Gdybym był magiem i mógł spełnić Twoje 3 życzenia To jaka była by Twa prośba? (powiedz mi) Prawda, że piękna ta pokusa? Pamiętaj, że, że pokusa ta też groźna
Dziwna sprawa z fortym. Mam nadzieję, że ma ważne powody do takiego zniknięcia. Bo jak nie to:
Forty - jesteś pizda nie skoczek!
Czasem lepiej ugryźć się w klawiaturę
Wiem, ale czasem też lepiej przeczytać ze zrozumieniem
Czasem lepiej pomyśleć Gość który spędzał tu ileś czasu, i jest poważnym, dorosłym facetem, nie znika ot tak sobie, a to oznacza, że ma ważny powód, jak sądzisz?
przecież pisała holenderka, że problemy ze zdrowiem ale jak grał w fantasy to mógł i tu napisać
Czasem lepiej pomyśleć Gość który spędzał tu ileś czasu, i jest poważnym, dorosłym facetem, nie znika ot tak sobie, a to oznacza, że ma ważny powód, jak sądzisz?
Biszop, naprawdę nie widziałeś tutaj sytuacji, których na 99,99 % byś się nie spodziewał?
Oczywiście, że uważam fortego za poważnego gościa i ma u mnie duży szacunek. Ale sprawy nie znam. Dlatego napisałem "Mam nadzieję, że ma ważne powody... w przeciwnym razie"
Gdybym był magiem i mógł spełnić Twoje 3 życzenia To jaka była by Twa prośba? (powiedz mi) Prawda, że piękna ta pokusa? Pamiętaj, że, że pokusa ta też groźna
Nie obiecam Ci, że lepszy będzie świat Ważny jest, oczu Twoich blask Nie obiecam Ci, że świat ukoi ból Ważne, że... jesteś tu
zwizualizuj cel, myśl jak drapieżnik, wybierz najsłabsze jednostki ze stada i na nich się skup na początku, strzelaj jak do lecących w kluczu kaczek, najpierw do tych z tyłu
Alfa zagrasz w typera ?
może i zagram, a już dziś zaczynam trening mentalny
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Kretol
Originally Posted By: Biszop
Ty Kretol akurat chyba nie bardzo powinieneś zabierać głos w kwestii pisania lub też nie pisania
bo co ?
sprawa całkowicie inna chyba, że masz jakiś problem to pisz od razu a nie podchody robisz
Akurat ja Ciebie broniłem, wróciłeś wytłumaczyłeś się i dla mnie sprawa prosta. Forty chyba nikomu nic nie jest winien, a jeżeli nawet ma coś w trakcie, no właśnie, w trakcie, czujesz różnicę?