Dobry byl ten mój bet Aston +2,5 , teraz po takim kursie miałbym + 4,5
jak Ci kurwa pisałem wcześniej, to olałeś..że niby nie widziałeś posta..
Originally Posted By: burbon
Originally Posted By: wHiTe_StAr
wchodzę w ciemno w Aston +2,5 po 2.14. Klopp wywalone na puhcary ma przy takim ciasnym terminarzu, nie wierzę żeby miał pierwszą 11 wystawić
ta..wywalone..przepraszam, na jakiej podstawie to stwierdzenie ?? Rozniosą ich w puch !! Do ht już będzie handi pokryte..a tak btw, to W Aston, tych U23 to chyba sześciu, reszta U18 - taką symulacje składu widziałem
HH widzę że stosujesz, ale jest jeszcze Bonus Ako, który można wstawiać jako "pewniak" w maxikombi, ale muszą być w bloku co najmniej 3 zdarzenia.
A w czym jest lepszy od HH?
Przy HH, kurs pojedynczego beta musi być co najmniej 1,3, a przy BA jest tylko 1,15.
Poza tym, przy HH możesz lokować stawki od 3 bloków, przy BA od dwóch.
I teraz, jak to się robi.
Masz np. min. 3 zdarzenia w każdym bloku, może być więcej, ale BA dodajesz od ilości z bloku który ma ich najmniej, mnożąc to razy 2.
Przykład: Masz 5 bloków, w których jest odpowiednio: 4,3,4,5,6 zdarzeń. Najmniej jest w drugim, bo 3 zdarzenia. Razy 2, to bierzesz Bonus Ako, który dla 6 wynosi 10%. To wstawiasz do bloku "P".
Jak byś miał co najmniej 5 w bloku, to dla BA 10 jest 30%, i.t.d.
Proste jak rogalik.
Pieniądze leżą na ulicy, tylko trzeba chcieć się po nie schylić.
wchodzę w ciemno w Aston +2,5 po 2.14. Klopp wywalone na puhcary ma przy takim ciasnym terminarzu, nie wierzę żeby miał pierwszą 11 wystawić
ta..wywalone..przepraszam, na jakiej podstawie to stwierdzenie ?? Rozniosą ich w puch !! Do ht już będzie handi pokryte..a tak btw, to W Aston, tych U23 to chyba sześciu, reszta U18 - taką symulacje składu widziałem
Głupio mi było po prostu i nie wiedziałem co napisać
HH widzę że stosujesz, ale jest jeszcze Bonus Ako, który można wstawiać jako "pewniak" w maxikombi, ale muszą być w bloku co najmniej 3 zdarzenia.
A w czym jest lepszy od HH?
Przy HH, kurs pojedynczego beta musi być co najmniej 1,3, a przy BA jest tylko 1,15.
Poza tym, przy HH możesz lokować stawki od 3 bloków, przy BA od dwóch.
I teraz, jak to się robi.
Masz np. min. 3 zdarzenia w każdym bloku, może być więcej, ale BA dodajesz od ilości z bloku który ma ich najmniej, mnożąc to razy 2.
Przykład: Masz 5 bloków, w których jest odpowiednio: 4,3,4,5,6 zdarzeń. Najmniej jest w drugim, bo 3 zdarzenia. Razy 2, to bierzesz Bonus Ako, który dla 6 wynosi 10%. To wstawiasz do bloku "P".
Jak byś miał co najmniej 5 w bloku, to dla BA 10 jest 30%, i.t.d.
Proste jak rogalik.
Pieniądze leżą na ulicy, tylko trzeba chcieć się po nie schylić.
akagi, to jest zajebista sprawa.. ale muszę na trzeźwo podejść do tematu i raz jeszcze przeanalizować