Uuuu,
nie było mnie wczoraj praktycznie cały dzień na forum, a właśnie przeczytałem, że pacyfek tu robi jakąś aferę z zakładem, podczas mojej nieobecności.
A rzecz ma się tak.
Przysłał mi na priv nr konta kilka dni temu.
Ja się zapytałem o co chodzi i wyjaśniłem że nie pamiętam zakładu, bo wszystkie zawarte mam potwierdzone przez obie strony na priv, a tego nie miałem.
Poza tym od jakiegoś czasu we wszystkich zakładach które zawieram na forum, formą zapłaty jest jedynie przekaz na chore dzieci,
prosząc go jednocześnie, o dostarczenie jakiś dowodów, bo mnie ta sprawa mogła umknąć z pamięci po ponad pół roku.
Po tym wpisie pacyfek zniknął na parę dni z forum, zatrudniając w tym czasie Agencję Rutkowskiego do odnalezienia dowodów.
Ta mu je dostarczyła i z prawnego punktu widzenia jest nie do podważenia.
Dzisiaj wchodząc na forum i widząc priv od pacyfka odpisałem - wcześniej niż piszę ten post - przepraszając go za mój błąd i przedstawiając metodę i czas wpłynięcia pieniędzy na jego konto.
A tutaj widzę, że pacyfek robi aferę, a przez kilka dni się nie odzywał na mój wpis.
Nigdy nikomu na tym forum nie wisiałem kasy za zakłady.
Przegrany i to niewspółmiernie większy kwotowo zakład z Senseiem uregulowałem, dlatego trochę byłem zaskoczony tą publiczną akcją pacyfka.
Ale rozumiem, to forum bukmacherskie i po każdym można się wszystkiego spodziewać.
To tyle z mojej strony.