..................piękny mecz się zapowiada, choć na faworyta kurs mi nie odpowiada Thiem się tu ogarnął, chociaż zaczął słabo Zverev jednak wcale nie wygląda blado
Będzie mecz zacięty, będzie dużo wymian Obaj pełne gacie, bo to przecież finał Wątpię, żeby rozstrzygnięcie nastąpiło szybko over setów, siadamy i wyciągamy piwko
jest to prawie pewne - lepsze kursy macie tak czy siak to więcej, niż zgarniesz na lokacie zagrasz czy nie zagrasz - Twoja to decyzja wiedz jednak, że tak jest moja finału wizja...
Panie, Panowie - sorry, że typów tutaj nie ma znając mnie był to jednak stan do przewidzenia zmienić tematu muszę mój główny priorytet, bo zapisane moje rymy tu będą jak w zeszycie
wybaczcie proszę bardzo, bo to bez-typowa sprawa te teksty, co się okazało - to nie jest już zabawa a mam plan całkiem niezły, by skończyć epilogiem jak skończę tą trylogię - znów zajmę się nałogiem..
zanim przeczytasz ten post, włącz sobie jakiś beat ja podaję link pierwszy z brzegu, niekoniecznie hit:
...to jest najlepsze forum, nam nie potrzeba tronu na inne fora bukmacherskie pisz już ten akt zgonu mamy tu stałych członków, jest tutaj wielu gości, enigmatyczne wyszukiwarki dodają nam wielkości
tu sama stara gwardia, tu same chłodne głowy jak wsłuchasz się w ich posty, to kupon masz gotowy na modzie tu się znamy, na jedzieniu i piciu nie ma lepszych doradców, gdy chcesz wiedzieć coś o życiu
tutaj trzeba mieć grację, gadane i szyderę, jak jesteś nieuważny - pewno dostaniesz w czerep słowem i tylko słowem, forum zawsze wybacza bo nikt tu źle nie chce, bo to nasza druga "praca"
Tu znamy się na wszystkim, tu jest pomoc w temacie czy chcesz położyć płytki, czy ubrać na wakacje Jesteśmy specjalistami w wielu dziedzinach życia jesteśmy super kumple do rozmów i do picia
Może chcesz auto kupić?.. używane czy nowe? nie wchodź na otomoto - tutaj rady są darmowe musisz tylko zapytać.. miej forum za wyrocznię oceni twój samochód, oceni twoje spodnie
bo jak chcesz w coś się ubrać, to zastanów się, panie czy forum nie oceni, że będziesz miał przejebane jak te spodnie ubierzesz i wybierzesz się na miasto czy nie będą cię gonić z okrzykiem "ty pederasto"
ale...
czekamy wciąż na Bicza, bo ma do końca roku czas na wygranie sześćset "k" kuponem z wielu bloków wtedy już będzie z górki, wtedy już się spotkamy lecz w życiu, a nie na ekranach xxx-tam cali
Przepraszam, że przeszkadzam w natłoku tylu meczy polecam Ci - włącz ten beat i posłuchaj tej rzeczy:
myślałem, że skończyłem, lecz mnie znów naszła wena, o forum mecz.pl więcej mam do powiedzenia dziś chłopaki zagrali Europę tak "po czubach" za pieniądz z tego w piątek będą bawili się w klubach
dla nas ta bukmacherka jest wciąż prosta jak linia jeśli już coś nie wejdzie to tych "dzwoniących" wina pijemy alkohole z najwyższych półek w sklepie a nawet Miss Wszechświata może dostać notę 7
konkursy tutaj sobie musimy robić sami, bo nie ma bukmachera, co by chciał się zmierzyć z nami żaden nie sponsoruje, bo wie co go tu czeka oskubiemy go z forsy - spierdala więc z daleka
dlaczego nikt tu nowy nie wejdzie, nie zostanie? pytanie o poprzedni nick zostanie mu zadane a my już wtedy wiemy, idąc treści postów śladem co gość ma na sumieniu, co to jest za gagatek
za nikiem się nie skryje, przejrzymy go na wylot bo się tu nie kryjemy, że - "śmierć skurwysynom!" czasy tu się zmieniły od forum założenia dziś młody się nie garnie do kasy pomnożenia
dzięki wiedzy sportowej, wchodzeniu w sędziów głowy dla niego to jest trudne, na wysiłek nie gotowy woli sobie czas spędzić na fejsbuku i na twicie walić go... nam tu samym jest, kurwa, znakomicie
wciąż fajnie mi się pisze, jest ciągle bardzo miło, lecz kończę teraz nagle, bo mi pranie się skończyło...
MECZ.PL 0,5 wybaczcie mi, Panowie, że znowu się wpierdalam z mym tekstem, ale jakoś coś tak bardzo na mnie działa.. teraz już czuję presję, bo jak jest mniej to zdrowo, a w razie czego mam ripostę - spoko - już gotową
Dzień dobry, cześć i czołem, może jeszcze nie wiecie, mecz.pl forum bukmacherskie najlepsze na świecie wobec tego powiadam z należytą tu powagą, że forum mecz.pl jest tych forów ciężką wagą
jak w boksie Lennox Lewis, Gołota i Majk Tajson ucz dzieci od małego, że tu zawsze wchodzić warto tu dziecko ci wyrośnie na superbohatera, co zdobędzie fortunę na bukach od niemal zera
Przyjdź zobacz, jak tu fajnie - atmosfera jest boska luz złapiesz, jak napiszesz prze-zajebistego posta chcąc czerpać z życia więcej, niż los mógł ci napisać musisz kliknąć 'register', "to po raz pierwszy" przysiąc
i oto bramy raju stoją już ci tu otworem kliknij 'deposit', czytaj forum, spotkasz się z nałogiem, ale pamiętaj, że nie każdy z nas jest hazardzistą lubimy tutaj bywać, jak lubimy wódkę czystą
Jak jesteś dobry chłopak... a może ty dziewczyna? to złego cię tu nic nie czeka ... max - adrenalina a jak jesteś dziewczyną, to zaproś koleżanki jak będzie zlot - a będzie - to wejdziemy w tańca szranki
więc czytaj forum, młody, udzielaj się na starcie, bądz "spoko", szanuj innych to nie będziesz na pożarcie skazany... jak inni nowi, co ich tu nie ma mecz.pl to najlepsze forum - to na bank nie ściema!
...........
mnie ciągle wena trzyma, choć wiem, że nic na siłę, ten tekst powstał jako trzeci, a chce być prowodyrem więc dam mu szansę na to i w tytule to zapiszę mecz pe el zero przecinek pięć - z prologiem jest milej...