Wprawdzie user o nicku na czasie, czyli blackjack podawał ten typ, ale ja też coś dodam o Olimpii Elbląg, a raczej sytuacji która może mieć wpływ na dzisiejszą wygraną Siedlec.
Bet ten wprawdzie wysłałem w poniedziałek po wyższym kursie, ale nad obecnym też się jeszcze warto pochylić.
Ponieważ to nasza wieloletnia zgoda, to siłą rzeczy los Olimpii jest mi w jakimś sensie bliski, a sytuacja tam jest bardzo zła.
Jak nie wiadomo o co chodzi, to domyślacie się o co.
Klub zwolnił niedawno trenera Noconia.
Niby za porozumieniem stron, ale powodem jest inna strategia zarządu w stosunku do drużyny, ze względu na bardzo zły stan finansów po tej pandemii.
Nocoń nie chciał na to przystać i odszedł.
Klub nawet nie składał wniosku o licencję na 1 ligę, bo nie ma między innymi szans na zamontowanie podgrzewanej płyty.
Nie przedłużył kontraktów do końca sezonu z zawodnikami, którzy nie będą chcieli grać w przyszłym.
Głównym źródłem planowanego dochodu będzie ewentualna kasa za Pro Junior System, w którym Olimpia jest wysoko i liczy na jakieś z tego pieniądze.
To znaczy, że pozostałe mecze będzie grać juniorami i stąd te kursy.
Wiem wiem, dużo tego i nie chce się czytać w taki upał, ale nieraz warto wiedzieć więcej niż mniej.