wychodzę z założenia że albo bendom szczelać albo rachować sobie kości
a po cichu liczę, że i to i to
gwizdek z Transylwanii pokazywał już w rodzimej lidze 9 i 7 żółtek w tym sezonie, średnio ~5 na mecz wlepia co przy 44 faulach w pierwszym meczu, stawce dzisiejszego spotkania i dość krewkich charakterach zawodników obu ekip daje realne szanse, że będzie dziś grany kolor żółty
(koniec analizy)
pozdrawiam hejterów i życzę miłego dnia
Czyli pozdrawiasz pacyfka i białego. A może nawet i fecha.
Meldunek: 16/07/2009
Tam w artykule jest pokazana bramka Sebka Mili , zauważcie na minutę i jak szybko my graliśmy , wszyscy robili młynek. A dziś to szkoda gadać. Slowmotion
Pewnie wiesz Akhu, ale dla tych co nie wiedzą, bo to dla mnie najbardziej profesjonalny polski dziennikarz sportowy.
"Popytałem we Włoszech o ewentualny rychły transfer Milika do Interu, o którym się pisało kilka dni temu. Koledzy po piórze mówią, że nic z tego nie będzie. Choć Conte ceni Arka, to Napoli, mimo plotek, wcale nie chce go sprzedać, zwłaszcza zimą, żeby nie wzmacniać konkurencji."
"🇵🇱 Wisła Kraków wchodzi w esport. Trzynastokrotni mistrzowie Polski przejmą skład Team Adwokacik. 🇬🇧 Thirteen-time polish football league winner Wisła Kraków aquired Team Adwokacik squad (Szpero, mynio, morelz, kaper, jedqr)."
Pewnie wiesz Akhu, ale dla tych co nie wiedzą, bo to dla mnie najbardziej profesjonalny polski dziennikarz sportowy.
"Popytałem we Włoszech o ewentualny rychły transfer Milika do Interu, o którym się pisało kilka dni temu. Koledzy po piórze mówią, że nic z tego nie będzie. Choć Conte ceni Arka, to Napoli, mimo plotek, wcale nie chce go sprzedać, zwłaszcza zimą, żeby nie wzmacniać konkurencji."