Miałem nic nie pisac ,ale sie rozpisałem
Bardzo mi Rafał imponujesz
Ciekawi mnie ten wpis bo jest takie no widomo jaki
Z reszta nie ma tu osoby,ktora by miala wieksze wygrane,ktore byly pokazane. Z drugiej strony pewnie jest nie jedna ,ale nie chce tego pokazac
i Ja to rozumiem
Pisałem o barmanie o drinkach, itd
Miałem srednia przyjemnisc byc na 5 weselach/przyjeciach w te wakacje +/- . Wszedzie byli barmani. Sluchaj po wypiciu całego tego Bacardi robie lepsze drinki niż oni. Na kazdym tym weselu/przyjeciu byl barman lub 2/3 . No na jednym to ewentualnie trzeba by jakis konkurs bo byli z najlepszej restauracji z tej miejscowosci.
Ale Ja sie tym nie chwale/nie chwalilem, ale kurwa jak widze jak robia najprostsze drinki/lub ktos znajomy daje mi sprobowac to sorry wlosy mi staja deba. A placa za to kupe kasy Panstwo Mlodzi. No widzisz tez by mozna powiedziec, ze nie nawidze jak ktos ludzi oszukuje,ale nieważne
Alkohol,limonka,cukier tzcinowy,woda gazowana lub proseco + 2 dodatkowe składniki i jestem w stanie sie zalozyc o duzo, ze robie cos lepszego od 90% barmanów w Polsce
. A jakby ten dany/inny barman mial za dodatkowy wymagany składnik jagermeister, ktory jest ciezki
to jeden drink( full) robi sie tak,ze nie czujesz jak pijesz a potem bawimy sie na jakims statku