znalazłem mowę oskarową holenderki po wygraniu playoffów. Jest trochę patosu ale o końcu kariery nic nie znalazłem
No skoro sam wielki wodz pogratulował wypada cos skrobnac
Przybyłam zobaczyłam zwyciezyłam mozna zacytowac klasyka Julka i poco to Ktos powie Nie dla kasy tej mam wystarczajaco duzo. Dla zabawy tez nie bo z czasem u mnie krucho Ktos sie zdziwi jak to laska i nas ograła . Własnie po to zagralam zeby pokazac ze kobiety nie tylko do garów i dzieci pilowac ale tez moga sie pobawic w sferze zarezerwowanej poniekad dla mezszczyzn izeby zachecic dziewczyny ze nie taki dziabeł straszny bo mało nas tu na forum a te które sa i robą kawał dobrej roboty niestety sa banowane przyklad Juanki
Chciałam serdecznie podziekowac wszystkim za gratulacje i zyczenia powodzenia ktore przychodziy do mnie przez caly czas trwania konkursu i co najmilsze dla mnie od tych ktorych udalo mi sie ograc po drodze
I na koniec specjalne podziekowania dla Kogos bez którego n a pewno nie wygrałabym tego bo sama biedna kobiecina by nie podołała i który to wspomaga mnie od poczatku mojej obecnosci na forum Ronni dla Ciebie wielki cmokallllllllll