ładnie Beto
a człowiek gra jakieś gówno
A to może jeszcze gruchę sobie zwal w tym uniesieniu
Gościu jeszcze niedawno bezczelnie szczał ci na ryj jak beczałeś publicznie na forum, a ja i większość normalnych (tak mi się przynajmniej wydawało) słusznie oburzało się na jego zachowanie i dało wsparcie tobie, a w zasadzie elementarnym zasadom przyzwoitości. Nie boję się napisać, że to gremialne oburzenie spowodowało, że ten gnój uzbierał te kilka dolarów i w końcu te swoje jebane "plany" zrealizował. I nagle okazuje się, że te kilka dolarów powoduje, że po raz kolejny wchodzisz mu w dupę, na dodatek gdy łamie kolejną (tym razem dużo lżejszej rangi) niepisaną zasadę, że "po" to można sobie ewentualnie dupę podetrzeć, a nie chwalić się na tym niby "profesjonalnym" forum.
Tak - teraz "po" fakcie wiem - popełniłem błąd stając po twojej stronie, ale paradoksalnie nie żałuję, bo tak naprawdę broniłem przyzwoitości, a nie ciebie i na dodatek nie wiedziałem, że kiedyś zobaczę od ciebie wpisy tego typu, że ten gnój to "swój chłop". Bo gdybym wiedział, to dostałbyś zwykłego kopa w dupę, a nie wsparcie.
Nie masz kompletnie jaj, co zresztą udowodniłeś kilka razy przy innych okazjach, ale niestety zauważyłem, że taka nijaka, mdła postawa udziela się coraz wiekszej ilości odwiedzających to miejsce. Charyzmatycznych użytkowników ubywa, a coraz widoczniej zaznacza się przewaga takich jak ty czy ten poniżej, mdłych dupolizów.
Tylko teraz nie pisz, że to twoja i jego sprawa, bo zakład i pranie brudów odbywało się publicznie i dotyczy każdego, kto tutaj zagląda, równiez wyszukiwarek ...
Aha, uprzedzając ewentualne głosy, które już pojawiały się przy okazji poprzednich zamieszek - "drugą szansę" można dać komuś, kto uzna swój błąd, naprawi szkody i poprosi o wybaczenie. W tym przypadku zaistniał tylko jeden punkt, a co do pozostałych, to nie dość, że nie miały miejsca to dodatkowo ten śmieć pozwala sobie na gówniane zaczepki. Jedyne co powinno go spotkać w tym miejscu (i nie tylko) to wieczny ostracyzm. Ale komu ja to tłumaczę ...
To naprawdę przykre, że trzeba takie rzeczy przypominać ...
Jeszcze lachę mu opierdol i połknij ...
Jak taki śmieć to dla ciebie BOSS, na dodatek z takiego powodu, to nie mam już pytań kim ty jesteś i dlaczego ...