#751669 - 29/11/2006 18:09
Re: Puchar UEFA - IV kolejka (29-30.11)
|
enthusiast
Meldunek: 06/11/2005
|
Quote:
Quote:
Lens-Parma (H-1Lens 2.95)[...]
troche inaczej mysle [...]
He he skoro nawiazales do tego meczu to i ja jeszcze doloze dwa zdania bo kompletnie nie rozumiem co cie sklonilo do zagrania Parmy przeciez to gorzej niz przecietniacy na 11 ligowych meczy 9 porazek kompletny brak formy a stawka 2.8 to raczej tez gorzej niz przecietna jesli parma przegra jedna bramka to bedzie dla nich sukces a fakt iz prowadza w grupie D to tylko zludzenie optyczne ktore sie zmieni za kilka godzin ,poza tym oby im tak na marginesie oby im trujkolorowi napakowali wedlug lat za final na mundialu allez la france
tnijcie cytaty, prosze... ;-)
-- pzdr.bcn1899 *som i serem*
Edited by bcn1899 (29/11/2006 18:42)
|
Do góry
|
|
|
|
#751670 - 29/11/2006 18:55
|
stranger
Meldunek: 28/09/2006
|
Quote:
Partizan - Auxerre 2
Ten mecz dla obu ekip jest byc albo nie byc w pucharze uefa, kto przegra moze sie zegnac z dalsza runda. Obie ekipy beda graly o trzy punkty, ale zwyciensko wyjda z etj potyczki francuzi.
Czemu ?
|
Do góry
|
|
|
|
#751671 - 29/11/2006 19:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
kompletnie nie rozumiem co cie sklonilo do zagrania Parmy przeciez to gorzej niz przecietniacy na 11 ligowych meczy 9 porazek kompletny brak formy
Podstawowa zasada bukmacherki głosi, że mecze ligiowe i pucharowe rządzą się innymi prawami. W PUEFA Parma bardzo dobrze sobie radzi. Pamiętam, że podobnie było chyba rok albo dwa lata temu. Też wszyscy Parme skazywali na porażke. Trener Parmy mówił, że nie zależy mu na PUEFA, że będzie dążył do poprawy miejsca w Serie A. W PUEFA Parma grała rezerwami i ciągle awansowała dalej. Mecze kończyły się remisami, które dawały awans Parmie. Widać, że w tym sezonie jest podobnie. Parma kiepsko gra w lidze, ale w PUEFA idzie jej znakomicie. Może to dlatego że Serie A jest tak korupcyjna i Parmy nie stać na ustawianie spotkań? Ja osobiście radziłbym raczej odpuścić ten mecz bo po Parmie można się spodziewać wszystkiego Na pewno nie postawiłbym 1 na Lens.
A do zagrania najlepszy jest mecz albo AZ albo Sevilla. Kursy są trochę nieatrakcyjne, ale skusiłem się i postawiłem na Seville. Inni już opisywali te mecze, więc ja sobie odpuszczę opisy
|
Do góry
|
|
|
|
#751673 - 30/11/2006 07:46
|
member
Meldunek: 03/09/2006
|
Quote:
Wisła - Basel
W zespole Basel nie zagrają dwaj podstawowoi piłkarze: napastnik Eduardo i obrońca Koji Nakata(nabawili się kontuzji w ostatnim meczu ligowym z Zurich). Dla Polaków to ostatni gwizdek i jak mają noż na gardle to często wychodzą cało. Myślę że delikatnie można zagrać na Wisłę(1/10).
Do tego nie zagra podstawowy bramkarz ukarany czerwoną kartką w poprzednim meczu z Niceą.
|
Do góry
|
|
|
|
#751679 - 30/11/2006 11:34
|
stranger
Meldunek: 29/11/2006
|
Co myslicie o Nancy - Feyenoord?? Wydaje mi sie ze Nancy wygra. Feyenoord ostatnio dostał baty od słabego NEC, w uefie 2 remisy ma, a Nancy u siebie ma wygrane i 1 remis, ale ostatnie 8 meczy wygralo u siebie. Nancy gra ostatni mecz z Blackburn na wyjezdzie a niezbyt im idzie na wyjazdach (0,4,4), wiec powinni zagrac o wygrana.
|
Do góry
|
|
|
|
#751681 - 30/11/2006 12:27
|
enthusiast
Meldunek: 19/12/2003
|
Quote:
Moze panowie sprobowac Espanyol dzisiaj. Ajax odtstnio mierna postawa . Remis z Czechami po fatalnej grze i czerwonej kartce Emanuelsona w lidze kiepsciutko warto sie zastanowic nad niespodzianka bo Espanyol w Pucharach zawsze sobie radzil zeby nie przesadzic poprawnie Nastepny typ w zasadzie moj typ dnia to Nancy znakomita forma szczegolnie w meczach u siebie ,a Feyenord jak gra ostatnio kazdy widzi liga tragedia puchar rowniez bez rewelacji . 0-0 z takze slabiutkim Blackburn po krotko mowiac smetnej i nieciekawej grze biore Nancy po 2,08. I na koniec nastepny singielek Basel. Nie oszukujmy sie Wisla nic nie zdziala w tym pucharze. Ostatnio forma nie blyszcza. Moze sproboje Under. Pozdrawiam
slabiutkim blackburn?lol
|
Do góry
|
|
|
|
#751682 - 30/11/2006 12:31
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Wisła - Basel Wisła nie powinna tego meczu przegrać. Pytanie, czy ida się jej sięgnąć po pełną pulę. O ile w lidze Biała Gwiazda na ogół odprawia rywali z kwitkiem lub przynajmniej remisuje ( pomijam mecz z BOT-em ) to w rozgrywaka międzynarodowych jest już znacznie gorzej. Nie liczę kelnerskich drużyn, ale te prezentujace poziom zbliżony do Wisły lub wyższy. Ostatni spektakularny sukces to było 3:1 z Panathinaikosem pod wodzą Jerzego Engela. Później była za zwyczaj nędza. Ale czego się spodziewać, kiedy Białą Gwiazdę prowadzili pomywacze garów, a nie trenerzy Oni też odbili na zespole swoje piętno i dzis sytuacja jest taka, iż odgadniecie, co zagra Wisła jest niemożliwe. Nie sądzę, by Wisła zagrała coś wyjatkowego, bo oni po prostu tego nie potrafią. Skutecznie wyleczył ich z tego Petrescu. Można liczyć, że Wisła podejmie walkę, tyle tylko, że to nie jest futbol amerykański, trzeba umieć grać w piłkę. Poszczególni zawodnicy to potrafią, ale jako zespół jest dramatycznie. Wisła nie stwarza zbyt wielu sytuacji bramkowych, więc bramek jak na lekarstwo. drużyna nie ma stylu i nie wykorzystuje umiejętności poszczegolnych zawodników, a te są całkiem spore.
Okuka mówi, że Wisła ma zagrać dobrze, ale czy to wystarczy do zwycięstwa, tego juz nie wie. Liczy na absencje, a powinien patrzeć na siebie i skupić się na grze własnego zespołu. Takie granie "na padlinę" często kończy się akurat odwrotnie.
Basel nie ma już praktycznie szans na awans. Nawet jak wygra. Wisła ma te szanse większe, ale są to szanse teoretyczne, bo nawet jak Wisła dziś wygra, a Feyenord straci punkty, to trudno mi uwierzyć w remis na wyjeździe. w tej grupie jest juz pozamiatane. Obie drużyny będą sie jeszcze łudzić i pograją o pełną pule ale pewnie to skończy się remisem. Na Wisłę nie postawię, bo zagra Dudka, a on może odwalić i pewnie znów odwali jakiś numer. Okuka powinien dać szansę młodemu Kokoszce, a nie stawiać na nieudaczników. Zagram leciutko na remis, bo kurs dobry zagram dlatego, bo za bardzo mnie inne dzisiejsze mecze nie przekonują
|
Do góry
|
|
|
|
#751684 - 30/11/2006 12:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/03/2004
|
Quote:
Quote:
Moze panowie sprobowac Espanyol dzisiaj. Ajax odtstnio mierna postawa . Remis z Czechami po fatalnej grze i czerwonej kartce Emanuelsona w lidze kiepsciutko warto sie zastanowic nad niespodzianka bo Espanyol w Pucharach zawsze sobie radzil zeby nie przesadzic poprawnie Nastepny typ w zasadzie moj typ dnia to Nancy znakomita forma szczegolnie w meczach u siebie ,a Feyenord jak gra ostatnio kazdy widzi liga tragedia puchar rowniez bez rewelacji . 0-0 z takze slabiutkim Blackburn po krotko mowiac smetnej i nieciekawej grze biore Nancy po 2,08. I na koniec nastepny singielek Basel. Nie oszukujmy sie Wisla nic nie zdziala w tym pucharze. Ostatnio forma nie blyszcza. Moze sproboje Under. Pozdrawiam
slabiutkim blackburn?lol
No Blackburn jest obecnie w slabej formie w ldize sobie srednio radzi a masz mzoe jakies inne zdanie? Blackburn ejst mocne Obecnie jedna ze slabszych ekip Premiere League
|
Do góry
|
|
|
|
#751685 - 30/11/2006 12:55
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Newcastle Given - Ramage, Bramble, Steven Taylor, Babayaro - Solano, Butt, Emre, N'Zogbia - Sibierski - Martins
Nie wiem, czy to taki słaby skład
Eintracht Frankfurt Pröll - P. Ochs, Kyrgiakos, Vasoski, Spycher - M. Fink, Huggel - A. Streit, Weissenberger, Takahara - Amanatidis
Mam spore wątpliwosci co do jedynki Po tym kursie nie biorę
|
Do góry
|
|
|
|
#751687 - 30/11/2006 13:02
|
enthusiast
Meldunek: 19/12/2003
|
Quote:
Quote:
Quote:
slabiutkim blackburn?lol
No Blackburn jest obecnie w slabej formie w ldize sobie srednio radzi a masz mzoe jakies inne zdanie? Blackburn ejst mocne Obecnie jedna ze slabszych ekip Premiere League
powiedzialbym,ze jedna z przecietnych ekip w premiership.na pewno jednej z najlepszych lig na swiecie.co nazywanie ich slabiutka druzyna w kontekscie pucharu uefa w ktorym aktualnie zajmuja pierwsze miejsce w swojej grupie wydaje mi sie conajmniej smieszne pozdr.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|