#7471549 - 18/06/2020 12:14
Re: Piłka nożna - 17.06.2020 - 21.06.2020
[Re: burbon]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
no i ty by było na tyle, świetny start, należyte odejście, akcja za akcją, jednak dużo nieskuteczności oraz chaosu. Po przerwie oddają over 2,5 szybko zaczęli jakby to była różnica czy szczelą przed ht czy po
|
Do góry
|
|
|
|
#7471554 - 18/06/2020 12:31
[Re: Warren]
|
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
|
Burboniasty co Ty o tym myślisz ? Kalmar - Helsingborgs - liczba goli 2.5/wynik meczu 2.5 Piłka Nożna, Szwecja, 1 liga +2.5/2 9.00 toś sobie mecz wybrał..taki lekko powyżej strefy spadkowej A w tym HIF, to kto ma niby tych bramek nastrzelać ? Tam atak nie istniał ostatnio, a jeśli dziś znów nie zagrają doświadczeni pomocnicy, środkowy obrońca - kapitan ( ostatnio jakaś choroba go złapała, wiesz...)i być może latający Holender z ataku, to... Nie wiem, co Ci doradzić..dobrymi radami coś tam wybrukowane, tak, że wiesz..
|
Do góry
|
|
|
|
#7471555 - 18/06/2020 12:33
[Re: latajaca_holenderka]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Faktycznie,Azjatki przydatny materaiał na żony.Masz @Biszop rację. ja tam swojej małżonki nie zmieniam, ale gdybym wcześniej trafił na Azjatkę to kto wie gdzie teraz bym był a ta sztuczka fajna, holenderka tak nie umie, ale zawsze jak robi tipsy to jednego pazura robi mocniejszego, właśnie w powyższym celu Nie będziesz mnie mówił co umiem a czego nie zresztą znam takie sztuki co się nawet fizjonom nie śniło wiem, wiem.... bukma się przekonał o Twojej mocy na pierwszym spotkaniu przy okazji zwyczajowego powitania
|
Do góry
|
|
|
|
#7471557 - 18/06/2020 12:35
[Re: rafal08]
|
Meldunek: 01/01/2005
|
Po pierwsze Footbonaut, z którego korzystają duże kluby. Z jednej strony urządzenia, a strony są cztery, wylatuje piłka, muszę ją przyjąć i zagrać w odpowiedni kwadrat. Zagrania odpowiednio się punktuje. Siłownia ma wielkość terminala na lotnisku (śmiech). W hotelu, wyłącznie do dyspozycji pierwszej drużyny, każdy ma swój pokój. Mogę przyjechać przed treningiem i uciąć sobie drzemkę czy po zajęciach zwyczajnie odpocząć przed kolejnymi. Zaplecze rehabilitacyjne, a w nim komory hiperbaryczne, odnowa biologiczna, basen. Boiska treningowe trawiaste i sztuczne pod balonem. Wszystko dla pierwszej drużyny. Plus stołówka, działająca na okrągło. Swoje skrzydło, lecz z własnym zapleczem, posiada drugi zespół. Akademia też ma kapitalny ośrodek, ale na obrzeżach miasta. Internat, szkoła do której przyjeżdżają nauczyciele. Dzieci nie muszą plątać się po mieście. Z jakiego to klubu ktoś wie w nagrodę fotki Basiury bez cenzury ( ponoć jego ) ale jeszcze niezweryfikowane
|
Do góry
|
|
|
|
#7471559 - 18/06/2020 12:37
|
Meldunek: 14/05/2001
|
Po pierwsze Footbonaut, z którego korzystają duże kluby. Z jednej strony urządzenia, a strony są cztery, wylatuje piłka, muszę ją przyjąć i zagrać w odpowiedni kwadrat. Zagrania odpowiednio się punktuje. Siłownia ma wielkość terminala na lotnisku (śmiech). W hotelu, wyłącznie do dyspozycji pierwszej drużyny, każdy ma swój pokój. Mogę przyjechać przed treningiem i uciąć sobie drzemkę czy po zajęciach zwyczajnie odpocząć przed kolejnymi. Zaplecze rehabilitacyjne, a w nim komory hiperbaryczne, odnowa biologiczna, basen. Boiska treningowe trawiaste i sztuczne pod balonem. Wszystko dla pierwszej drużyny. Plus stołówka, działająca na okrągło. Swoje skrzydło, lecz z własnym zapleczem, posiada drugi zespół. Akademia też ma kapitalny ośrodek, ale na obrzeżach miasta. Internat, szkoła do której przyjeżdżają nauczyciele. Dzieci nie muszą plątać się po mieście. Z jakiego to klubu ktoś wie w nagrodę fotki Basiury bez cenzury ( ponoć jego ) ale jeszcze niezweryfikowane LEGIA!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#7471560 - 18/06/2020 12:38
|
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
|
Po pierwsze Footbonaut, z którego korzystają duże kluby. Z jednej strony urządzenia, a strony są cztery, wylatuje piłka, muszę ją przyjąć i zagrać w odpowiedni kwadrat. Zagrania odpowiednio się punktuje. Siłownia ma wielkość terminala na lotnisku (śmiech). W hotelu, wyłącznie do dyspozycji pierwszej drużyny, każdy ma swój pokój. Mogę przyjechać przed treningiem i uciąć sobie drzemkę czy po zajęciach zwyczajnie odpocząć przed kolejnymi. Zaplecze rehabilitacyjne, a w nim komory hiperbaryczne, odnowa biologiczna, basen. Boiska treningowe trawiaste i sztuczne pod balonem. Wszystko dla pierwszej drużyny. Plus stołówka, działająca na okrągło. Swoje skrzydło, lecz z własnym zapleczem, posiada drugi zespół. Akademia też ma kapitalny ośrodek, ale na obrzeżach miasta. Internat, szkoła do której przyjeżdżają nauczyciele. Dzieci nie muszą plątać się po mieście. Z jakiego to klubu ktoś wie w nagrodę fotki Basiury bez cenzury ( ponoć jego ) ale jeszcze niezweryfikowane Nikt nie zgadnie Brak chętnych...a jak będzie tylko jeden, to sie nie liczy
|
Do góry
|
|
|
|
#7471561 - 18/06/2020 12:38
[Re: forty]
|
|
Po pierwsze Footbonaut, z którego korzystają duże kluby. Z jednej strony urządzenia, a strony są cztery, wylatuje piłka, muszę ją przyjąć i zagrać w odpowiedni kwadrat. Zagrania odpowiednio się punktuje. Siłownia ma wielkość terminala na lotnisku (śmiech). W hotelu, wyłącznie do dyspozycji pierwszej drużyny, każdy ma swój pokój. Mogę przyjechać przed treningiem i uciąć sobie drzemkę czy po zajęciach zwyczajnie odpocząć przed kolejnymi. Zaplecze rehabilitacyjne, a w nim komory hiperbaryczne, odnowa biologiczna, basen. Boiska treningowe trawiaste i sztuczne pod balonem. Wszystko dla pierwszej drużyny. Plus stołówka, działająca na okrągło. Swoje skrzydło, lecz z własnym zapleczem, posiada drugi zespół. Akademia też ma kapitalny ośrodek, ale na obrzeżach miasta. Internat, szkoła do której przyjeżdżają nauczyciele. Dzieci nie muszą plątać się po mieście. Z jakiego to klubu ktoś wie w nagrodę fotki Basiury bez cenzury ( ponoć jego ) ale jeszcze niezweryfikowane LEGIA!!! Możesz mieć i rację za jakieś 30 lat
|
Do góry
|
|
|
|
#7471562 - 18/06/2020 12:39
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Meldunek: 24/04/2009
|
Po pierwsze Footbonaut, z którego korzystają duże kluby. Z jednej strony urządzenia, a strony są cztery, wylatuje piłka, muszę ją przyjąć i zagrać w odpowiedni kwadrat. Zagrania odpowiednio się punktuje. Siłownia ma wielkość terminala na lotnisku (śmiech). W hotelu, wyłącznie do dyspozycji pierwszej drużyny, każdy ma swój pokój. Mogę przyjechać przed treningiem i uciąć sobie drzemkę czy po zajęciach zwyczajnie odpocząć przed kolejnymi. Zaplecze rehabilitacyjne, a w nim komory hiperbaryczne, odnowa biologiczna, basen. Boiska treningowe trawiaste i sztuczne pod balonem. Wszystko dla pierwszej drużyny. Plus stołówka, działająca na okrągło. Swoje skrzydło, lecz z własnym zapleczem, posiada drugi zespół. Akademia też ma kapitalny ośrodek, ale na obrzeżach miasta. Internat, szkoła do której przyjeżdżają nauczyciele. Dzieci nie muszą plątać się po mieście. Z jakiego to klubu ktoś wie w nagrodę fotki Basiury bez cenzury ( ponoć jego ) ale jeszcze niezweryfikowane Daj mi te foty to ja zwereferikuje
|
Do góry
|
|
|
|
#7471564 - 18/06/2020 12:39
[Re: burbon]
|
|
Po pierwsze Footbonaut, z którego korzystają duże kluby. Z jednej strony urządzenia, a strony są cztery, wylatuje piłka, muszę ją przyjąć i zagrać w odpowiedni kwadrat. Zagrania odpowiednio się punktuje. Siłownia ma wielkość terminala na lotnisku (śmiech). W hotelu, wyłącznie do dyspozycji pierwszej drużyny, każdy ma swój pokój. Mogę przyjechać przed treningiem i uciąć sobie drzemkę czy po zajęciach zwyczajnie odpocząć przed kolejnymi. Zaplecze rehabilitacyjne, a w nim komory hiperbaryczne, odnowa biologiczna, basen. Boiska treningowe trawiaste i sztuczne pod balonem. Wszystko dla pierwszej drużyny. Plus stołówka, działająca na okrągło. Swoje skrzydło, lecz z własnym zapleczem, posiada drugi zespół. Akademia też ma kapitalny ośrodek, ale na obrzeżach miasta. Internat, szkoła do której przyjeżdżają nauczyciele. Dzieci nie muszą plątać się po mieście. Z jakiego to klubu ktoś wie w nagrodę fotki Basiury bez cenzury ( ponoć jego ) ale jeszcze niezweryfikowane Nikt nie zgadnie Brak chętnych...a jak będzie tylko jeden, to sie nie liczy Jak nikt nie zgadnie to wrzucę na forum do działu cichodajki
|
Do góry
|
|
|
|
#7471565 - 18/06/2020 12:39
[Re: forty]
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Meldunek: 24/04/2009
|
Ecopayz wprowadza kartę w polskich złotych. I to jest info a nie jakieś pierdu, pierdu.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|