Rymo, ten mecz jest dziś o takiej porze ze względu na jutrzejszy pojedynek Włochy - Walia w Sześciu Narodach w rugby. Mecz odbędzie się jutro o 16 na Olimpico i żeby zdążyć przygotować murawę to Lazio gra tak wcześnie.
Zresztą wczoraj grała Roma, dziś Lazio, jutro rugby. Taka ciekawostkowa kumulacja
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Czy Steve Bruce, spadnie z PL z trzecią prowadzoną, przez siebie drużyną ? Czy słusznie, kibice Srok, obdarzyli go votum nieufności ?? Czy Aston Villa wygra na St James Park, po raz pierwszy od 2005 roku ? Na te i inne pytania, odpowiedź...komink sun
Rymo, ten mecz jest dziś o takiej porze ze względu na jutrzejszy pojedynek Włochy - Walia w Sześciu Narodach w rugby. Mecz odbędzie się jutro o 16 na Olimpico i żeby zdążyć przygotować murawę to Lazio gra tak wcześnie.
Zresztą wczoraj grała Roma, dziś Lazio, jutro rugby. Taka ciekawostkowa kumulacja
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: Kura
dzień dobry
Lech-Piast poproszę o jakieś typy, rozważania, przemyślenia co do tego meczu?
dla mnie X2, bardziej mnie Piastunki przekonują obecnie (nie oglądałem popisów Lecha w Szczecinie). Atutu własnego boiska nie ma, Piast w tym sezonie zdobywa więcej punktów na wyjeździe niż Lech u siebie