Dobry wieczór Holenderko, dobry wieczór Panowie,
Na wstępie... Vinc, dziś nie mogłem pozostawać za kurtyną. Życzę Ci przede wszystkim bardzo dużo zdrowia, nie daj sie żadnej zarazie, oczywiście życzę też żebyś jak najszybciej mógł cieszyc się z sukcesów Swoich drużyn...obu drużyn...szczerze.
Fechu - Przyjacielu - zdaje sobie sprawę, że mogę już tego nie odbudować. Liczyłem sie z takimi komentarzami na to zniknięcie, ale widocznie jak ktoś już zauważył, słabą psychikę musi mieć ten Akhu. Fakt może za szybko, ale koronowirus mnie jednak pokonał. Miałem dość tego gadania. A teraz kiedy dramat staje się mocno polityczny mam go dość jeszcze bardziej. Patrząc co się dzieję, przede wszystkim, w Polsce to ja chyba przestałem rozumieć ludzi. Gdzieś mi chyba musiał świat odjechać.
Biszop - Przyjacielu - znowu zniknąłem po Twoim poście, przypadek, ale pewnie słabo wyszło. Scusa, Amico!
Holenderko, pomóc obiecałem i oczywiście jestem do dyspozycji, ale chyba oboje wiemy, że jeszcze długo nie bedzie przy czym pomagać.
Panowie userowie wyżej niewymienieni
miło Was znowu widzieć! Pamiętajcie, autoban grozi banem!
Raczej nie będę sie odnosił więcej do sytuacji na tematy koronowirusowe, gospodarcze, polityczne...więc pewnie nic nie zostaje i będę cichutko siedział, ale będę sie logował, więc jak ktoś wpadnie na pomysł polecić "W lesie dziś nie zaśnie nikt" to muszę reagować
Pozdrawiam
PS Fechu tekst o głośnikach Bose, absolutny top of the top
PPS Ha ha ha Master
PPPS Tak, jestem trzeźwy