Przepraszam, że przeszkadzam w natłoku tylu meczy polecam Ci - włącz ten beat i posłuchaj tej rzeczy:
myślałem, że skończyłem, lecz mnie znów naszła wena, o forum mecz.pl więcej mam do powiedzenia dziś chłopaki zagrali Europę tak "po czubach" za pieniądz z tego w piątek będą bawili się w klubach
dla nas ta bukmacherka jest wciąż prosta jak linia jeśli już coś nie wejdzie to tych "dzwoniących" wina pijemy alkohole z najwyższych półek w sklepie a nawet Miss Wszechświata może dostać notę 7
konkursy tutaj sobie musimy robić sami, bo nie ma bukmachera, co by chciał się zmierzyć z nami żaden nie sponsoruje, bo wie co go tu czeka oskubiemy go z forsy - spierdala więc z daleka
dlaczego nikt tu nowy nie wejdzie, nie zostanie? pytanie o poprzedni nick zostanie mu zadane a my już wtedy wiemy, idąc treści postów śladem co gość ma na sumieniu, co to jest za gagatek
za nikiem się nie skryje, przejrzymy go na wylot bo się tu nie kryjemy, że - "śmierć skurwysynom!" czasy tu się zmieniły od forum założenia dziś młody się nie garnie do kasy pomnożenia
dzięki wiedzy sportowej, wchodzeniu w sędziów głowy dla niego to jest trudne, na wysiłek nie gotowy woli sobie czas spędzić na fejsbuku i na twicie walić go... nam tu samym jest, kurwa, znakomicie
wciąż fajnie mi się pisze, jest ciągle bardzo miło, lecz kończę teraz nagle, bo mi pranie się skończyło...