Strona 10 z 14 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 >
Opcje tematu
#777582 - 10/12/2006 20:28 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: KCCPP]
pszek Offline
veteran

Meldunek: 05/04/2005
Ja za jakiś czas opisze swoją historie, mam nadzieję że Pierniczek i reszta mi troche pomogą i doradzą ;\)

Do góry
Bonus: Unibet
#777592 - 10/12/2006 20:33 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
ehh lekki moj blad nie chodzilo o bursztyka ale o pierniczka
przepraszam za pomylke
Bursztyk co myslisz? Twoje zdanie cenie sobie
Pozdrawiam

Do góry
#777597 - 10/12/2006 20:35 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
KCCPP Offline
newbie

Meldunek: 10/12/2006
dobra psycholog własnie pije wiec sie uspokoje albo agresja jeszcze wieksza mi sie wlaczy \:D

Do góry
#777607 - 10/12/2006 20:40 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: KCCPP]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
*** to robisz?! Twoja postawa w tym momencie mówi tej pannie, że wygrała...Dałeś jej wygrać!!! Rozumiesz??!! Zachowujesz się w tym momencie jak jakaś cipa, a nie jak facet.

Do góry
#777622 - 10/12/2006 20:44 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
KCCPP Offline
newbie

To było do mnie? \:\)

Do góry
#777631 - 10/12/2006 20:45 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: KCCPP]
KCCPP Offline
newbie

Ale Ona nie wie ze teraz pije więc nic nie wygrala .A pije bo nie ze z nami jest zle tylko ze nie moge jej zrozumiec i chyba nigdy kobiet nie zrozumie \:D pozdro jak to bylo do mnie \:\)

Do góry
#777640 - 10/12/2006 20:48 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: KCCPP]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Tak KCCPP do Ciebie. Bo to, ze się uchlasz przez pannę nie pomoże Ci w niczym...bo ona ma to w dupie jak Ty się w tym momencie czujesz. Ona pewnie w tej chwili bawi się z jakimś innym frajerem... Dobry podrywacz posiada 3 cechy, które są podstawą:
1. pewnośc siebie
2. znajomość mowy ciała
3. to, że ma wszystko w dupie.

Do góry
#777651 - 10/12/2006 20:49 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

A to w takim razie zwracam honor. Myślałem, ze to z jej powodu pijesz i że jesteś załamany i w ogóle...Tak więc przepraszam za te słowa ale chciałem Cię podnieść na duchu \:\) pzdr

Do góry
#777655 - 10/12/2006 20:50 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
KCCPP Offline
newbie

ej Panie psycholog musze sprostowac jedna rzecz Ona sie z nikim nie bawi bo Ona jest ze mna tylko sie bardzo poklucilismy bo nie moglem jej zrozumiec takie male sprostowanie a co to juz napic sie nie mozna ?:)

Do góry
#777657 - 10/12/2006 20:50 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Pierniczek nie chce Cie meczyc, ale licze na kilka zdan, co sadzisz o mojej sytuacji
Wszystko to dla mnie jakies zagmatwane i nie wiem co robic, wydaje sie, ze to proste chodz w rzeczywistosci tak nie jest

Do góry
#777661 - 10/12/2006 20:50 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: KCCPP]
KCCPP Offline
newbie

ahhaha tak normalnie az we mnie agresje wyzwoliles \:\) ale dzieki setka poszla bez popitki moze polac Ci bo sie sciemnia znacyz to juz jest ciemno \:D \:D

Do góry
#777698 - 10/12/2006 21:01 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: KCCPP]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Poznalem kobitke na imprezce jakis tydzien temu ktora studiuje u mnie w miescie 5 rok. Po pijaku podlazlem, ale zle nie bylo. Umowilismy sie na kolejna
e spotkanie i bylo dobrze, nawet mnie zaprosila do siebie, ale odmowilem bo nastepnego dnia na rano na uczelnie i wazne zal. z chemii
2 dni temu rozmowa przez gg i laska pisze zdania typu: wiesz ze masz super oczy, albo mowilam Ci juz ze swietnie calujesz albo na zakonczenie pisze kolorowych snow i abym Ci sie snila, wszystko mile i good tymbardziej, ze laska naprawde pierwsza klasa, wczoraj sms-y wszystko okej, no i dzis dzwonie raz, drugi itp i cisza, i pytanie: co jest grane?? chloera czlowiek sie wkurzyc moze, czyzby zaczela sie wojna charakterow, laska mnie sprawdza czy co?

*** ten soft nawet nie wiem jak się cytat robi...Ale do rzeczy:
Zanim Ci odpowiem to mam pytanie: czy spotkaliście sie już?! tzn czy umówiliście sie na randkę od Waszego poznania?! I jak często kontaktowaliście się w ciągu tego tygdnia?! Codzi mi o ilość telefonów, smsów i rozmów na gg w ciągu dnia. A najlepiej to jakbyś mi ułożył taki mały prozaiczny grafik. Ile czego było w jaki dzień, bo moze jest tak, ze zbyt czesto rozmawialiście albo dziewczyna mogła się znudzić...ale zanim Ci coś napiszę to prosiłbym Cię o odpowiedz. pzdr

Do góry
#777742 - 10/12/2006 21:18 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: HAGIi]
bursztyk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2004
Originally Posted By: HAGIi
ehh lekki moj blad nie chodzilo o bursztyka ale o pierniczka
przepraszam za pomylke
Bursztyk co myslisz? Twoje zdanie cenie sobie
Pozdrawiam

tu mnie zaskoczyłeś... jeśli dobrze rozumiem \:D cenisz sobie moje zdanie? Chyba pomyłka jakaś \:p

Do góry
#777743 - 10/12/2006 21:20 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

juz pisze Pierniczek
hmm jesli chodzi o znudzenie... watpie szczerze mowiac
Ogonlie to bylo tak ze tydzien temu poszedlem na bibke, poznalem laske i jakos tak wyszlo, ze sama wpisala numer wiec sie w niedziele odezwalem i umowilem sie na wtorek, do tego czasu staralem sie nic nie pisac do Niej
We wtorek bibka pozadniejsza, lekka faza i jakos tak wyszlo, ze sie blizej poznalismy, zapraszala mnie do siebie ale odpuscilem
Sroda rozmowa na gg tylko i z tej rozmowy wlasnie te zdania ktore pisalem wczesniej
Piatek z cala grupka znow spotkanie i podobnie. Wszystko ogolnie pozytywne, milo sie spedzalo czas, duzo rozmow, niektore powazniejsze niektore dla zabawy... pytania typu czy masz dziewczyne, co Cie pociaga w dziewczynacyh itp..
koncowki szczerze powiem dobrze nie pamietam bo troche sie wypilo i co mowilem, a co ona nie pamietam
ale wszystko pozytywnie, nic glupiego nie palnalem
Z mojego punktu widzenia to laska dobrze nastawiona, pierwsze spotkanie i pozniej smsy typu, czy mam laske itp i jeden znaczacy sms od Niej: "uprzedzam, ze jak chcesz sie bawic mna to odpusc sobie" hmm powaznie brzmi, ale to chyba dobrze bo laska ma dobre zamiary
hmm dla mnie wszystko dobrze wyglada, moze czegos nie wiem...
ale dzisiejsze Jej zachowanie daje mi troche do myslenia

Do góry
#777756 - 10/12/2006 21:25 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
nOcnY Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2004
Originally Posted By: Pierniczek
2. znajomość mowy ciała

moze pare wywodow na ten temat

pewnie nie tylko ja chetnie poslucham

Do góry
#777814 - 10/12/2006 21:44 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: nOcnY]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

HAGIi szczerze to jestem zaskoczony...bo nie dość, ze dziewczyna jest Tobą zainteresowana(tak przynajmniej wynika z Twojego opisu) to jeszcze Twoje zachowania jak najbardziej poprawne Wszytsko z Towjej strony było ok. Przerwy w spotkaniach, nie zbyt duża ilość komunikowania sie pozawerbalnego i w ogóle było bardzo dobrze. Szkoda tylko, ze wtedy jak Cie zaprosiła nie poszedłeś do niej. Ale przecież póxniej gadaliście normalnie więc to nie może być powodem jej zachowania. W tej chwili mam mało do powiedzenia w tej sprawie, bo nie rozumiem jej zachowania. Powodów może byc sporo więc lepiej nie zgadywać ale może po prostu ma okres...sam nie wiem...Moja rada: poczekaj dzień, góra dwa i zobacz co się będzie działo. Narazie sie z Nią nie kontaktuj - niech ona wyjaśni powód swojego zachowania, a nie tak, ze to Ty będziesz o to zabiegał. To ona nie gra w otwarte karty i powinna to wyjaśnić. W zasadzie to jest jeszcze jeden możliwy powód jej zachowania ale nie chcę krakac. pzdr :iwo: Będzie ok \:\)

Do góry
#777835 - 10/12/2006 21:49 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

nOcnY wpisz na googlach "mowa ciała" i wyskoczy kilka ciekawych stronek i wszystko jest tam bardzo ładnie i krótko opisane łącznie ze zdjęciami poszczególnych gestów. Nie ma tam wszystkiego ale sporo podstaw jest. Nie to, ze Cię zbywam ale to co jest w internecie jest o wile łatwiejsze do przyswojenia niż to co bym tutaj napisał. Obiecałem, ze w wolnej chwili napiszę o kilku mykach związanych z podrywaniem więc napiszę. Najprawdopodobniej jutro, bo będę miał wolny wieczór. pzdr

Do góry
#777898 - 10/12/2006 22:03 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
pszek Offline
veteran

Meldunek: 05/04/2005
Kurde. Ja ostatnio tez mam misz masz w głowie.
Mianowicie, na uczelni poznałm taką fajną koleżanke, generalnie ładna i bardzo przyjemna w obejściu, przypadła mi do gustu głównie charakterem. Były jakieś wyskoki na wspólne imprezy, często tylko z jej znajomymi, no i jakieś gesty na imprezach z jej strony, czasami dość poważne rozmowy, typu jakie laski mi sie podobają itd. Były smsy, rozmowy na gadu, często ona pierwsza pisała, na różne tematy, również poważne. Ostatnio była taka opcja, że ona wychodziła na impreze ze znajomymi, to ja mówie tak niby dla jaj "Weź mnie ze sobą". Ona, że nie bo coś tam. Ale w dzień imprezy o jakiejś 23.30 pisze do mnie że w sumie to nudno na tej imprezie, że szkoda że mnie nie wzięła. No to ja od razu do bryki i już jestem w klubie. Miło sie gadało, odwiozłem ją ze znajomymi do chaty, była bardzo wdzięczna itd. Ja to odebrałem jako jakiś taki żałóżmy znak, że może traktuje mnie troch bardziej niż kolege. No i w tym tygodniu jej pisze że chciałbym z nią skoczyć do kina, a ona że kurde to chciałaby jednak razem z naszymi kumplami.
I kurde cały czas nie wiem na czym stoje, bo momentami daje ona jakieś takie sygnały, które ja przynajmniej odbieram jako jakąś zachęte, a z drugiej strony zachowuje się jakbym był jej kumplem. No i co tu kurde zrobić, naprawde nie wiem bo dziewczyna jest bardzo fajna i chciałbym żeby nasz znajomość przeszła na wyższy poziom.

Proszę Pierniczek o jakieś rady!
Jak czegoś nie ebdziesz z moejej historii rozumiał to pytaj ;\)

Do góry
#777908 - 10/12/2006 22:05 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: Pierniczek]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Pierniczek dzieki ze wypowiedziales sie co do mojego problemu
Hmm tez mnie to troche dziwi.
Musze dodac od siebie, ze kobitka mieszka w akademiku z 3 laskami w pokoju wiec kto wie czy jakas z Jej kolezanek nie wpadla na pomysl aby nie odzywac sie do mnie przez jakis czas i sprawdzic mnie czy zalezy mi na Niej jako calosc czy tylko jako obiekt zainteresowania ze strony seksualnej.
Trza dodac rowniez, ze sama mowila, ze telefon zostawia zawsze w akademiku i nie bierze Go nigdzie, kto wie, moze gdzies pojechala i nie ma dostepu do telefonu chodz dziwi czas bo dzwonilem kolo 12
teraz pytanko: jestem ogolnie chlop wrazliwy, ale lekko sie zdenerwowalem dzis i po trzeciej probie dodzwonienia sie napisalem takiego eska:
juz nie dzwonie bo nie ma sensu... wogole nie odbierasz i mnie rozlaczylas przed chwila:(. nie przeszkadzam, milego wieczoru
hmm czy troche za mocno, sam nie wiem, pisalem szczerze wiec powinno jej dac do myslenia
aha jutro urodziny obchodze i ona o tym dobrze wie, zobaczymy czy sie odezwie, mowila ze napewno o tym dniu nie zaponni...

Do góry
#777923 - 10/12/2006 22:13 Re: Jak zagadac panienke na disco? [4] [Re: HAGIi]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

pszek z tego co napisales to tylko jedno wynika: stary poki co jestes na straconej pozycji. Laska Ciebie lubi i docenia, ale wszedles na sciezke tylko i wylacznie kolezenska i bedzie teraz bardzo ciezko awansowac ten szczebel wyzej
Z tym kinem laska troszke przegiela pisac o Twoich kumplach, napisz, ze chciales isc tylko z Nia, a z kolegami mozesz isc wieczorkiem na piwo. Nie traktuj ją jak "cos" wyjatkowego.
Daj sobie spokoj przez jakis czas, moze cos to pomoze
Ogolnie kolego ciezka sytuacje masz, dobrze, ze u mnie tak nie jest bo byloby po wszystkiemu:)
Pozdrawiam

Do góry
Strona 10 z 14 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 >

Moderator:  Biszop, rafal08