Wiem wiem, że teraz króluje korona i nikt sobie dupy nie będzie zawracał jakimiś kleszczami. Ale dla tych co wybierają się do lasu czy na łąki, a nawet do kibla nie chodzą bez telefonu.
"Przeprowadzone analizy wykazały, że kleszcze są wręcz przyciągane przez promieniowanie o częstotliwości 900 MHz. To długość promieniowania standardowo wykorzystywana w większości urządzeń mobilnych, w tym smartfonach.
Co jeszcze bardziej zaskakujące, w kierunku promieniowania EMF podążają chętniej kleszcze zainfekowane bakteriami z rodzajów Borrelia oraz Rickettsia - donoszą naukowcy."
Lukasz, dzisiaj zaprezentuj film, jak wchodzisz do monopolowego i rzucasz niedbale w stronę ekspedientki...dobry,,Soplice przepalaną z suszem owocowym poproszę, zwaj mal !! ( wiem, że to nic wielkiego, ale chciałem jakiś scenariusz napisać )
Lukasz, dzisiaj zaprezentuj film, jak wchodzisz do monopolowego i rzucasz niedbale w stronę ekspedientki...dobry,,Soplice przepalaną z suszem owocowym poproszę, zwaj mal !! ( wiem, że to nic wielkiego, ale chciałem jakiś scenariusz napisać )
burbon wiesz ze ja szczery chlopak jestem wiec nie bede owijal w bawelne drugim tarantino to ty nie bedziesz
burbon wiesz ze ja szczery chlopak jestem wiec nie bede owijal w bawelne drugim tarantino to ty nie bedziesz
Co najwyżej Tarantini fryz taki typowy Mokry Pabianiczanin
W związku ze zmianą zapisów w Prawie pocztowym listy polecone mogą być doręczane do skrzynki pocztowej adresata, natomiast dla przesyłek kurierskich zawieszono obowiązek uzyskania pokwitowania odbioru - podała w środę Poczta Polska.
Liczyłem na dobre słowo.. Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy
burbon nie pekaj, podrzucaj tutaj te swoje scenariusze, my ci prawde powiemy tarantino tez zaczynal od scenariuszy/ow do "zwaj mali", taka jest sciezka do mistrzostwa wiec zaczales dobrze