tak raczej będzie Green
ja będe zadowolony jak od wrzesnia coś się zacznie w sporcie z kibicami
1k na to że we wrześniu żadnego meczu z kibicami nie zobaczysz/zobaczymy
Ofc na chore dzieci. Z największą przyjemnością przegram, choć nic nie wskazuje na to żeby tak się stało.
Zaczyna się równia pochyła, właśnie w Polsce rozpoczął się proces wstrzymywania płatności. Duże firmy zaczynają wstrzymywanie płatności dostawcom. Na razie część firm, kwestia niedługiego czasu jak będzie to masowe zjawisko.
Coś w stylu, Master jedzie na rozpędzony na rowerze i jakiś kretyn wrzuca mu w kij w szprychy. Długo mu zajmie pozbieranie się i ponownie wprawienie roweru w taki pęd jak w chwili sprzed tego zdarzenia.
Zaczyna się drugi etap tej epidemii, wg mnie znacznie bardziej dramatyczny niż do tej pory.
I co najgorsze kolejny lawinowy proces praktycznie niemożliwy do zatrzymania.
Tak jak wielu wyśmiewało pomysł rozgrywania spotkań bez publiczności, teraz jakoś się nie śmieją. Teraz pewnie też powyższe będzie wyśmiane, to jeśli nastąpi to będzie dopiero dramat..., a że nastąpi jestem niemalże pewien bo w zasadzie tylko uwolnienie tego bałaganu albo interwencja rządu. Na ani jedno ani drugie nie widzę szans.
Brzmi to pesymistycznie? Brzmi, ale przedstawia rzeczywistość która się dzieje.
A co do spotkań sportowych, zwłaszcza piłka opiera się na sponsorach, a sponsorzy wstrzymują płatności, wszystkie. Do sponsoringu wrócą na samym końcu.