#761346 - 01/12/2006 12:37
Jak zagadac panienke na disco? [4]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#761348 - 01/12/2006 14:33
Re: Jak zagadac panienke na disco? [4]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
To ja mam takie pytanie. Zależy mi, żeby odpowiedział Pierniczek, ale jeżeli ktoś ma jakieś pomysły to również proszę  Nie chodzi narazie o żadną konkretną dziewczynę. Chodzi mi o to, jak na początku gadać z dziewczyną? Bo wg mnie na początku nie mogę okazać, że jestem nią w jakimś stopniu zainteresowany. W jaki sposób więc z nią rozmawiać, żeby nie okazać tego zainteresowania, ale jednocześnie nie doprowadzić do sytuacji, w której ona szufladkuje Ciebie jako kolega-przyjaciel, z którym fajnie się gada i nic poza tym. No i w jaki sposób potem zgrabnie przedstawić jej swoje uczucia, bo trochę za stary jestem już na "Czy będziesz ze mną chodzić?", żeby nie bezpośrednio wyznawać miłość, tylko tak, żeby ona wiedziała o co chodzi w tej całej zabawie. Należy dodać jeszcze, że w każdym przypadku tyczy się to dziewczyny, którą już trochę znam, trochę rozmawiam i wtedy nie przyzwyczajam jej, że jestem zainteresowany nią jako potencjalną partnerką ... Trochę skomplikowane, ale mam nadzieję, że sobie poradzicie 
|
Do góry
|
|
|
|
#761350 - 01/12/2006 14:49
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/10/2006
|
Quote:
Kobity leca na facetow z bliznami? 
Wlasnie sie orznalem ładnie przy goleniu, i troche skory mi zabralo, rana cieta 1,5cm
cudownie, jak bedziesz podrywal to powiedz, ze ktos Ci chcial poderznac gardlo i kiedy sie wyrwales i go powaliles na ziemie lekko Cie zacial 
|
Do góry
|
|
|
|
#761351 - 01/12/2006 15:16
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Quote:
Wlasnie sie orznalem ładnie przy goleniu, i troche skory mi zabralo, rana cieta 1,5cm
Jeżeli chodzi o jednorazowe okazywanie uczuć to jak najbardziej tak, bo każda kobieta chce mieć twardziela w łóżku. jeżeli chodzi o związki na dłuższą metę to juz blizny nie pomogą, a wręcz zaszkodzą.
@Radek_89 Napiszę Ci coś na ten temat w nocy, a jak nie to jutro po wygranym meczu naszych siatkarzy 
|
Do góry
|
|
|
|
#761352 - 01/12/2006 15:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
Quote:
cudownie, jak bedziesz podrywal to powiedz, ze ktos Ci chcial poderznac gardlo i kiedy sie wyrwales i go powaliles na ziemie lekko Cie zacial
za mało dramtaugri, dodaj ze to była banda jakichś złych ludzi którzy chcieli zniszczyć swiat, a Ty własnie uratowałeś ludzkość, a ta rana to mały bład w pracy 
|
Do góry
|
|
|
|
#761353 - 01/12/2006 15:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Quote:
@Radek_89 Napiszę Ci coś na ten temat w nocy, a jak nie to jutro po wygranym meczu naszych siatkarzy
Czekam z wielkim zainteresowaniem 
|
Do góry
|
|
|
|
#761354 - 01/12/2006 15:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/06/2006
|
a powiedzcie mi  mam taka sutuacje zwrocilem uwage na kolezanke z grupy na studiach ona tez hest mna zafascynowana itp piszemy duzo ze soba bo studiujemy zaocznie ale tak to gadamt ze sona normalnie ale ona ma chlopaka i mi mowi ze miedzy nimi jest zle i jak mam taki kaprys ze nie odpisuje jej na sms'y to idrazu dzwoni i jest smutna czemu nie odzywam sie co o tym myslec??? 
|
Do góry
|
|
|
|
#761355 - 01/12/2006 16:55
|
enthusiast
Meldunek: 21/11/2006
|
Quote:
Quote:
Jeżeli chodzi o jednorazowe okazywanie uczuć to jak najbardziej tak, bo każda kobieta chce mieć twardziela w łóżku. jeżeli chodzi o związki na dłuższą metę to juz blizny nie pomogą, a wręcz zaszkodzą.
Oj mylisz sie 
Od 4 lat mam blizne ktora zostala mi po wypadku po ktorym rpzeszedlem operacje plastyczna... Ma ona ok 2-3 cm dlugosci idzie spod oka w dol w strone nosa i wiekszosc osob od tamtego czasu w tym tez kobiet mowi mi ze bardzo mi ta blizna pasuje 
|
Do góry
|
|
|
|
#761356 - 01/12/2006 17:02
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Oj mylisz sie 
Od 4 lat mam blizne ktora zostala mi po wypadku po ktorym rpzeszedlem operacje plastyczna... Ma ona ok 2-3 cm dlugosci idzie spod oka w dol w strone nosa i wiekszosc osob od tamtego czasu w tym tez kobiet mowi mi ze bardzo mi ta blizna pasuje
Ok, a masz dziewczynę?!
|
Do góry
|
|
|
|
#761358 - 01/12/2006 17:16
|
enthusiast
Meldunek: 21/11/2006
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Oj mylisz sie 
Ok, a masz dziewczynę?!
oczywiscie i jest to 3 kobieta od tamtego czasu z jedna bylem 2 lata z druga 11 miesiecy a z ta jestem od 30 lipca 
Gnacik --> to zalezy jak ta blizna wyglada ja mam tylko prosta kreske poniewaz mialem operacje wtedy odrazu po wypadku plastyczna inaczej by to wygladalo gdybym miał normalne szwy zakladane...
|
Do góry
|
|
|
|
#761361 - 01/12/2006 17:38
|
veteran
Meldunek: 18/11/2006
|
Quote:
No ja niedlugo ide swietowac ...Andrzejki:) Wczoraj niemoglismy sie wybrac bo praca, szkola itp.;) Ale dzis mamy zamiar zaszalec..stolik zarezerwowany, w srodku mozna zamawiac tuby 6 -litrowe z piwkiem , lachony beda...same + dzisiejszego wieczoru
Nie ma to jak Andrzejki w czasie Adwentu ...
|
Do góry
|
|
|
|
#761362 - 01/12/2006 17:47
|
old hand
Meldunek: 04/08/2004
|
Quote:
Quote:
No ja niedlugo ide swietowac ...Andrzejki:) Wczoraj niemoglismy sie wybrac bo praca, szkola itp.;) Ale dzis mamy zamiar zaszalec..stolik zarezerwowany, w srodku mozna zamawiac tuby 6 -litrowe z piwkiem , lachony beda...same + dzisiejszego wieczoru
Nie ma to jak Andrzejki w czasie Adwentu ...
Typie o co Ci chodzi, przecież adwent się jeszcze nie zaczął.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|