Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Dzień dobry wieczór LaLiga2 i znów oni bts do ht @5,60 por favor na dokładkę over 1,5 @3,75
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: burbon
Originally Posted By: Biszop
Dzień dobry wieczór LaLiga2 i znów oni bts do ht @5,60 por favor na dokładkę over 1,5 @3,75
niech będzie i nawet 2-2..byleby remis ft
Jakby to ująć...? Po przerwie to ten mecz mnie będzie interesował tyle co zeszłoroczny śnieg Ale żeby nie było, to życzę powodzenia naturlich
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Fechu do mnie dzwoni i mówi: - Fechu - Ty, siema, otworzyłem Burdel, - Ja Go pytam - jak tam stawki chodzą, jak tam ceny? - Fechu na to: no laska 50 zł, w dupe 100 zł, - To Go pytam: a w cipę ile? - A Fechu na to: a w cipę nie ma, bo na razie jestem sam!
Fechu do mnie dzwoni i mówi: - Fechu - Ty, siema, otworzyłem Burdel, - Ja Go pytam - jak tam stawki chodzą, jak tam ceny? - Fechu na to: no laska 50 zł, w dupe 100 zł, - To Go pytam: a w cipę ile? - A Fechu na to: a w cipę nie ma, bo na razie jestem sam!
W statystykach Valencia nie istnieje. Ale czy może istnieć zespół co w derbach na Getafe w strzałach celnych 10:0 dla Getafe. Zresztą na wyjeździe w wielu meczach dramat. A ostatnio u siebie z Tico zajebiście grali. Dziwny zaś zespół.