zanim rozpocznie się piłkarski weekend kartka z kalendarza
tym razem Radom - miejsce które ze względu na lokalizację oraz łatwe połączenie logistyczne powodujące często kontynuowanie bądź rozwiązywanie konfliktów można spotkać skłóconych pomiędzy sobą użytkowników którzy koniecznie tam chcą rozwiązać problem
dzięki uprzejmości jednego ze świadków (użytkownika) możemy obejrzeć jak wygląda w praktyce niemożność osiągnięcia kompromisu ze strony obu stron
należy zauważyć że nad prawidłowym przebiegiem rozwiązania konfliktu czuwał również sędzia
no ja mam taki sam problem najniższą linię mamy w Augsburgu czyli teoretycznie każda extra "nowa " kartka daje najlepsze value, zaraz jeszcze siądę i po statsach polecę
taa z jego bratem do klasy chodziłem i był sporo lepszy za małolata ale niestety wrodzona wada serca i nie mógł trenować w klubach już od jakiegoś 12 roku życia szkoda
no ja mam taki sam problem najniższą linię mamy w Augsburgu czyli teoretycznie każda extra "nowa " kartka daje najlepsze value, zaraz jeszcze siądę i po statsach polecę
napisz proszę co wymyślisz, bo ja muszę wyjść i nie będę miał czasu na jakieś analizy
Meldunek: 16/07/2009
Originally Posted By: Kretol
Originally Posted By: VVega
Kawał chłopa z tego Bodziocha
taa z jego bratem do klasy chodziłem i był sporo lepszy za małolata ale niestety wrodzona wada serca i nie mógł trenować w klubach już od jakiegoś 12 roku życia szkoda
w kapitanie Jastzębiu była taka historia, pamięta ktoś?:)