia

Do góry
#761461 - 04/12/2006 21:37 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Kuba trochę za dużo pisania...a dzisiaj zmęczony jestem i słabo myslę. Jak tylko znajdę dłuższą chwilę to coś napiszę, a jak nie to będę pisał na raty pzdr Panowie i miłej nocy

Do góry
#761462 - 04/12/2006 22:34 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
ja też chętnie poznam te triki może coś pomoże w mojej sytuacji ;p

Do góry
#761463 - 04/12/2006 22:40 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Poetik Offline
addict

Meldunek: 16/08/2005
zawsze lepiej wiedziec wiecej niz mniej

Do góry
#761464 - 04/12/2006 22:54 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
Quote:

To co wtedy miałem na myśli nie wypaliłoby w 100%. Zresztą nie było testowane, a szkoda by było eksperymentować na Tobie i tej dziewczynie. Więc lepiej zapomnij o tym...przynajmniej na kilka dni, bo postaram się to jakoś sprawdzić. A póki co postaraj sie ją zaprosić do domu. Mówię Ci, że to będzie najlepszym pomysł, bo jak już będzie wiadomo, że przyjdzie to będzie można napisać cały scenariusz jej pobytu ze wszystkimi szczegółami. Wszystko sobie zaplanujesz, mogę Ci nawet kilka trików podpowiedzieć jak ją nakręcić i pobudzić, jak sprawić żeby była Tobą bardziej zainteresowana, potem jak przejąć na nia kontrolę tak żeby nie odmówiła pocałunku itp.

Teraz już napisz, bo mnie zaciekawiło i nie da mi spokoju. Obiecuję, że nie będę próbował

Do góry
#761465 - 04/12/2006 23:05 Re: Jak zagadac panienke w nieszpory ? [4]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Pierniczek często tu zaglądam wiele Twoich rad napewno jest trafnych i przyda się chłopakom ale zapraszanie dziewczyny do domu, z którą się widuje jedynie na przerwach to trochę głupi pomysł, szczególnie jak dziewczyna nie ma jeszcze tych 20-kilku lat i ma inny pogląd na pewne sprawy.

Jak już Radek często z nią rozmawiasz w szkole to poprostu spytaj czy nie chciałaby w najbliższym czasie gdzieś wyskoczyć bo chciałbyś sobie z nią pogadać poza szkolnymi murami. Jeżeli cię lubi to wspólnego spaceru czy wypadu na pizze np. po lekcjach napewno nie odmówi.

I pamiętajcie, że kobiety są różne nie ma sztuczek, które działają na wszystkie kobiety.

Być sobą to złota zasada, dziewczyny nie nawidzą jak udajemy kogoś kim nie jesteśmy a jak Pierniczek wspomniał one to wyczuwają z dziecinną łatwością.

Do góry
Strona 6 z 14 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 13 14 >

Moderator:  Biszop, rafal08