#742388 - 23/11/2006 15:36
Re: ibetx
|
addict
Meldunek: 12/11/2006
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mam pytanie. Konto juz mam " Account Status: Verified " czyli zweryfikowane ;-) zagralem wczoraj cala kwote 20 funtow na to ze PSV nie wygra. (Lay) PSV przegralo 2-0 i mam teraz na koncie 24 Funty.
Dokladnie wyglada to tak
Account Balance : 24.04 Current Exposure : +0.00 Bonus Deposits : 20.00 Available to Bet Balance : 24.04 Available to Withdraw Balance : 4.04 Exposure Limit : 10,000.00 Commission rate this week : 1.00% Current Commission Points : 0 Last Tranasaction ID : xxxxx View Transaction History : View
Co mam zrobic by i bonus mogl wyplacic ?? Z gory dziekuje za odpowiedz
Na to pytanie i podobne w tym temacie juz bylo odpowiadane kilkanascie razy jak nie wiecej, poczytaj troche posty.
Kolego popatrz ile tematy ( obydwa) o ibetexie mają podstron
a odpowiedziec nie trudno, zwłaszcza jeśli posiada się wiedze na dany temat
Tyle podstron, a w co drugiej jest odpowiedz
Wierz badz nie ale i tamten temat czytalem na biezaco i ten rowniez. Ale zeby nie bylo ze jestem leniwy i przeczytalem go jeszcze raz. Nigdzie nie umialem znalezc konkretnej odpowiedzi ze trza zagrac tyle i tyle wiec mysle ze skoro wy tacy experci jestescie to odpowiecie mi dokladnie jak to jest w moim przypadku. Przyponmne ze
Postawilem CALOSC! (20 funtow) na to ze PSV nie wygra meczu opcja LAY. Kurs byl cos kolo 6. Moj stan konta to 24.04 Co mam jeszcze zrobic - postawic by moc wyplacic rowniez bonus a nie tylko 4.04
Prosze o konkretna odpowiedz Z gory dziekuje
|
Do góry
|
|
|
|
#742391 - 23/11/2006 15:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
Quote:
a na karte jest jakas oplata i czy mozna na Visa Electron Inteligo ?
Withdraw Due to banking regulations, withdrawals via credit card can only be made to VISA cards. The amount that can be withdrawn is limited to the total amount deposited by that particular VISA card during the past 6 months.
You may withdraw any amount up to your "Available to Withdraw Balance".
You may withdraw funds via Credit Card (VISA), Debit Card, Cheque, Bank Wire Transfer, or UK Bank Payment. There are no additional charges imposed by iBetX for withdrawals by Credit Card, Debit Card, Cheque or UK Bank Payment. However, to reflect our own charges imposed by our Acquiring Bank, a £10 (or currency equivalent) surcharge is imposed by us for withdrawals via a Bank Wire Transfer.
Bank Wire Transfers and UK Bank Payment withdrawals could take up to 3 days to clear in your account. Cheques are sent out by regular post the next business day. Credit card withdrawals may take up to 5 days to clear in your account. If you wish us to courier you a cheque, there will be a charge of £15 (or currency equivalent). To request a withdrawal go to the "Withdraw Funds" area under the "My Account" section, or click the "Withdraw" button in the main menu.
Istnieje cos takiego jak Help na stronie? chyba tak to ciezko zagladnac?
|
Do góry
|
|
|
|
#742392 - 23/11/2006 15:51
|
old hand
Meldunek: 11/10/2006
|
Quote:
@Emsi
Wymagaja dalszej doku,emtacji od Ciebie tj:
- stwierdzenia adresu banku, aby byly na nim Twoj adres zamieszkania
- skan karty z obydwu stron na, ktora chcesz zdeponowac depozyt
Ile czekales na maila od nich? Wyslalem wczoraj ok. 14 i nadal bez odezewu :/
ktos moze mi podpowiedziec skad wziasc taki dokument na ktorym
jest jednoczesnie moj adres i adres w moim przypadku mbanku???
z gory dziekuje
|
Do góry
|
|
|
|
#742396 - 23/11/2006 15:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:
ja tak off topic jezeli zarejestruje sie teraz w ich serwisie to dostane 25 funtow bez depozytu ?? bo na ich stronie nic widac zadnego banera z promocja
Rece opadaja... Free Bet Closes glowna strona news...
|
Do góry
|
|
|
|
#742400 - 23/11/2006 16:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/07/2005
|
Quote:
Czyli nie będzie już wogóle Netellera? To jak mam wypłacić
Quote:
Panowie o co chodzi z tym czekiem? Jak to wygląda jak się wypłaci wg tego
Jeśli ktoś ma tam konto w Euro i nie ma problemów z wypłacaniem to niech się do mnie odezwie to 5 Euro dla niego jak pomoże
|
Do góry
|
|
|
|
#742403 - 23/11/2006 16:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2006
|