Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: quincy
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: Sensei
Ja to bym zakopał gdzieś w lesie skrzynke
wracasz wykopać a tam autostrada
trochę w bankach i to różnych , trochę w portfelach typu skrill,revolut ale większość skarpeta i troszkę złota dolarów euro rubli i funtów
Juanów nie masz?
odkąd obejrzałem 1 raz SZTOS czyli w 1997 roku to zawsze lubiłem mieć jakąś zagraniczną gotówkę , do tego sąsiad obecnie taksówkarz był cinkciarzem i często mi opowiadał o świecie nominałów Złapałem bakcyla
trochę w bankach i to różnych , trochę w portfelach typu skrill,revolut ale większość skarpeta i troszkę złota dolarów euro rubli i funtów
Juanów nie masz?
odkąd obejrzałem 1 raz SZTOS czyli w 1997 roku to zawsze lubiłem mieć jakąś zagraniczną gotówkę , do tego sąsiad obecnie taksówkarz był cinkciarzem i często mi opowiadał o świecie nominałów Złapałem bakcyla
mam trochę włoskich lirów, tanio wymienię za pln, tak jedn do jednego
Juanów nie masz?
ten od pieca to tez cinkciarz, mial wlamanie i nie znaleźli kasy