ciekawe jak będzie z pandemią na jesień, bo zawsze w okolicach 11 listopada byłem na meczu Wisły, a teraz "może być różnie"
aż chciałem sprawdzić ile to będzie mnie tym razem kosztować, a tu po zalogowaniu na konto niespodzianka: "Sprzedaż tylko dla Kibiców z Kartą Kibica!"
Kraków może trafić do tzw żółtej strefy, czyli 25% obłożenia stadionu
sprawdziłem na szybko jak to jest u "siostry" i tam na chwilę obecną nie trzeba mieć karty żeby kupić bilet na Pogoń, a na sektorze na którym ostatnio byłem ledwo 1 miejsce zostało, no i bilety 40 pln jak za darmo
Jak wiadomo te ostatnie kolejki na ogół nie przebiegają tak jakby wskazywała logika w takich przypadkach.
W sytuacji kiedy nie grają dzisiaj żadne Bayerny, Barcelony czy choćby Legie, można coś spróbować z tej właśnie ligi, bo buki płacą tak samo za kurs z LM czy ligi irańskiej.
Podstawą jakichkolwiek rozważań - w kwestii spadku - jest wygrana Pars Janoobi w Masjed-Solejman. Na inne rozstrzygnięcia może mieć wpływ właśnie ten mecz.
Przy rozwiązywaniu tej łamigłówki i analizowaniu tabeli informuję, że po punktach w Iranie liczy się stosunek bramek.
W wyprawce młodego Warszawiaka dają teraz bilet na sektor rodzinny Legii, do wykorzystania w ciągu dwóch lat.
Dla tych co nie wiedzą co to ta wyprawka wyjaśniam, że po urodzeniu dziecka dostaje się darmową wyprawkę dla dziecka składającą się m.in. z ubranek dla maluchów.
to jest pewniaczek Wchodzi na forum dwa razy na rundę, raz żeby się zapisać i pozakładać a drugi raz żeby się rozliczyć z zakładów. Konkretny człowiek, choć może niektórzy tutaj nazwali by go patologicznym hazardzistą
to jest pewniaczek Wchodzi na forum dwa razy na rundę, raz żeby się zapisać i pozakładać a drugi raz żeby się rozliczyć z zakładów. Konkretny człowiek, choć może niektórzy tutaj nazwali by go patologicznym hazardzistą
No nie wiem wysłałem private z zaproszeniem do konkursów i cisza