beto!
byłeś częścią tego forum... częścią "dużą"... znaną.. właściwie każdy Ciebie tutaj znał.. wszyscy wiedzieli, że lubisz popisać sam ze sobą, że CR7, że golenie, że pedicure u Koreanek, że jesteś "Janusz" w pozytywnym sensie, że lubisz buty dla dziadków itp itd.. wszyscy to wiedzieli i akceptowali.. byłeś jednym z nas!..
..i nagle - nie wiadomo dlaczego - zachowujesz się arogancko, jakby oderwany od rzeczywistości... wiesz, że dla forumowiczów ważne jest słowo, a potrafi też wybaczyć.. wszystko jest tutaj takie, jakie powinno być.. pewnie też dlatego czułeś się tu dobrze, i forum dobrze było z Tobą.. nawet zaryzykuję stwierdzenie, że byłeś tak integralną częścią forum, że niewielu wyobrażało sobie forum bez Ciebie... tymczasem jakby ktoś "ukradł" Ci konto.. to nie Ty.. dlaczego tak podchodzisz do ludzi, którzy byli Twoimi "internetowymi kumplami"?
Nie chce mi się wierzyć, że dobrze Ci z tym... ale jeśli tak, to cóż - Twoja sprawa.. tylko, że teraz - bez słowa wyjaśnienia i z nadal trwającą butą i arogancją - nie jesteś tutaj potrzebny.. i na siłę próbując pokazać swoją "wyższość" nad innymi - tylko się pogrążasz..
Może i mnie wyśmiejesz - ale spróbuj sam przed sobą odpowiedzieć sobie na pytanie - czy warto tak...
.. i dlaczego to piszę?.. a dlatego, że ja, jakby coś, mógłbym kiedyś za Ciebie ręczyć... i co?.. i właśnie nie wiem, ale może byłbym bez ręki..
Ktoś się jeszcze wzruszył oprócz mnie?