Nie ma co grać, a poza tym ok.14 wyjazd na Sylwestra, to trzeba czymś czas zająć.
Interesujący ten Wasz nowy trener forty.
Nie, żebym się czepiał, bo to nie moja sprawa, ale dziennikarze mogą mieć z niego wierszówki. Ciekawe czy Iza Koprowiak, tak się przyczepi do niego jak do Sa Pinto.
Ale do rzeczy.
"Po zwolnieniu z Omonii Nikozja Iwaiło Petew oskarżył piłkarzy i klub o sprzedawanie meczów. Omonia wystąpiła do sądu o odszkodowanie w wysokości 576 000 euro. Prawnicy trenera poprosili o ugodę przedprocesową, ale adwokaci Omonii się nie zgodzili. Śledztwo nie potwierdziło oskarżeń."
Ostra akcja po odejściu i wygląda na to, że do tego kontraktu w Omonii będzie musiał sporo dopłacić z kasy zarobionej u Was.
Inna sprawa że z tym sprzedawaniem mógł mieć rację, bo oni grali w ich grupie mistrzowskiej i ostatnie 6 meczów do tyłu. Fakt, że już nie mieli na nic szans, to i motywacja spadła.
Po nim Omonię objął Henning Berg i na tę chwilę jest ona liderem ligi cypryjskiej.
A tu masz fragment bułgarskiego programu satyrycznego, jak Petew był jeszcze trenerem kadry. Po 2:7 z Japonią wręczenie nagrody " Złotego Skunksa".
Wyslalem im maila 13 grudnia. Czekalem na odpowiedz 4dni robocze do 19 grudnia i cisza.
Zadzwonilem. Dopiero wtedy debile odkopali maila i przekazali do dzialu finansowego. Gdybym nie dzwonil to by to trwalo jeszcze dluzej.
Wczoraj z samego rana zaproponowali mi przewalutowanie w pewnej kwocie i chcieli zebym mailem potwierdzil. I cisza. Dzwonie do nich a tam koles mi mowi ze to jeszcze potrwa bo moj mail trafil na koniec kolejki zgodnie z ich zasadami dzialania.
Czyli tetaz znow trzeba czekac pewnie z tydzien albo i dwa.
Fajny maja support. W 4-5 dni roboczych nie potrafia na maila odpisac.
Dzień dobry. Najlepszego w 2020 r. dla Was Koledzy i Holenderko. Zdrowia, zdrowia i by pozytywy przeważały nad minusami codzienności. Wytrwałości we wszystkim.