Ja nie jestem zwolennikiem pisu
ale nie czuję sie dyskryminowany lub w inny sposób wykańczany psychicznie.
Dyskryminacja jest wszechobecna za ich biesiadowania. Począwszy od tv w której to jedna osoba po pięć programów prowadzi po spółki skarbu państwa jak w przypadku żony sobolewskiego co ma 4 fuchy w państwowych spółkach, a kończąc na zwykłych Kowalskich (takich jak ja). Wszelkie dotacje, subwencje w większości kierowane są do klakierów i ojca dyrektora. Zwykłemu ludowi rzucili 500+, a w zamian zafundowali inflację, która zżarła wszystko. Na czyjeś 500+ muszą się inni składać, najczęściej samotni, a sami dysponują milionami i zwykłym kowalskim wyliczają co do grosza...
Za ich działalności doszło do pierwszej w historii wolnej Polski dyskryminacji ze względu na wiek, do KSSiP wprowadzili limit wiekowy do 35 lat, argumentując to wysokimi kosztami kształcenia (a tych osób jest kilka na całą Polskę), ale swoich obdarowują pełnymi garściami. Rozumiecie to? Pan władca ,,karakan" decyduje o czyimś życiu!
Mógłbym te nierówności tu wymieniać jeszcze długo, ale zakończę na tym, o czym powyżej wspomniałem.
Wszystko to napisałem w trosce o was, żebyście pamiętali przy urnach wyborczych o rozliczeniu ich, bo wybory się zbliżają!