Hehe,nie zagladalem tam, ale Burbi kiedys trafil chyba, zreszta druzynie Murinho tez sie zdarzalo wygrac wiecej niz 1 do 0, , wystarczy Burbi to taki samograjek troche, wystarczy mu nie przeszkadzac, a tu widze szyderkowanie non stop. Haczyk moge sie dolozyc do puli jak juz zalogowalem sie, obiecalem ze hazardu juz nie bede uprawial ale potraktuje to jako zabawe
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: muchinio
jak szqachy czy cos
dokładnie,nasz typer jest jak długa partia szachów. Idealna opcja dla tych co już rzucili hazard ale troszkę adrenalinki by chcieli poczuć. Za marne 5 dyszek,przez pół roku co weekend będą siadali z zimnym piwkiem w ręce do oglądania ekstraklasy i przeżywali emocje jakby mieli grube kupony w grze
hehe,White star z Haczykiem to chyba w jednej firmie call center dywany sprzedaja , bo od Termomiksow to Fechu jest . Daj Haczyk nr konta to wysle dzis wieczorem, ale dojdzie dopiero ok wtorku lub srody bo z niemieckiego konta musze wyslac
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
hehe,White star z Haczykiem to chyba w jednej firmie call center dywany sprzedaja , bo od Termomiksow to Fechu jest . Daj Haczyk nr konta to wysle dzis wieczorem, ale dojdzie dopiero ok wtorku lub srody bo z niemieckiego konta musze wyslac
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: fechu
Hehe, z tym Lewym to rzeczywiscie go ponioslo troszke, ale chyba fakt ze on go wypatrzyl, kumpel mi opowiadal.. podobno w jakies ksiazce jest ta historia, ze kiedys po meczu Znicza chlopaki chcieli sobie popic, i Lewy tam tez laduje sie do auta a kumple go wyrzucili mowiac cos w stylu< Lewy Ty zostajesz , z Ciebie moze jeszcze cos wyrosnie, z nas i tak juz nic nie bedzie<
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Hehe, z tym Lewym to rzeczywiscie go ponioslo troszke, ale chyba fakt ze on go wypatrzyl, kumpel mi opowiadal.. podobno w jakies ksiazce jest ta historia, ze kiedys po meczu Znicza chlopaki chcieli sobie popic, i Lewy tam tez laduje sie do auta a kumple go wyrzucili mowiac cos w stylu< Lewy Ty zostajesz , z Ciebie moze jeszcze cos wyrosnie, z nas i tak juz nic nie bedzie<
no a ja słyszałem jak się jeden poświęcał i wypijał kolejkę za Lewego co by ten mógł zostać lepszym piłkarzem