Kupon #1
Seattle-Green Bay - 1 1,20
Setubal - Braga - over 2,5 2,00
Dallas - Minesota - 1 1,22
AKO:2,93 Wygrana: 263,52
Jak widać kupon zmienił się w ostaniej chwili, a to przez to, że Profesjonal był zamknięty, dorzuciłem Dallas jako drugiego pewniaczka.
Kurs na overa dochcodzący do 2,11 w Profku był ewidentanie przeszacowany tymbardziej, że historia tego sezonu wskazywała raczej na overka - miodna pomyłka buków. I tutaj nasuwa się idea tego topicu w którym w dość ciekawy sposób zamierzam dobierać zdarzenia. Kupon zawsze buduję wokół jakiegoś mocnego value beta i dodaje dwa-trzy pewniaczki na podbicie kursu.
Osobiście nie rozumiem grania kuponów AKO na faworytów weekendu, na zasadzie weźmy Lyon, Man Utd, Chelsea, Celtic i Barce, zbierze się z tego AKO 2-3 i puszczamy, też tak kiedyś grałem i jest to najprostrza droga do bankruta, a przeglądając topici PP zauważam, że taka gra jest dość popularna. Przoduje w niej chyba Szczypior (kursy po 1,01 na MŚ) o ile on może sobie na to pozwolić, z racji doświadczenia, to wydaje mi się to nieco mylące dla osób nowych w bukmacherce, które patrzą aha wezmę 6 pewniaków zagram grubo i bedzie super. Niestety buki na tych zdarzeniach mają największe przebitki i tak np. Gdy mecz ma naprawdę pewnego faworyta, ma on najczęściej ok 70% szansy na wygraną (wynika to z mocy drużyny - ktoś kiedyś na forum o tym wspominał)a kurs w takim przypadku max 1,30 wynika z tego, że na 10 prób grając zawsze za 10 pln wygramy 21 pln przegrywając 30.
Tak więc hasło przewodnie tego topica: 'is there any value here?'

Dziś postaram się wrzucić kolejne typy
Pozdrawiam